HD Foundation

Ei ole kerta eikä kaksi eikä edes kaksikymmentä, kun olen kuullut niin kanssabloggaajilta kuin teiltä lukijoiltanikin kehuja MAKE UP FOR EVERIN  HD Foundationista.
Meikkivoide lupaa nimensä perusteella olla näkymätön, mutta peittävä ja kun minulle tarjoitui blogini kautta mahdollisuus päästä testaamaan tuotetta en voinut kuin tarttua siihen.
Valikoin itselleni testattavakseni meikkivoiteen vaaleimman sävyn 110, joka on ehkä hieman enemmän roosa kuin keltainen, mutta joka kuitenkin passasi omalle iholleni hyvin.
Oma ihoni on tällä hetkellä yhä edelleen muuten hyvässä kunnossa, mutta sen sävy kaipaa tasoitusta. 
Nenän seudulla on muutamia laajentuneita ihohuokosia sekä pisamia ja ihoni punoittaa hieman. Myös silmänaluset kaipaavat ainaisen tummuutensa vuoksi peittoa.
Ottaessani meikkivoiteen testiin olin aluksi hämmentynyt sen ohuesta koostumuksesta. Olin kuvitellut tuotteen paksummaksi, mutta toisaalta pakkaus kyllä lupailee näkymätöntä jälkeä, eli ohuthan tämän olisi oltavakin. 
Ohuen ja rasvattoman tuntuinen meikkivoide leivttyi iholleni hyvin ja oli todellakin kuin toinen iho. Iho ei jäänyt sen jäljiltä meikatun näköiseksi eikä rasvaisen tai meikatun tuntuiseksi, mutta näytti silti tasaisen väriseltä ja rasvattomalta. Rasvattomasta tunnustaan huolimatta iho ei tuntunut liian kuivalta tai näyttänyt liian puuterisen mattaiselta. Meikkipohjaa oli myös helppo kerrostaa iholle ohuina kerroksina peittävämpää lopputulosta halutessa ja se kesti iholla aivan loistavasti.
Oma ihoni on hieman pintakuiva ja meikkivoide sopi ohuen koostumuksensa vuoksi sille hyvin. Nenässäni oli kuitenkin selkeää pintakuivuutta, joka näkyi ihon hilseilynä ja sen päälle meikkivoidetta laittaessa pintakuivuus näkyi hieman, muttei niin pahasti, mitä se monilla muilla meikkivoiteilla näkyy.
Kaikki meikkivoidetta kehuneet ovat kyllä olleet aivan oikeassa. Sain meikkivoiteella hyvän ja peittävän meikin, joka näyttää iholla kuitenkin ohuelta ja luonnolliselta. Silmänalusille lisäsin kuitenkin lopuksi hieman erillistä peiteainetta, sillä näitä sinisiä rinkuloita tämä ei kyennyt kuitenkaan peittämään haluamallani tasolla.

Pienen peiteaineen lisäyksen ja kevyen puuteroinnin jälkeen lopputulos oli erittäin mieluisa eikä meikkipohja todellakaan tuntunut ihollani miltään eikä liiemmin edes näkynyt. Ymmärränkin siis täysin, miksi kaikki ovat kehuneet pohjaa niin kovasti. Meikkivoide on myös hyvin riittoisaa ja pumppupullolle lupaillaankin 8-9kk riittoisuutta!

MAKE UP FOR EVERIN High Definition Foundationilla on hintaa  61,70 euroa. Suomen MAKE UP FOR EVERin  yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät täältä.

Oletteko te kokeilleet HD Foundationia? Mikä meikkivoide teillä on tällä hetkellä käytössä ja mitä olette siitä tykänneet?

9 kommenttia artikkeliin ”HD Foundation”

 1. Kokeilin HD Foundationia pari vuotta sitten, sen kaiken hehkutuksen jälkeen. Veikkaisin että tää on joku maailman hypetetyin meikkivoide, niin meikkaajien, julkkisten kun normaalien kuluttajienkin keskuudessa! Ja hitto vie, sitähän minä käytän edelleen. Niin loistava tuote, ettei takaisin ole paluuta missään nimessä. Juuri tuotteen kerrostuvuus tekee siitä loistavan = esim. itselläni leuan iho on huono ja vaatii peittokykyä, mutta otsa vaan kevyttä tasoitusta. Tällä saan kaiken, ja meikkipohja on aina yhtä siistin ja luonnollisen näköinen. Ainoa miinus on kova hinta ja se, että ainakaan omassa käytössäni purkki ei riitä lähellekkään 8-9kk vaan ehkä 5kk. Toisaalta ihoni ei ole täydellinen, ja vaatii vähän enemmän peittoa ja en varsinaisesti nuukaile tän kanssa, liian paksua meikkipohjaa tällä on vaan mahdoton saada aikaiseksi!

  Oli kallis tai ei, tätä tulen käyttämään. Oman meikkipussini ehdoton HG ja tuote vei mukanaan kaiken epävarmuuden mitä minulla oli aiemmin ihoani kohtaan. Tämä pääsi hetki sitten loppumaan minulla n. 2 viikoksi ja ihan oikeasti, ei tehnyt mieli edes kotoa poistua kun iho tuntui niin paljon rumemmalta muilla meikkivoitella…!! Suosittelen niin lämpimästi kaikille tätä.

  Ps. Ja ulkomailla tämä on onneksi halvempaa :))) Lontoosta saa tilattua purkin n. 45€ postikuluineen ja Jenkeissähän tää maksaa n.30€ puteli.

  Pps. Kiitos Monkin sukista, minulla pääsivät heti käyttöön 🙂

  Vastaa
 2. Tämä ei nyt liity tähän postaukseen, mutta laitan uusimpaan; osaatko vastata, että kuinka paljon kasvovoidetta tai vartalovoidetta pitäisi levittää kerralla? Koska minusta tuntuu, että lotraan sitä aina ihan hirveän paljon, koska vähempi ei tunnu riittävän, mutta se ei kai ole niin, että mitä enemmän saan imeytymään, sitä enemmän kosteutan? Vai onko? Miten kauan vaikka 50 ml:n yövoidepurkin pitäisi riittää?

  Vastaa
 3. Omalle kalpealle iholleni löytyy sävyjä vain Makeup foreveriltä ja Illamasqualta. Mulla on HD sävyssä 107, joka sekin ihan pikkuisen liian tumma… 😀 Mutta face & bodyn sävyissä on vielä vaaleampi sävy 36 joka on markkinoiden paras ja ainoa oikeasti posliininen sävy!

  Peitän HD:llä näppylät, sitten laitan face & bodyä ohuen kerroksen koko kasvoille. Silloin tuo kallis HD puteli kestää pari vuotta!

  Vastaa
  • Ohhoh, kuulostaapi siltä että munkin pitäis hommata nuo tuotteet. 😀 Voi hittolainen kun oon opiskelija, kuuskymppiä meikkivoiteesta on ehdottomasti aivan liikaa. Mutta ehkä sitten työssäkäyvänä, joskus….

   Vastaa
 4. Itse vannon Joe Blascon nimeen! Aivan mahtava tuote, joka pelasti itsetuntoni teini-iän aknen kynsistä mutta sopii myös nykyiseen tilanteeseeni. Hinta tietenkin kirpaisee, mutta tuote on yksinkertaisesti liian hyvä.

  Vastaa
 5. Miten tätä voisi vertailla face&body foundationiin? Siitäkin olen kuullut paljon kehuja, eli mikä näiden ero nyt sitten on 🙂

  Vastaa
  • Face & body on ohuempaa, kuultavaa ja kosteuttavaa, mutta voi sitäkin kerrostaa peittävämmäksi. Se on myös vettä hylkivää, eli kosteus ei haihdu iholta ja hiostavassakin säässä meikki ei lähde valumaan.
   HD on koostumukseltaan jämäkämpää ja paksumpaa. Noiden kahden meikkivoiteen koostumuksen väliltä on Liquid lift, mikä on tosi hyvä sekin ja etenkin ihon pintaa tasoittava. 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti