Korealaista luonnonkosmetiikkaa: Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil

*Sis. mainoslinkin

Puhdistusöljyt ovat välttämätön osa ihonhoitorutiiniani enkä osaisi enää olla ilman niitä. Hyvä puhdistusöljy irrottaa kasvoilta vaivatta öljyliukoiset epäpuhtaudet, kasvomeikin ja jopa silmämeikin sekä huuhtoutuu iholta vaivatta vedellä. Iho jää sen jäljiltä puhtaan, mutta pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi eikä sitä kiristele.

Kokeilen jatkuvasti uusia puhdistusöljyjä ja periaatteenani on ollut, etten palaa takaisin yhteenkään jo kokeilemaani. Jos käyttäisin vain Suomesta saatavaa kosmetiikkaa, olisi tämä hieman haastavaa, sillä meidän markkinoillamme ei tunnetusti ole tarjolla kovin montaa puhdistusöljyä. Onneksi tähän on kuitenkin tullut viimeaikoina pientä muutosta sekä markkinoille pompanneiden korealaisten kosmetiikkamerkkien että ylipäätään korealaisen kosmetiikan inspiroimien länsimaalaisten tuotteiden ansiosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi korealainen, suomenkin markkinoille jopa ihan kivijalkaliikkeisiin asti myyntiin noussut merkki iskee samaan aikaan paitsi korealaisen kosmetiikan trendihermoon, myös luonnonkosmetiikkavillitykseen. Eteläkorealainen Whamisa on kotimaansa markkinoilla melko harvinainen tuotemerkki siinä mielessä, että kaikki sen tuotteet ovat BDIH-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Kotimaassaan merkki on ihan tunnettu, mutta uskoisin sen olevan huomattavasti enemmän kiinnostusta herättävä nimenomaan Suomessa, jossa luonnonkosmetiikan suosio on viimeaikoina kasvanut.

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil

Fermentoituja aktiiviaineita hyödyntävän luonnonkosmetiikkamerkin valikoimaan kuuluu monia minunkin kiinnostukseni herättäneitä tuotteita siitäkin huolimatta, että en tavallisesti innostu erityisemmin luonnonkosmetiikasta. Koska merkkiä on kuitenkin kehuttu paljon, aloin tehdä sen kanssa tuttavuutta ja innostuin siitä lopulta niin paljon, että painostin sisäänostomme ottamaan sen meillekin töissä myyntiin – olisihan merkille varmasti kysyntää!

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil

Yksi loistava tuotelöytö onkin ollut Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil -puhdistusöljy, joka sisältää mm. pähkinäöljyjä,oliiviöljyä, avokadoöljyä, kameliaöljyä ja jojobaöljyä sekä runsaasti erilaisia luonnonmukaisia uutteita.

Puhdistusöljyn koostumusta on kuvattu silkkiseksi ja sitä se tosiaan onkin. Öljy on melko ohutta, minkä ansiosta se ei tunnu liian raskaalta ja sopii kaikille ihotyypeille kuivasta rasvaiseen ihoon. Puhdistusöljy liuottaa kasvoiltani vaivatta kaiken mahdollisen meikin ja huuhtoutuu iholta ongelmitta, mikä tekee siitä todella loistavan ihonpuhdistustuotteen.

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil

Ainoa vika tuotteessa on mielestäni sen luonnonkosmetiikkamainen tuoksu, josta en itse liiemmin pidä. Olen aiemminkin kertonut, että en innostu luonnonkosmetiikan yrittisistä ja luonnonläheisistä tuoksuista, joten se jättää minut tässäkin hieman kylmäksi. Muilta ominaisuuksistaan puhdistusöljy on minusta kuitenkin aivan loistava, eli jos luonnonkosmetiikan tuoksut eivät vaivaa omaa nenää, kannattaa tähän korealaiseen luonnonkosmetiikan puhdistusöljyyn ehdottomasti tutustua.

*Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil -puhdistusöljyä myy esimerkiksi Jolien verkkokauppa täällä.

Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil

Mikä puhdistusöljy teillä on juuri nyt käytössä?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

5 kommenttia artikkeliin ”Korealaista luonnonkosmetiikkaa: Whamisa Organic Flowers Cleansing Oil”

  1. Käytössä on par’aikaa japanilainen, Suomessakin jo monelle tuttu Rohto HadaLabo puhdistusöljy. Kalpeankeltaista väriltään, pitäisi sisältää oliiviöljyä, mutta on hyvin ohutta verrattuna vaikkapa Innisfreen Olive cleansing oiliin, joka on jo paksumpaa, hedelmällisen oliivipuun tuotteen näköistä eliksiiriä 🙂
    Ihan hyvin Hadalabo puhdistaa ja huuhtoutuu pois. Hinta on kohtalainen, ja tuote itse riittoisaa.On muuten vielä hajustamaton, mikä ei aasialaisöljyissä ole aina selviö.

  2. Minulla on Misshan Yei Hyun puhdistusöljy, joka on pullollaan kaikkia mahdollisia uuteita ja monia öljyjä ja fermentoituja aineita. Vaikuttavan sisällysluettelon ja edullisen hinnan takia ostin, ja on ihan mukava ja hyvin huuhtoutuu mutta kamalan tätimäinen, todella vahva tuoksu…

  3. Nyt on käytössä Ulla Gracen puhdistusöljy, mutta Whamisaa ostan taas seuraavaksi. Whamisan puhdistusöljy on vaan ihana! Muutenkin kenkkuileva pintakuiva sekaihoni on todella tykästynyt Whamisan tuotteisiin. Hienoa kuulla, että Whamisa on tullut myös Elevenille, pitääkin heti käydä tutkailemassa tuotteet.

  4. Hey, pakko tulla vinkkaamaan tähän muutaman päivän takaiseen postaukseen, kun tänään postiluukusta kolahti vihdoin uusi puhdistusöljy; japanilainen Biore Moisture Cleansing Liquid ja oon ihan rakastunut ekan kokeilun perusteella <3 Luin aika monta arvostelua ulkolaisista blogeista ennen uuden öljyn tilaamista ja tää kiilas kärkeen, eikä vähiten söpön pullonsa vuoksi 😀 Mutta. Tuoksu on tosi ihana, hedelmäinen/kukkainen, karkkinen jopa (?), koostumus on melko geelimäinen (tän aiempi tuoteversio olikin joku jelly-juttu) ja puhdistudtehot 10 kuin myös veteen liukuneminen ja puhtaudun tuntu iholla tän jälkeen (melkein jopa 2. putsarin vois skipata) 🙂 Jos nyt iho ei ala mitenkään oireilemaan tästä tms, niin voi jee, tää on parhautta 🙂 Pakko oli tulla hehkuttamaan ensifiiliksiä ja aattelin, et sua vois kiinnostaa tää, etenkin nyt kun sulla on mahis päästä näihin japanilaisiinkin merkkeihin ehkä meitä Suomessa oleskelevia helpommin 😀

  5. Minulla käytössä myös Japanilainen Hada Labon öljy sekä vaahto ja ollut hyvä pari.mutta tämä Whamisa kiinnostaa kovasti mutta hinta on aika korkea :/ Suomestakin saa Yliopiston apteekista mutta vain Ego myymälöistä. Eli ei täältä Lahdesta. Täytyy vielä tarkistaa YO apteekin nettikauppa…

Kommentointi on suljettu.