Terveisiä Malesian Kuala Lumpurista

Terveisiä tällä kertaa Malesian Kuala Lumpurista!

Päätimme tehdä pienen irtioton Bangkokin arjesta ja lentää Malesian pääkaupunkiin Kuala Lumpuriin. Tulimme tänne eilen tiistaina ja vietämme täällä aika sunnuntaihin asti.

Malesia Kuala Lumpur Ostolakossa - 1

Kuala Lumpur oli yksi niistä Aasian kohteista, joista olen ollut erityisen kiinnostunut. Internetin perusteella Malesialla oli vaikuttanut olevan varsin hyvä kosmetiikkatarjota ja täältä löytyy jopa Sephora, joten minulla riittää tietysti nähtävää myös kosmetiikan puolella.

Maan kosmetiikkatarjonta toimii minulle aina hyvänä mittarina kohteesta, sillä mitä kansainvälisempi kosmetiikkavalikoima, sitä suurempi, vilkkaampi ja modernimpi itse kaupunkikin tavallisesti on ja minähän tunnetusti rakastan suuria, eläväisiä ja nykyaikaisia kaupunkeja myös muuten kuin vain kosmetiikan vuoksi.

Malesia Kuala Lumpur Ostolakossa - 1 (3)

Olemme olleet Kuala Lumpurissa vasta yhden (vajaan) päivän, mutta täytyy sanoa, että taisimme molemmat kokea välittömän ihastuksen. Bangkokin hulinan jälkeen Kuala Lumpur tuntuu ihanan rauhalliselta, vaikka kyseessä onkin miljoonakaupunki – joskin Bangkokia selvästi pienempi.

Täällä on samalla tavalla tietysti hiostavan lämmintä, mutta kaupunki on ihanan vihreä, singaporemaisen siisti ja katukuva on moderni. Joka puolella on uusilta ja uudehkoilta näyttäviä korkeita rakennuksia ja niitä näyttää rakentuvan kaikkialle jatkuvasti lisää. Ilmakin tuntuu Bangkokin jälkeen suorastaan ihanan puhtaalta, ruoka sekä eläminen on edullista ja kaupunki vaikuttaa vieneen sydämemme kaikin tavoin. Aloimmekin jopa harkita, josko ensi vuonna  tulisimme asumaan joksikin aikaa tänne!

Malesia Kuala Lumpur Ostolakossa - 1 (1)

Katsotaan, ovatko ajatuksemme samat vielä tämän viikon jälkeenkin, muta nyt ainakin vaikuttaa siltä, että Kuala Lumpurista on hyvää vauhtia tulossa yksi lempparikaupungeistani.

Jos olette käyneet Kuala Lumpurissa, niin kaikki vinkit kaupungin näkemiseen, kokemiseen sekä kaikkeen mahdolliseen muuhunkin tekemiseen liittyen ovat erittäin tervetulleita!

Malesia Kuala Lumpur Ostolakossa - 1 (2)

Palaan Kuala Lumpurin kosmetiikkavalikoimaan tarkemmin myöhemmin!

PS. Olisin todella kiitollinen, jos saisin teiltä muutaman minuutin ja ehtisitte vastata tähän blogiani koskevaan kyselyyn. Muutama ihana Laurean estenomiopiskelija otti nimittäin minuun  yhteyttä kysyen, voisivatko he tehdä kurssityönään kyselyn blogini lukijoille ja olin tietysti heti innoissani ajatuksesta.

Kyselyssä kartoitetaan muutamilla kysymyksillä blogini lukijoiden kulutustottumuksia kosmetiikan suhteen ja ajatuksia blogistani. Kysely koostuu pääosin kysymyksistä, joissa on valmiit vastausvaihtoedot, mutta tilaa on myös tarvittaessa omille kommenteille. Vastauksista hyötyvät paitsi kurssityönä kyselyn tekevät opiskelijat myös tietysti minä ja te, sillä voin vastausten perusteella tuottaa blogiin lisää toiveidenne mukaista sisältöä.

Kysely löytyy täältä.

Kiitos jo etukäteen, jos ehdit käydä vastaamassa!

EDIT. Kyselylomalleen valintojen kanssa oli pientä häikkää ja kiitos kaikille asiasta ilmoittaneille. Lomake on kuulemma nyt korjattu ja kohtia voi valita useamman.

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

15 kommenttia artikkeliin ”Terveisiä Malesian Kuala Lumpurista”

 1. Moikka, yritin kyselyä täyttää, mutta se herjaa että voi valita vaihtoehdoista vain yhden. Vaikka kysymys on muotoiltu esim ’mistä kaikista aiheista olisit kiinnostunut..’

  • Kiitos että kerroit, vikaa asetuksissa siis. Laitan tytöille viestiä! 🙂

 2. Hei, kyselyssä ei mihinkään kohtaan voi valita enempää kuin yhden vaihtoehdon. Olisiko tämä jokin virhe esimerkiksi kysymysten ’Mistä kaikista aiheista olet kiinnostunut lukemaan?’ ja ’Millaisista tuotteisiin liittyvistä blogiteksteistä pidät?’ kohdalla? Ainakin itselläni näihin kohtiin tulisi 2 vastausta…

 3. Mahtavaa, todella mielenkiintoista kuulla Kuala Lumpurista, ihanaa lomaa siellä! <3

  Tuosta kyselystä pikku kommentti. Tein sen ensin, ja kysely antaa alunperin valita kysymyksiin useita vaihtoehtoja. Sitten kun yritin lähettää vastauksen, se palautti lähes jokaisen kysymyksen uudelleen valittavaksi huomautuksella, että et voi valita kuin yhden vaihtoehdon siihen ja siihen kysymykseen ja lopulta näytti siltä, että se alkoi koskea kaikkia kysymyksiä vuoronperään.

  Jäi sitten tekemättä, koska suurimpaan osaan kysymyksistä ei ollut järkeä valita vain yhtä vaihtoehtoa, muuten koko kyselyn informatiivinen arvo olisi mennyt monilta osin ihan pyrstölleen 😀 Kiitos silti molemmille tahoille hyvästä ajatuksesta kartoittaa tilannetta!

  Tässä oma vastaukseni tiivistettynä: Sinulla ei ole juuri koskaan minun makuuni "turhia" juttuja ja kiinnostaa oikeastaan kaikki mistä ikinä päätätkin kirjoittaa missä maailmankolkassa tahansa ja mistä kosmetiikkalajista tai elämänkulkuun liittyvästä aiheesta vain haluatkin. Että tälleen 😀

 4. Vastasin kyselyyn. Tekijöille antaisin palautteeksi, että missään ei lukenut, että vain yhden vaihtoehdon saa valita. Lomake kumminkin antaa valita useamman vaihtoehdon ja lopussa sitten herjaa niistä ennen lähettämistä… Useaan kysymykseen mieltymyksistä olisin halunnut valita useamman vaihtoehdon, sillä moni asia kiinnostaa. Ehkä hiemam ”tynkä” vaikutelma jäi koko kyselystä, mutta toivottavasti sinä saat vastauksista kumminkim jotain hyötyä 🙂

 5. Hei,

  Kyselyn monivalintakysymyksissä saa valita ainoastaan yhden vaihtoehdon, minkä vuoksi kyselyä on vähän turha täyttää, sillä se ei anna totuudenmukaista kuvaa.
  ”Mistä kaikista aiheista olet kiinnostunut lukemaan” – olen kiinnostunut useammista aiheista, en vain yhdestä. ”Mitkä tekijät vaikuttavat ostopäätökseesi?” – useampi kuin yksi tekijä.
  Mielelläni olisin kyllä kyselyn täyttänyt.

 6. Onkohan kyselylomake ihan kunnossa? Esimerkiksi kun kysymys kuuluu ”Mistä kaikista aiheista olet kiinnostunut lukemaan?”, tallennusvaiheessa lomake huomauttaa, että saa ”tehdä enintään 1 valintaa”… Sama huomautus tulee moneen muuhunkin kohtaan. Onko siis tarkoitus valita vain tärkein/paras/osuvin vaihtoehto?

 7. Oi, minulla on niin hyvät muistot Malesiasta ja Kuala Lumpurista! Vuosia sitten vierailin siellä muutamaan kertaan työn puitteissa. Kovin paljoa en nähtävyyksiä ehtinyt katsella, mutta KL Towerissa tuli käytyä – huikeat näkymät. Toinen kohde lienee Petronas Twin Towers, josta avautunee myös hienot näkymät – tuonne en itse koskaan ehtinyt. Mieleen on jäänyt myös jokin käsityöläistori, jossa oli myytävänmä kaikkea ihanaa. En vain muista paikan nimeä ja se oli juuri sulkeutumassa, kun sinne pyörähdimme. Osa kojuista oli kiinnikin. Ostoksia en juurikaan ehtinyt tehdä muuallakaan, mutta hetken pyörimme jossakin ostoskeskuksessa, jonne paikallinen tuttava meidät vei. Paljon oli kosmetiikkaa tarjolla. Vaatteet olivat ainakin tuolloin edullisia ja valikoimaa paljon.

  Tulipas oikein ikävä Malesiaan! 🙂 Ihmiset olivat mukavia ja osasivat todella hyvin englantia. Ruoka oli hyvää ja edullista ja olo oli kaikin puolin turvallinen, vaikka joskus olin reissussa ihan yksinkin. Oikein mukavaa reissua teille!

 8. Kysely ei tainnut toimia halutusti, sillä jokaiseen monivalintaan sai laitettua vain yhden täpän, muuten tuli herja lähetettäessä. En voinut vastata kaikkea, mitä halusin. Kuala Lumpur näyttää kivalta!

 9. Terveiset tutkimuksen tekijöille. Oli tärkeää päästä kommentoimaan tutkimusta itsessään. Ainakin itselläni meinasi jäädä täyttäminen kesken kun ei kysymyksissä kerrottu, pitääkö valita yksi tai useampi vaihtoehto. Vasta kun tuli tallentamisen vuoro, niin alkoikin ilmoitella että tähän ja tähän kysymykseen saa valita vaan yhden vaihtoehdon. Ärsyttävää.

 10. Moikka!

  Kysymys tuon kyselyn laatijoille:

  Vastasin kyselyyn, jäin vain miettimään oliko kyselyn asetuksissa mahdollisesti jokin virhe, vai oliko kysymyksen asettelu vain erikoinen;

  ”Mistä kaikista aiheista olet kiinnostunut lukemaan?”
  Tähän kysymykseen pystyi vastaamaan ruksaamalla ainoastaan yhden kohdan sen alla olevista vaihtoehdoista. Kysymyksen asettelun perusteella olisin olettanut että tähän voisi valita useamman vaihtoehdon.

 11. Tuossa kyselyssä oudosti antaa vain ottaa yhden vaihtoehdon, vaikka kysymyksen asettelussa saatetaan käyttää monikkoa: esimerkiksi tuo kohta, että mistä aiheista olet kiinnostunut lukemaan? -antoi ottaa vain yhden vaihtoehdon. Ehkä kannattaa vielä vähän viilata kyselyä.

  • Joo, tytöt taisivat jo sulkea lomakkeen saatuaan tarpeeksi vastauksia. Kiitos kuitenkin, että olisit vastannut! <3

Kommentointi on suljettu.