Victoria’s Secret -tuotteita myös Siljalla!

Moni kosmetiikasta innostunut luki varmasti riemusta kiljahdellen Iltalehden sivuilta viime torstaina ilmestyneestä artikkelista, jossa kerrottiin Victoria’s Secretin tuotteiden saapuneen Itämeren laivoille ja ensimmäiseksi nimenomaan Viking Linen laivoille noin viidenkymmenen tuotteen valikoimalla.
Koska juttu oli kirjoitettu torstaina  ja uudistunut Silja Serenade starttasi liikkeelle vasta viikonloppuna, jäi artikkelista sellainen käsitys, ettei tuotteita saisi muualta kuin Viking Linelta. Siksi halusin saada teidänkin tietoonne erään tärkeä ilouutisen.
Uudistuneen Silja Serenaden uudessa suuressa tax free -myymälässä on tällä hetkellä myynnissä kuulemma Itämeren laajin Victoria’s Secret -valikoima. Viking Line voitti kilpajuoksussa muutamalla pävällä, mutta onneksi merkki on nyt tullut Siljankin puolelle, eli ehkäpä saamme noita ihanuuksia pian kaikilta Itämerellä seilaavilta laivoilta? (Täällä ilmeisesti on kuva Viking Linen VS-telineestä.)
Saivatko uutiset jonkun jo suunnittelemaan risteilyä?
PS. Terveisiä muuttorumban keskeltä! Mielessä on vaikka mitä kivoja postauksia, joita pääsen teille toteuttamaan heti kun vaan saan kaikki tavarani asettumaan uuteen ympäristöön ja maltan istua tietokoneen äärelle sisustus- ja järjestyskärpäseltäni!

14 kommenttia artikkeliin ”Victoria’s Secret -tuotteita myös Siljalla!”

 1. Tiedätkö onko VS-tuotteet pysyvä osa valikoimaa? Itse olen lähdössä risteilylle toukokuun alussa ja harmittaa jos ovat vaan joku kausijuttu ja mun tuurilla päättyy varmaan just ennen ko itse olen lähdössä : D

  Ostin nimittäin Ruotsin puolelta Aqua Kiss mistin ja olen tykästynyt siihen mutta en uskalla lähteä tilailemaan uusia ilman että saa itse haistella että mikä on hyvän tuoksuinen. Ja hei, onko sulla kokemuksia VS:n vartalorasvoista?

  Vastaa
 2. Mahtava ajoitus! Mies lähtee ensi perjantaina risteilylle, joten täytyy tilata tuliaiset 😉

  Ostin muuten sen Tangle Teezerin ja ne hiuspompulat, ja olen tosi tyytyväinen. Kiitos (siitäkin) vinkistä!

  Vastaa
 3. Tietääkö joku onko tuotteita aina kun laiva lähtee ja saapuu satamaan ettei käy niin että hyllyt ovat tyhjänä?

  Vastaa
 4. Sain eilen tuliaisia Vikingiltä, kun meidän typykkä saapui risteilyltä. Minulla ei ollut mitään käsitystä ennakolta noista tuoksuista ja laskinkin tyttären hajuaistin ja äitituntemuksen varaan. Sain Sheer Love käsi- ja vartalovoiteen sekä Amber Romance -eau de toiletten. Ihan mukavia tuoksuja ovat. Itselleen hän osti Noir tease – body mistin.

  Vastaa
 5. Ou jee! Viime kesänä silmäilin näitä New Yorkissa, mutten ehtinyt valikoida mitään mukaan koska mamma vilkuili vieressä rannekelloa. Laivalle siis.

  -Mymmeli

  Vastaa
 6. Hei, onko näitä tuotteita aina viking grace laivalla kun oisin menossa sinne heinäkuun alussa ja kun kaupat aukee niin onko heti hyllyt tyhjinä vai onko niitä siä ihan riittävästi?:)

  Vastaa

Jätä kommentti