I want this!


Tänään esiteltävän tuotteen konsepti on niin yksinkertainen, että on suorastaan hassua, ettei kukaan ole keksinyt tuotetta aiemmin. Tai ei ainakaan minun tietääkseni ollut keksinyt.
Kun näin tuotteen ensimmäistä kertaa, ajattelin sen olevan vaan pakkausmuodolle tyypillinen hiusten tyveen laitettava tyvikasvua häivyttävä hiusväri, sävyten tai joku muu vastaava. Nimikin kuulosti alkuosansa puolesta hieman siltä.
Vaan kun koko nimeä ajattelee uudelleen, ei se enää kuulostakaan tuolta. John Friedan Touch Up Flyaway Tamer on nimittäin niille lenteleville ja karkaileville hiussuortuville tarkoitettu kesyttäjä, jonka suurella mascaraharjaisella päällä ne pienet päälaella ja hiusrajassa sojoittavat töppöhiukset sekä pituuksien silkkisen sileän pinnan rikkovat kurittomat latvat on helppo taltutaa.
Mahtava idea, sillä olen itse ainakin joskus käyttänyt tuohon tarkoitukseen ihan vaan kulmageeliä. Tässä on kuitenkin kulmageeliin erona se, että koostumus on ilmeisesti jäykkää geeliä seerumimaisempi, jolloin hiukset eivät jää yhteenklimppaantuneen näköisiksi tai kovan tuntuisiksi.
Rakas John Frieda, voisitko kertoa piireillesi, että tahtoisimme tämän tuotteen Suomeenkin? 
Emmekö tahtoisikin?

25 kommenttia artikkeliin ”I want this!”

 1. Siis täh!?!!?! Öööö, eikö saman asian aja hiuslakka, hiusseerumi, hiusvaha…..? Ja eihän kukaan oikeesti laita kulmageeliä hiuksiin??????
  Helppo vinkki: pese vanha ripsariharja ja dippaa se johonkin hiusmömmöön ja ala harjata kutreja 🙂

  Vastaa
  • Seerumi on liian öljymäistä tyvessä, vaha liian rasvaista ja hiuslakka liian kovaa helposti. Tässä on yhdisteltynä noiden parhaita ominaisuuksia. Ja miksei kulmageeliä voisi laittaa, kun siinä kerran on harja jo valmiiksi hyvä ja tyvessä muutenkin kätevä tyvikasvua peittämään. 🙂

   Vastaa
 2. Instagram-kilkkeessä pyörii joku "rock-henkinen" pörröpääkuva. Saammehan lukea blogista, mitä roolia siinä sovitellaan?

  Vastaa
 3. Itselläni on (vähemmän) somasti tossa keskellä otsaa hiusrajassa pyörre. Hankala pitää sivujakausta, kun pikkuhiukset sojottaa kohti kattoa sieltä alta. Tää olis ihan mahtava!

  Vastaa
 4. Mä oon varmaan sit outo, mut välillä sutasen kulmakarvoja laittaessani naamalla pyörivät pikkuhaituvat kulmakarvageelillä sivuun. Ja noita haituvia ei saa nätisti lakalla hallittua, kulmakarvageelillä homma hoituu! 😀

  Vastaa

Jätä kommentti