L’Oréal Paris Voluminous Lash Paradise Mascara – Too Faced Better Than Sex Mascara Dupe?

Minusta L’Oréal osaa tehdä aivan loistavia ripsivärejä. Yrityksen omistuksessa olevat tuotemerkit kuten L’Oréal Paris, Maybelline, Lancôme ja Helena Rubinstein kaikki sisältävät erinomaisia ripsivärejä ja L’Oréal varmasti tietää vahvuutensa niiden suhteen, sillä sen tuotemerkkien valikoimiin ei muuten varmasti putkahtelisi jatkuvalla syötöllä uusia ripsivärejä.

Bongasinkin vähän aikaa sitten netistä erään L’Oréal Paris -ripsiväriuutuuden, joka on lanseerattu loppukeväästä Jenkeissä ja sittemmin myös ainakin Englannissa, mutta joka ei ainakaan vielä ole saapunut myyntiin meidän markkinoillemme. Jäin kuitenkin odottamaan ripsiväriä kieli pitkällä, sillä se muistuttaa minua kovasti eräästä toisesta ripsiväristä, jonka olen blogissanikin julistanut elämäni ripsivärirakkaudeksi.

Loreal Paris Lash Paradise Mascara

Uusi L’Oréal Paris Voluminous Lash Paradise Mascara näyttää ehkä varsin tutulta, vai mitä? Metallisenhohtoiseen, vaaleanpunaiseen hylsyyn pakattu ripsiväri on kuin supersuositun Too Faced Better Than Sex -ripsivärin kopio, mikä ei taatusti ole sattumaa. Kiltimmällä, mutta silti paljon lupailevalla nimellä siunattu ripsiväri lupaa tuoda ripsiin sekä pituutta että runsautta, joita molempia omat ripseni kaipaavat.

Too Faced Better Than Sex Loreal Lash Paradise

Ripsiväri on jatkoa merkin suosituille Voluminous-ripsiväreille, jotka ovat minulle ainakin tuttuja erittäin hyvin erottelevista ja ripset pehmeän tuntuisiksi jättävistä koostumuksistaan. Tämän puolesta uusi ripsiväri kuulostaakin siis loistavalta, sillä kun ripset jäävät pehmeiksi, voi niihin kerrostaa ripsiväriä hyvin. Pidän Too Faced -merkin Better Than Sex Mascarassa myös aivan erityisesti siitä, kuinka erinomaisesti se erottelee jokaisen ripsen, joten odotukseni tämän uutuuden suhteen ovat suuret.

Loreal-Paris-Lash-Paradise

Uusi Lash Paradise Mascara ei kuitenkaan ole ihan täysi kopio Better Than Sex -ripsiväristä siitä huolimatta, että ripsiväriä on sellaiseksi tituleerattu sen pakkauksen ja tuotelupausten vuoksi usealla verkkosivulla.

Better Than Sex -ripsivärissä on nimittäin enemmän tiimalasia muistuttava, keskeltä kapeneva harja.

Ripsiväri muistuttaakin minusta lupauksiltaan ja harjaltaan enemmän aiempia Voluminous-ripsivärejä, mutta tällä kertaa sen pakkauksen väri on keksitty kopioida supersuositusta tuotteesta varmasti myyntien kasvattamista ajatellen – onhan se jo lähtökohtaisestikin nyt kaikkialla nimitetty Better Than Sex -ripsivärin edullisemmaksi kopioksi.

Jään itse odottamaan tämän ripsivärin lanseerausta suuresti.

Näkemieni vertailujen perusteella en usko, että se kykenee tekemään hennoissa ripsissäni ihan yhtä eroteltua ja tekoripsimäistä jälkeä kuin Too Faced Better Than Sex Mascara, mutta testaan sen silti suurella mielenkiinnolla. Toivottavasti ripsiväri saapuu pian myyntiin!

(Blogipostaukseni Too Faced Better Than Sex Mascarasta voi lukea täältä.)

Too Faced Better Than Sex Mascara Kokemuksia - 1 (2)
Too Faced Better Than Sex Mascara

Muita, jotka odottavat kieli pitkällä L’Oréal Paris Voluminous Lash Paradise Mascaraa?

EDIT. Tästä uudemmasta postauksestani löytyy kokemuksiani Euroopassa Paradise Extatic -nimellä lanseeratusta  ripsiväristä.

10 kommenttia artikkeliin ”L’Oréal Paris Voluminous Lash Paradise Mascara – Too Faced Better Than Sex Mascara Dupe?”

 1. Jep, mikä siinä lanseerauksessa oikein kestää?! Turhauttavaa katsella hypetysvideoita tubesta, kun tuotetta ei pääse itse ostamaan.

  • Varmaan tulee myyntiin vasta elokuussa aikaisintaan. :/ Kesä on huonoa aikaa yrityksille tehdä suuria lanseerauksia, kun kaikki ovat lomilla. Innolla kuitenkin odotan! 🙂

 2. Melkein tilasin tämän kun tilasin Walgreensiltä meikkejä mutta sitten päätin jostain syystä jättää tämän pois tilauksesta. VIRHE koska nyt harmittaa ihan hirveästi, haluaisin kahta kauheemmin testata tätä maskaraa…. ehkä pitää kerätä toinen tilausta Walgreensiltä ja pistää samaan tilaukseen tämä maskara. Youtube videoiden perusteella osa ainakin sanoo tämän olevan parempi kuin Too Facedin vastaava.

 3. Elokuussa on kauppoihin tulossa Lorkulta Paradice Extatic -ripsari. Lieneekö sama? Kuvagooglailun perusteella voisi olla Eurooppaversio tuosta Lash Paradisesta.

  • Joo, näin olen itsekin nyt järkeillyt, että tämä Brittien Lorealin sivuilta jo löytyvä Paradise Extatic on tuotteen eurooppalainen (pakkaus)versio. L’Oréal käyttää Instagram-kuvia kokoavaa Olapic-sovellusta ja tuon brittiversion kanssa saman tägin alle on koottu sekä jenkkien Lash Paradisen että Paradice Extatic -ripsivärin kuvat.

   Tilasin oman ripsivärini jo malttamattomana (muistaakseni) Kanadasta, joten innolla testaan! 🙂

  • Juuri tänään ostin Stokkalta tämän Paradise Extaticin, näyttää kyllä samalta kun tuo Lash Paradise, vaikka paketti hitusen erilainen 🙂

   • Jee, kiva kuulla, että on rantautunut Suomeen! Minäkin ostin juuri viikonloppuna Skotlannista tämän tuolla Paradise Extatic -nimellä ja hieman erilaisella pakkauksella! 🙂

Kommentointi on suljettu.