Vuosikymmenien kestosuosikki: Kiehl’s Creme de Corps

*Sis. mainoslinkin

Vartaloni iho kuivuu helposti, joten läträän paljon ja runsaasti erilaisilla vartalovoiteilla. Kokeilen mielelläni uusia tuotteita ja päivittäisessä käytössä keskivertokokoinen vartalovoide onkin tyhjä viimeistään kahdessa viikossa, joten vuosien saatossa olen tullut kokeilleeksi melkoista määrää erilaisia tuotteita.

Näiden testailujen ansiosta minulla riittää vartalovoiteita kokeillessa runsaasti vertailupohjaa ja omat mieltykykseni ovat tulleet varsin selväksi. Suurin osa kokeilemistani vartalovoiteista kuuluu akselille ”hyvä-tosi hyvä”,  mutta aina välillä joku onnistuu kipuamaan ihan omiin sfääreihinsä. Niin kävi tämän vartalovoiteen kohdalla.

Kiehl's Creme de Corps

Sain L’Orealilta ihanana jouluyllätyksenä yrityksen värikkään brändisateenkaaren alle kuuluvan Kiehl’s-merkin tuotepaketin, joka sisälsi kaksi minulle täysin uutta tuttavuutta. Olen kokeillut merkiltä vain muutamia tuotteita ja pitänyt niistä kyllä, mutta sen tekstillä täytetyt pakkaukset ja etiketit eivät ole onnistuneet houkuttelemaan minua puoleensa suuremmin. Tämän vuoksi olenkin missannut täysin esimerkiksi merkin tähtituotteen maineessa olevan Creme de Corps -vartalovoin, joka lähetettiin minulle nyt sen jouluisessa pakkauksessa.

Kiehl's Creme de Corps

Täyteläinen vartalovoi on kehitetty ravitsemaan erityisesti kuivaa ja hilseilevää ihoa ja se sisältääkin runsaasti helliviä ainesosia kuten karitevoita, avokadoöljyä ja skvaleenia. Kiehl’s lupailee, että käyttämällä tuotetta säännöllisesti 10 päivän ajan ihosta tulee pehmeämmän ja sileämmän tuntuinen sekä kosteutettu (mikä ei toki varsinaisesti eroa muiden yritysten tuotelupauksista).

Kiehl's Creme de Corps

Voide ei saanut ensimmäisellä levityskerralla minussa aikaan mitään erityisiä tuntemuksia. Itseasiassa hajusteeton vartalovoi vaikutti jopa todella tylsältä ja mietin mielessäni ihoani sillä iltasuihkun jälkeen rasvaillessa vain, että käytetään tämä nyt sitten pois kun tämä nyt kuitenkin tuntuu ihan mukavan ravitsevalta.

Kiehl's Creme de Corps

Se Suuri Ihastumisen tunne valtasi minut kuitenkin seuraavana aamuna kun huomasin, kuinka pehmeä ihostani oli yön aikana tullut. Ihoni tuntui nimittäin ihan poikkeuksellisen kosteutetulta, ravitulta ja niin silkkisen pehmeältä, etten voinut lopettaa sen silittelyä! Pehmeä tunne kesti sillä läpi päivän ja kun vielä ottaa huomioon, että siirryin käyttämään tätä vartalovoidetta välittömästi toisen hyväksi kehumani tuotteen jälkeen ja silti koin ihollani näin mielettömän poikkeuksellista pehmeyttä, on voide todellakin suorastaan taikatemppuja tekevä tehopakkaus, joka ansaitsee kaikki maailman kehut.

Kiehl's Creme de Corps

En ole kuitenkaan läheskään ainoa, joka on huomannut tämän voiteen ylivertaiset tehot. Vartalovoi on ollut tuotannossa jo yli 30 vuoden ajan ja ollut koko sen ajan Kiehl’s-asiakkaiden suosikkituotteita. Luin netistä väitteen, että sitä valmistettaisiin vuosittain lähes 30 miljoonaa millilitraa, mistä riittänee täyttämään jo jokunen purkki. Tuotteen on myös kerrottu olevan muotinäytösten backstagen luottotuotteita säihkyvien säärien luomiseen.

Kiehl's Creme de Corps

Myönnän, että pidän enemmän ihanan tuoksuisista vartalovoiteista, mutta toki hajusteettomuudessa on puolensa, sillä muiden tuoksujen kanssa kolaroimaton vartalovoide sopii käytettäväksi aina eikä sen tuoksuun pääse kyllästymään. Jos siis ei ole tällainen purkista toiseen hyppivä luonne kuin allekirjoittanut, voi vartalovoi helposti pysyä käytössä jopa vuodesta toiseen.

Vartalovoi oli koostumukseltaan varsin täyteläistä, mistä oma ihoni nautti tietysti suuresti, joten ohuiden liirukoostumusten ystäville tämä ei ole paras vaihtoehto. Me, joiden iho kuitenkin kuivuu kovasti ja jotka siksi otamme mielellämme avuksi tuhdimmatkin tätinät puolestaan nautimme suuresti siitä, kuinka tuotteen täyteläinen koostumus halaa ihoa pitkään ja antaumuksella.

Tälle voiteelle lähtee suuri suositus!

*Kiehl’s-tuotteita voi ostaa Kicksin verkkokaupassa täältä.

Kiehl's Creme de Corps
Onko tämä jonkun muunkin suosikkeja?

Yksi kommentti artikkeliin ”Vuosikymmenien kestosuosikki: Kiehl’s Creme de Corps”

  1. Hmm. Vaikuttaa tehokkaalta! Mistä noin edullinen hinta?
    FeelUnique näyttää olevan ainoa verkkokauppa, joka sitä myy… ja on lähes 35 €.
    Kicksiä tai Stockmannia ei täällä ole, joten jää verkon varaan..

Kommentointi on suljettu.