Löytö: Essence Melted Chrome Eyeshadow -luomivärit

*Sis. mainoslinkin

Essence-fani täällä taas terve. En edes viitsi aloittaa postausta sanomalla, että joku Essence-tuote on jälleen yllättänyt minut erinomaisuudellaan, sillä eihän se pidä paikkaansa. En nimittäin todellakaan enää ylläty niiden erinomaisuudesta, sillä kerta toisensa jälkeen merkiltä löytyy uusia aivan loistavia tuotteita.

Essence Melted Chrome Eyeshadow luomivärit kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Viimeisin löytöni ovat olleet nämä syksyllä myyntiin tulleet ja blogikokeiluun saamani Essence Melted Chrome Eyeshadow -luomivärit, joiden koostumus on aivan omaa luokkaansa. Nämä ovat siis puuterimaisia luomivärejä, mutta kun näiden pintaa koskee sormella, tuntuvat nämä muuttuvan lähes geelimäisiksi ja luomella lopputulos näyttää kuin sulalta metallilta.

Essence Melted Chrome Eyeshadow luomivärit kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Minulla on kokeilussa neljä sävyä kuudesta saatavilla olevasta ja kuvassa ovat vasemmalta oikealle 01 Zink About You, 05 Lead Me, 02 Iconic ja 03 Platinum Nights. Erittäin runsaspigmenttisten luomivärien upeus ei tässä kuvassa tule ihan täysin esiin, mutta kun luomivärejä työstää iholle levittäessä hieman, sulaa niiden metallinen koostumus ja lopputulos on lähempänä tätä:

Essence Melted Chrome Eyeshadow luomivärit kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Aivan huikeaa! Koostumuksen vuoksi tykkään levittää nämä silmäluomelle nimenomaan perinteisellä vaahtomuoviapplikaattorilla (joita väheksytään ihan turhaan mielestäni), jotta sävyt sulavat iholle tai sitten työstää ne luomille pienellä hammasharjamaisella ovaalisiveltimellä. Luomivärit voi hieroa luomelle halutessaan myös sormella, jotta efekti tulee hyvin esiin.

Essence Melted Chrome Eyeshadow luomivärit kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Tykkään itse eniten käyttää melko nuden lopputuloksen antavia luomivärejä, sillä haluan meikin, jossa huomio ei kiinnity varsinaisesti siihen, että onpas kasvoillani kivoja meikkituotteita vaan mielummin siihen, että näytänpäs jostain syystä tänään hyvältä. Tämän vuoksi luomilleni päätyy harvoin mitään kovin näyttäviä efektiluomivärejä tai kirjavia sävyjä.

Essence Melted Chrome Eyeshadow luomivärit kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Näiden luomivärien kanssa toteutuvat kuitenkin molemmat jutut sopivasti. Näissä kuvissa minulla on liikkuvalla luomella sävyä 01 Zink About you ja varjostuksessa kevyesti sävyä 03 Platinum Nights. Sävyt ovat näyttäviä ja upeita, mutta eivät silti varasta koko showta. Ne lisäävät pilkettä silmään juuri sopivasti ja tuovat silmämeikkiini hieman tavallista enemmän tummuutta, mutta koska ne heijastavat valoa niin upeasti, pysyy lopputulos silti kevyen ja raikkaan näköisenä.

Essence Melted Chrome Eyeshadow luomivärit kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Ihan erityistä plussaa luomivärien koostumus saa siitä, ettei se varissut luomiväriä levittäessä. Vaikka luomiväreissä on hohtoa, ei kimalteita tai helmiäistä silti ollut pitkin silmänalusia silmämeikin tekemisen jälkeen. Voidemaiseksi sulavasta koostumuksestaan huolimatta luomivärit sai myös häivyttymään varsin helposti.

Essence Melted Chrome Eyeshadow luomivärit kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Oma ylivoimainen suosikkisävyni on ollut nimenomaan tämä 01 Zink About You, sillä se on aivan ihanan helppo ja monipuolinen tapaus ja juuri sellaisista minä tykkään. Tällä syntyy jo vaikka ihan yksinäänkin helppo silmämeikki, joka sopii niin arkeen kuin juhlaankin. Se on sopivan kevyt päiväkäyttöön, mutta silti siinä on sitä jotain, minkä ansiosta se ei ole liian vaisu (mutta ei makuuni myöskään liian näyttävä) iltameikkiinkään. Juuri tällaisista luomiväreistä tykkään aivan älyttömästi!

Essence Melted Chrome Eyeshadow luomivärit kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Essence Melted Chrome Eyeshsadow -luomivärejä on tosiaan saatavilla kuudessa sävyssä ja niillä on hintaa n. 3,69 €. Nämä kannattaa ehdottomasti kurkata seuraavalla kauppareissulla! Luomivärejä voi vaihtoehtoisesti myös tilata verkosta *Lyko.fi-verkkokaupasta täältä.

Essence Melted Chrome Eyeshadow luomivärit kokemuksia Ostolakossa blogi Virve Vee

Onko joku muu ehtinyt jo kokeilla Essence Melted Chrome Eyeshadow -luomivärejä?


Lue myös:

Halpa ja hyvä luomivärinpohjustaja
Täydellinen luomiväripaletti ranskalaiseen eleganssiin

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

11 kommenttia artikkeliin ”Löytö: Essence Melted Chrome Eyeshadow -luomivärit”

 1. Onko tuo tummin sävy niin siniliila kuin miltä kuvissa näyttää? Jos on, niin sekä se että koostumus vaikuttaa todella hyvältä! Eikä hommaa pilaa edes hintalappu 🙂

  • Joo, on juuri tuollainen kuin tuossa swatchissa näyttää. Omalla luomellani sitä on sitten taas hyvin kevyellä kädellä vaan, eli ei näy niin selvästi. 🙂

 2. Ai niin. On pitänyt tulla kertomaan siihen sinun hyytävän jännittävään messuajeluusi liittyen, että kun kävin tarkistamassa, niin ainakin Tokmannilla on myytävänä useita eri vahvuisia miinuslaseja ihan telineestä hintaan 13,95, joten ehkä on sitten Ruotsissakin. Jos ei tiedä näön tilannetta esim. optikon mittaamana, lasien vahvuus pitää testata ennen ostamista. Tokmannilla näiden lasien nimi on Outfocus. Jos tästä olisi vaikka apua johonkin uuteen hätätapaukseen 😀

  • Kiitos vinkistä! Itseasiassa otin itseäni niskasta kiinni tajuttuani, että huonontunut näkö haittaa oikeasti elämää ja kävin kaksi viikkoa sitten näöntarkastuksessa ja laitoin lasit tilaukseen. Näkö oli toisessa silmässä -1.75 ja toisessa -1.25 ja toivon, että saan lasini jo ensiviikolla. Oikeasti myyjä tosin sanoi, että ne tulevat 7-10 päivässä ja saan kännykkääni ilmoituksen asiasta. Varmistin vielä, että saanko varmasti, kun minulla on suomalainen puhelinnumero ja siihen ei tavallisesti tule mitään viestejä koskaan, eli että pitäisikö antaa varmuuden vuoksi mieheni numero. Myyjä vakuutteli kovasti, että kyllä varmasti saan ilmoituksen, mutta epäilenpä jälleen, että tämä oli taas näitä ruotsalaisten juttuja enkä oikeasti saa ikinä mitään ilmoitusta ja pitää vain mennä liikeeseen kyselemään itse, sillä lasien olisi jo pitänyt tulla…

   Löysin kivat kehykset ja juuri kun kävelin kassalle myyjä totesi iloisena, että ne ovat sitten muuten Ruotsin prinssi Carl Philipin suunnittelemat. Kaikista liikkeen varmasti tuhansista saatavilla olevista kehyksistä onnistuin tietysti valitsemaan ne ruotsalaisimmat mahdolliset kehykset, mikä vähän käänsi veistä sydämessäni, sillä minulla ei tosiaan ole kovin lämmin suhde tähän maahan ja jotenkin oli huvittavaa päätyä sitten niihin kuninkaallisiin rilleihin vielä… 😀

 3. sävyä 01 Zink About you….. Näyttää silmissäsi ihanalta. Miten kiiltelevä sävy on, sopiiko ns ”vanhoille” ja ei niin silposille luomille. Meikkaus tyylisi on ihastuttavan luonnollinen ja samalla glamourinen. Olisikin ihana saada kuvien kera meikkivinkkejä ikä iholle, niitä kun harvemmin mistään löytyy. Kyllä nättiä ja siloposkia on helppo meikata.

 4. Ihania, mutta pysyvyys kyseenalainen. Ei pysy edes laadukkaan silmämeikinpohjustajan päällä

  • Aika jännä, jos eivät pysy. :/ Minulla täytyy aina olla hyvä primer, jotta silmämeikki pysyy ja nämä pysyvät vaivatta, jos laitan aamulla seitsemän jälkeen meikin ja otan puolen yön jälkeen pois. Eilen oli taas kellon ympäri tuota tummaa silmissä ja tänään ollut toista sävyä aamusta lähtien. 🙂

Kommentointi on suljettu.