Vuoden 2017 parhaat korealaiset kosmetiikkatuotteet

Kaikille on jo varmasti käynyt hyvin selväksi, että rakastan korealaista kosmetiikkaa. Kokeilen paljon erilaisia korealaisia tuotteita ja olenkin tehnyt niiden joukosta aivan loistavia löytöjä, joita olen suositellut täällä blogissa muillekin. Mukaan on mahtunut myös muutamia japanilaisia ja taiwanilaisiakin tuotteita, joihin olen hullaantunut.

Nämä korealaiset kosmetiikkatuotteet olivat vuoden 2017 parhaita löytöjäni:

The Face Shop Rise Water Bright Light Cleansing Oil

PUHDISTUSÖLJY: The Face Shop Rice Water Bright Light Cleansing Oil

Tämä puhdistusöljy on täydellinen esimerkki siitä, ettei puhdistusöljyjen tarvitse olla paksuja ja rasvaisia. Kevyt puhdistusöljy pesee kasvoilta vaivatta kaiken meikin ja käytin sitä itse jopa silmämeikin poistoon. Öljy huuhtoutuu iholta helposti vedellä ja kasvoille jää puhdas, mutta pehmeän kosteutettu tunne.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Etude House Baking Powder BB Cleansing Foam

PUHDISTUSVAAHTO: Etude House Baking Powder B.B. Deep Cleansing Foam

Tämä puhdistustuote toi avun ihollani ikuisuuden kiusanneille pienen pienille epäpuhtauksille. Leivinsoodaa hyödyntävää tuotetta on kritisoitu sen korkean pH-arvon vuoksi, mutta oma ihoni ei tuntunut ottavan siitä nokkiinsa. Ihoni tuntui tämän jälkeen pehmeältä, puhtaalta ja ihanan sileältä, mutta ei silti kiristelevältä. Tuote kului loppuun aikoja sitten ja pienet näppyryhelmät ovat sittemmin palanneet takaisin, joten taidan hankkia tätä pian uuden tuubin.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Neogen Real Flower Cleansing Water Ostolakossa kokemuksia

PUHDISTUSVESI: Neogen Real Flower Cleansing Water Rose

En koskaan käytä meikin tai ihon puhdistukseen pelkkää puhdistusvettä, mutta minusta se on loistava tuote täydentämään ihonhoitorutiiniani. Tämä ruusun terälehtiä sisältävä puhdistusvesi on ollut mieleeni ihan erityisesti, sillä paitsi että se puhdistaa kasvot, se myös hoitaa ja kosteuttaa ihoa. Puhdistusvedessä on lisäksi miellyttävä ruusun tuoksu.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Ostolakossa Etude House Moistfull Collagen Facial Toner

KASVOVESI: Etude House Moistfull Collagen Facial Toner

Tämä kasvovesi on aivan ihana, sillä tämä ei varsinaisesti ole edes kasvovesi vaan oikeastaan jo hoitoneste, joka tehokosteuttaa ihoa. Levitän tätä kasvoille ihonpuhdistuksen jälkeen käsin ja tykkään aivan erityisesti kerrostaa tätä kolmesta jopa seitsemään kerrokseen korealaisen 7 Skin Method -menetelmän mukaisesti. Iho jää tämän jäljiltä ihanan ravituksi, pehmeäksi ja täyteläisen kosteutetuksi.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Skinmiso Pore Beauty Nose Pack

TEHOTUOTE:  Skinmiso Pore Beauty Nose Pack

Jos kaipaatte tehotuotetta, joka saa mustapäät nousemaan ulos ihohuokosista vaivatta, kääntäkää katseenne tämän ihmetuotteen suuntaan. Kolmivaiheisen hoitorutiinin ensimmäinen vaihe on lappu, joka asetetaan nenän iholle vaikuttamaan hetkeksi ja jonka poistamisen jälkeen riittää, kun nenän ihoa painaa hellästi, jolloin mustapäät puskevat ulos ihohuokosista. Hoitorutiinin toinen vaihe on ihon rauhoittava hoitolappu ja viimenen vaihe puolestaan on ihohuokosia häivyttävä seerumi, joka toimii hyvin myös meikinpohjustajana. Tämä on minusta ylivoimaisesti paras tuote mustapäiden poistoon ja se saa plussaa hellävaraisuudestaan.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Mustapääpinsetit Blackhead Tweezers

IHONHOITOVÄLINE: mustapääpinsetit

Siinä missä edellinen tuote saa mustapäät nousemaan ihohuokosista helpommin esiin, auttavat nämä muotoillut pinsetit tekemään niiden poistamisesta iholta entistä vaivattomampaa. Näiden tasaiset kärjet saavat ihohuokoseen kertyneen talin puristumaan ulos helposti ja koska kyseessä ovat pinsetit, voi ihon pinnalle kohoneen talimöykyn napsaista vaivatta pois. En tiedä, kuinka olen voinut pärjätä ennen ilman mustapääpinsettejä, mutta enää en kyllä pärjäisi!

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

HOITONESTE: COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Ihoni on aivan totaalisen rakastunut tähän lähes puhdasta etanaseerumia sisältävään kulttimaineiseen hoitotuotteeseen. Hoitoneste ei ole paksun tai rasvaisen tuntuista, mutta silti se kosteuttaa ihoa todella tehokkaasti. Etanaseerumi auttaa lisäksi tehostamaan ihon uudistumista, minkä ansiosta se on loistava taika-aine niin kuivalle kuin epäpuhtaallekin iholle. Tämä tuote sai minut innostumaan etanaseerumia sisältävistä tuotteista todenteolla!

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

SILMÄNYMPÄRYSTUOTE: Petitfée Black Pearl & Gold Hydrogel Eye Patch

Ennen aasialaisiin silmänympärysnaamioihin tutustumista luulin, että hyvistä silmänympärysnaamioista täytyy maksaa omaisuuksia. Nämä hydrogeelistä valmistetut laput irtoavat noin kymmenellä eurolla ja pakkaus sisältää niitä 60 kappaletta. Hydrogeelilaput uivat ihoa tehokkaasti kosteuttavassa seerumissa ja materiaalinsa ansiosta ne pidättävät seerumin pitkään iholla, jotta se pääsee imeytymään tehokkaasti. Nämä silmänympäryslaput ovat olleet yksi parhaista löydöistäni.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

My Beauty Diary Hyaluronic Acid Ultra Moisturizing Mask

PIKAKAUNISTAJA:  My Beauty Diary Hyaluronic Acid Ultra Moisturizing Mask

Okei, tämä ei ole korealaista vaan taiwanilaista kosmetiikkaa, mutta otin sen tähän listaukseen silti mukaan. Tykkään tavallisesti käyttää kangasnaamioita nimenomaan iltaisin, sillä tyypillisesti niiden sisältämä seerumi on melko ravitsevaa ja jättää iholle jopa melko klähmäisen tunteen. Näiden kangasnaamioiden sisältämä seerumi on kuitenkin vesimäisen raikasta ja virkistävää, mutta silti ihoa todella tehokkaasti kosteuttavaa. Nämä kangasnaamiot ovat mitä parhaimpia käyttää aamulla tai juuri ennen meikkausta, sillä ne kosteuttavat, heleyttävät ja virkistävät ihoa valmistellen sen meikkipohjaa varten.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Dr.Jart+ Ceramidin Liquid

SEERUMI: Dr.Jart+ Ceramidin Liquid

Tämä ihonhoitotuote on melkoinen hybridituote, jota on varmaankin parasta kuitenkin kutsua seerumiksi. Emulsiomainen tuote sisältää runsaasti ihoa kosteuttavia ja ravitsevia ainesosia kuten keramideja, jotka ovat kuivan ihon pelastajia. Oma ihoni kuivuu varsinkin talvella helposti ja tämän hoitotuotteen ohut, mutta ihoa tehokkaasti hellivä koostumus on sille mitä parhainta ravintoa.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

HEMMOTTELUTUOTE: Neogen White Truffle Hydramax Knit Mask

Tämä kangasnaamio on aivan erityinen hemmottelutuote, jonka voisi jopa sanoa korvaavan kasvohoidon. Ihoa tehokkaasti hoitava kangasnaamio sitoo itseensä runsaasti seerumia, joka on suorastaan emulsiomaisen täyteläistä. Naamion seerumi sisältää glyseriiniä, hyaluronihappoa, erilaisia öljyjä ja muita tehokkaasti ravitsevia ainesosia ja seerumia on pakkauksessa peräti huikeat 60 millilitraa. Neulottu kangasnaamio hoitaa kasvojen lisäksi myös kaulan ihon. Kangasnaamio jättää iholle öljymäisen ravitun tunteen ja iho onkin sen jälkeen kuin hoitolahoidon jäljiltä.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Italian Towel kokemuksia Virve Vee Ostolakossa

VARTALOTUOTE: Italy Towel

Tykkään näistä korealaisten suosimista kuorintalapuista, joita on saatavilla erilaisilla karheuksilla. Käteen sujahtavat laput ovat olleet näppärä tapa irrottaa kuollutta ihosolukkoa ja palauttaa vartalon iholle sen pehmeys. Lappuja voi käyttää uudelleen lähes loputtomiin, mikä on tietysti erityisen mahtava juttu.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

COSRX BHA Blackhead Power Liquid

EPÄPUHTAAN IHON HOITOTUOTE: COSRX BHA Blackhead Power Liquid

Markkinoilta löytyy paljon epäpuhtauksia nitistäviä tuotteita, mutta parasta on silti varmasti valita tuote, joka jo lähtökohtaisesti auttaa ehkäisemään epäpuhtauksien muodostumista. Tämä hoitoneste sisältää hellävaraista BHA-happoa, joka kykenee rasvaliukoisuutensa vuoksi imeytymään ihohuokosiin ja kuorimaan niitä sisältä päin, jolloin mustapäitä ja muita epäpuhtauksia ei pääse muodostumaan yhtä helposti.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Skinfood Premium Avocado Rich Emulsion and Toner Ostolakossa Kokemuksia

HOITOTUOTE KUIVALLE IHOLLE: Skinfood Premium Avocado Rich Toner

Tämä hoitotuote on mitä loistavin lisä kuivan ihon ihonhoitorutiiniin. Virallisesti kyseessä on kasvovesi, mutta tuotteessa on niin täyteläinen koostumus, että se korvaa oikeastaan jopa hoitonesteen tai jopa seeruminkin. Itse tykkään kuitenkin käyttää tätä vain lisätuotteena ennen seerumia ja kosteusvoidetta ja ihoni nauttii tämän emulsiomaisen tuotteen tehokkaasti ravitsevasta koostumuksesta varsinkin näin talvella.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Neogen Bio Peel Gauze Peeling Wine

KUORINTA: Neogen Bio-Peel Gauze Peeling Wine

Nämä kuorintalaput ovat kulttikamaa eikä ihme. Sormenpäihin sujautettavat kuorintalaput yhdistävät lapun ihoa mekaanisesti hankaavan kangasnpinnan seerumin kuollutta ihosolukkoa irrottaviin tehoaineisiin, jotka yhdessä kirkastavat ja heleyttävät ihoa. Herkullisen mehukkailta tuoksuvat kuorintalaput saavat ihon tuntumaan pehmeältä ja tasaisemmalta ja näyttämään kauniimmalta.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Polatam Water Gel Extra Moist Mask Sheet Happens Ostolakossa Virve Vee

KANGASNAAMIO: Polatam-kangasnaamiot

Korealaista Polatam-merkkiä voisi kutsua kangasnaamioiden kuningattareksi, sillä merkin naamioissa on suoranaista taikuutta. Niiden kangas on erityistä kuprokuitua, joka kykenee sitomaan itseensä jopa kymmenen kertaa enemmän seerumia kuin tavalliset kangasnaamiot. Tämän ansiosta naamioiden ihoa ravitseva seerumi pystyy vaikuttamaan iholla mahdollisimman tehokkaasti haihtumatta ilmaan. Kangasnaamioiden seerumi onkin täynnä varsinaisia superaineita, joiden ansiosta ihosta tulee täyteläisen kosteutettu, ravittu ja heleä.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Etude House Moistfull Collagen Emulsion Ostolakossa Virve Vee

KOSTEUSVOIDE: Etude House Moistfull Collagen Emulsion

Hehkutin alunperin, kuinka loistava tämä kosteusemulsio on seka- ja rasvoittuvan ihon hoidossa, mutta sittemmin siitä on tullut myös oman kuivuuteen taipuvaisen ihoni suosikkeja. Kosteusemulsiossa on aasialaisille emulsioille tyypilliseen tapaan miellyttävän kevyt, mutta ihoa silti uskomattoman tehokkaasti ravitseva koostumus. Olen aivan hulluna tähän kosteusemulsioon ja suosittelen sitä kaikille, joiden iho kaipaa kosteutusta, mutta jotka eivät välitä rasvaisista tuotekoostumuksista.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Finnitarrat mikroneulat Ostolakossa

FINNITUOTE: Mikroneuloilla varustetut finnitarrat

Nämä iholle liukenevilla mikroneuloilla varustetut finnitarrat ovat olleen suoranainen taivaan lahja erityisesti ihonalaisten epäpuhtauksien hoidossa. Ne auttavat nopeuttamaan finnien parantumista ja näiden avulla olen pelastunut jo useilta pahoilta ihokriiseiltä. Näille lähtee mitä suurin suositus!

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Etude House Moistfull Collagen Eye Cream Ostolakossa Virve Vee Kokemuksia

SILMÄNYMPÄRYSVOIDE: Etude House Moistufll Collagen Eye Cream

Mietin pitkään tämän silmänympärysvoiteen ja Cremorlab Shadow-Off Eye Cream -silmänympärysvoiteen välillä, mutta tämä vei lopulta voiton, sillä omat silmänympärykseni kaipaavat ihan erityisesti tehokasta kosteutusta ja tässä silmänympärysvoiteessa on niitä miellyttävä, ihanan täyteläinen koostumus. Olen muutenkin aivan hulluna oikeastaan koko Etude House Moistfull Collagen -tuotelinjaan en loistavasti kosteuttavien tuotekoostumusten vuoksi, joten ei ihmekään, että myös tämä ihanan paksu silmänympärysvoide pääsi suosiooni.

Tuotteesta  löytyy postaus täältä.

Neogen Green Tea Real Fresh Cleansing Stick Ostolakossa Kokemuksia

INNOVAATIO: Neogen Real Fresh Cleansing Stick Green Tea

Tämä kätevä puhdistuspuikko on ollut aivan mahtava löytö. Sen koostumus sulaa iholle hierottaessa pehmeän öljymäiseksi ja kun mukaan lisää hieman vettä, muuttuu se suorastaan voidemaiseksi. Kun kasvot lopuksi huuhtelee vedellä puhtaaksi, alkaa tuote vaahdota kevyesti kuin puhdistusgeeli. Puhdistuspuikon pH-arvo on optimoitu iholle hellävaraiseksi ja lopputuloksena onkin puhdas ja pehmeä iho, joka ei kiristele tippaakaan. Kiinteä puikko kulkee kätevästi myös mukana reissussa.

Tuotteesta  löytyy postaus täältä.


Useimmat näistä korealaisista kosmetiikkatuotteista saa käsiinsä helpoiten eBaysta. Jos shoppailu eBayssa ei kuitenkaan ole tuttua, suosittelen lukemaan tämän aiemman postaukseni, joka opastaa aasialaisen kosmetiikan turvalliseen ostamiseen eBaysta.

Vuoden 2017 parhaat meikkituotteet löytyvät tästä postauksesta, vuoden parhaat ihonhoitotuotteet tästä postauksesta ja vuoden parhaat hiustuottee tästä postauksesta. Jos haluat kurkata kauemmas menneeseen, löytyvät vuoden 2016 parhaat kosmetiikkatuotteet tästä postauksesta ja vuoden 2016 parhaat aasialaiset kosmetiikkatuotteet tästä postauksesta. 

Parhaat korealaiset kosmetiikkatuotteet Ostolakossa - 1

Mitä loistavia korealaisia kosmetiikkatuotteita te löysitte vuonna 2017?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

13 kommenttia artikkeliin ”Vuoden 2017 parhaat korealaiset kosmetiikkatuotteet”

 1. Tätä oli hauska lukea koska sun innoittamana näköjään omistan näistä jo 14/20 😀 Kiitos siis hyvistä vinkeistä!

 2. Ensimmäinen tietoisesti kokeilemani korealainen on It’s Skin Pomegranate naamio, ihanan tuntuinen ja tuoksuinen kangasnaamio! Iho tosiaan kaunistui ja kiinteytyi silmissä (olen nelikymppinen). Löysin tämän ihan sattumalta Citymarketin hyllystä, eikä ollut mikään kalliskaan. Olen myyty <3

 3. Mulle näistä tuttuja oli vaan Etude Housen tuotteet..niitä ostin Soulin lentokentältä joskus pari vuotta sitten..pitäis varmaan uskaltautua tonne ebayn ihmeelliseen maailmaan..

  • Ne kuuluisat kohtalokkaat viimeiset sanat ja sitten hups, koti onkin täynnä eBay-löytöjä! 😉

 4. Millonkohan cosrxin tuotteita tulee taas elevenille? Kamalaa ensin koukuttua tuotteisiin ja saada iho hyvään kuntoon ja sit niitä tuotteita enää moneen kuukauteen oo saanu :l

  • Toivottavasti pian taas, mutta täytyy sanoa, että merkki ei ole ihan siitä helpoimmasta päästä mitä yhteistyökumppaneihin tulee, eli kehottaisin tilaamaan eBaysta. Tehdään parhaamme asian eteen, mutta valitettavasti ei ole meistä kiinni. :/

 5. Onko sulla sattumalta kokemusta cosrx:n padeista, niistä muovipurkeista joissa on toner yms lappusia? 🙂 Niitä taisi jossain kohtaa olla elevenilläkin, ostin nimittäin juuri niitä ja kiinnostaisi sun kokemukset!

 6. Misshan Time revolution-seerumi on ihan huippu tällaiselle aikuiselle 40+ iholle.

 7. Mulla on suurin osa noista, pitääpä laittaa hankintaan loputkin. Ja kiitos taas blogista, olet ihan huippu!

Kommentointi on suljettu.