Loistava edullinen valokynä

Tänään halusin jakaa teille yhden pikaisen tuotevinkin.

Minulle oli jo jonkun aikaa sitten päätynyt blogin kautta kokeiluun Yves Rocherin Radiant Youth Corrector Pen -valokynä, mutta en ollut saanut otettua sitä käyttöön. Olen hieman huono valokynien käyttäjä ja silmänalusilla tahdon etupäässä hyvää peittävyyttä, minkä vuoksi käännyn aina mielummin valoa heijastavan peiteaineen  kuin valokynien puoleen.

Yves Rocher valokynä

Nyt oli kuitenkin sellainen tilanne, että paras kotoani löytynyt peiteaine oli kulunut loppuun ja pari muuta kotoa löytynyttä näyttivät liian tummilta talven jälkeen kalpealla ihollani. Nappasin laatikostani uteliaisuuden vuoksi kokeiluun tämän Yves Rocherin tuotteen odottamatta siltä sen kummempia.

Silmänaluseni ovat tummat ja yleensä varsin väsyneen näköiset, minkä vuoksi harva peiteaine pysyy niillä kauniina. Peiteaine ei saa näyttää liian kuivalta, mutta se ei saa silti olla liian voidemainenkaan, sillä muuten se ei kestä siistinä. Vain harva peiteaine kykenee täyttämään odotukseni, joten en odottanut tältäkään tuotteelta siksi suuria asioita.

Yves Rocher valokynä

Olin saanut kokeiluun sävyn 02, jonka olin aavistellut olevan minulle liian tumma. Yllätyksekseni valokynä ei ollutkaan kovin tumma vaan sopivan keltainen, minkä vuoksi siniset silmänaluseni ottivat sen vastaan ilolla. Tosiasiassa tämä valokynä ei itseasiassa ollut pelkkä valokynä, vaan se lupasi sekä peittää että heijastaa valoa, minkä vuoksi se sopi silmänalusilleni loistavasti. Sen koostumus levittyi ohuen tuntuisena iholle ja toi vieläpä kiitettävästi peittoakin, minkä vuoksi otin sen yhden kokeilukerran jälkeen pidempiaikaiseen tarkkailuun.

Yves Rocher valokynä

Nyt parin viikon käytön jälkeen voin myöntää, että tuote on varsin loistava. Se pysyy siististi iholla (puuteroin toki sen aina kevyesti paikoilleen) ja näyttää siistiltä ja hyvältä pitkään. Käytänkin tämän valokynän siis ilolla loppuun ennen kuin alan suunnittelemaan seuraavan peiteaineen ostoa. (Sitä ei tosin tarvitse kauheasti suunnitella, sillä By Terryn Touche Veloutee on satavarmasti seuraava ostokseni.)
Yves Rocher valokynä

Onko teillä kokemuksia Yves Rocherin Radiant Youth Correction Pen -valokynästä? Käytättekö te valokynää aktiivisesti?

Yves Rocher Youth Correction Pen -valokynällä on hintaa 13,90 euroa.

6 kommenttia artikkeliin ”Loistava edullinen valokynä”

  1. Käytän valokynää lähes päivittäin, ja minustakin tuo on mainio. Ainoa pieni miinus on pakkaus, joka on niin sileä ja liukas, että sitä ei meinaa saada auki, jos kädet on vähänkin rasvaiset tai märät.

  2. Levitätkö valokynää siis kauttaaltaan koko alaluomen tummalle alueelle? Eikä vain tumman alueen alarajaan kaarimaisesti, niin kuin ainakin olen valokynän käytön itse käsittänyt? Saattaa olla vähän hassu kysymys, oon todella alottelija näissä jutuissa ja juuttunut ainaiseen samaan peitevoiteeseeni.. Tummat silmänaluset on kuitenkin mullakin aina, yöunista riippumatta, joten tällaset vinkit on todellakin tervetulleita! 🙂

    • Tämä tuote oli enemmän peiteaineen ja valokynän sekoitus ja koska silmänalusten peiteaineet on omassa nassussani aina pakko kiinnittää puuterilla, jotteivät me lähde liikkeelle tulee pinnasta kuitenkin matta, eli valoaheijastavaa tuotetta voi huoletta levittää koko alueelle. Jos käytät tuotetta, joka ei niinkään peitä ja heijastaa vaan valoa etkä tapa valonheijastuta puuterilla niin silloin ei kannat levittää koko alueelle, sillä valoa heijastava ihoalue nousee optisesti ja lopputuloksena voi olla silmäpusseja korostava vaikutus. 🙂

      • Okei, kiitos vastauksesta 🙂 koska en puuteria käytä niin kannattanee siis pysytellä peitevoiteessa ja käyttää esim. Tätä tuotetta juuri sinne tumman alueen alakaareen, jotka toki onkin aina tummin kohta.

Kommentointi on suljettu.