Löytö: koko ihonhoitorutiinin korvaavat aamunaamiot

*Sis. mainoslinkin

Onko joukossamme niitä, jotka haluaisivat mielellään suoriutua aamuisin koko ihonhoitorituaalista minuutissa, mutta eivät silti haluaisi jättää väliin mitään tärkeää vaihetta?

Epäilemättä moni minun lisäkseni kaipaisi varsinkin pimeinä talviaamuina yhden pienen lisähetken lämpimän ja ah, niin pehmeän peiton alla ja olisi valmis nauttimaan siitä jopa ihonhoidon kustannuksella. Tänään minulla olisikin jaossa tuotevinkki niille tyypeille, jotka ottavat mielellään vastaan aamuihinsa ihonhoidon pikapelastajaa.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Nappasin kokeiluun japanilaisia KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask -kangasnaamioita, jotka ovat niiden nimen mukaisesti kehitetty nimenomaan aamukäyttöön. Nämä erityiset kangasnaamiot eivät kuitenkaan venytä aamurutiinia yhdellä lisävaiheella tavallisten aikaa vievien kangasnaamioiden tapaan vaan jopa nopeuttavat aamuja korvaamalla muita tuotteita.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask -kangasnaamiot on nimittäin kehitetty aamun moniottelijoiksi, jotka suoriutuvat kaikesta mahdollisesta aamun ihonhoidosta ja vieläpä minuutissa.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Minuutiksi kasvoille asetettavat 5-in-1-kangasnaamionaamiot on kehitetty korvaamaan ihonpuhdistus, kasvovesi, kosteusemulsio, kasvonaamio sekä meikinpohjustaja. Kangasnaamioiden annetaan vaikuttaa kasvoilla minuutti, minkä jälkeen kasvojen iho pyyhitään vielä naamiolla hellästi sivellen. Naamion hoitovaikutusta voi tehostaa painelemalla sillä lopuksi ihoa, jolloin iholle jää entistä enemmän naamion hoitavia ainesosia.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Naamion ainesosaluettelo on kuin ihon herkkuaamiainen raikkailla hedelmillä höystettynä. Naamion lähes vesimäisen kevyt seerumi sisältää mm. greippiuutetta, limeuutetta, hunajaa, vadelmauutetta, mustikkauutetta, mansikkauutetta ja taikapähkinää sekä kosteuttavasta vaikutuksestaan tunnettua hyaluronihappoa, kollageenia ja glyseriiniä, jotka kaikki hellivät ihoa.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Naamioita myydään sekä 8 kappaleen pusseissa että huikeissa bokseissa, jotka sisältävät 46 naamiota – vähän kuin puhdistusliinarasiat. (Postasinkin jo aiemmin KOSE-merkin vastaavissa rasioissa myytävistä kangasnaamioista täällä.) Itse tyydyin tällä kertaa 8 kappaleen pussiin, sillä haluan tietysti päästä jatkamaan naamioseikkailujani pian uusien tuotteiden kanssa.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Naamio sisältää paljon ihoa raikastavia ainesosia, jotka tuntuivat ehkä ihan vähän silmissäni asetettuani naamion kasvoilleni. Eivät mitenkään pahasti tai niin, että silmäni olisivat alkaneet vuotaa, mutta tunsin silti, että niiden lähettyvillä on jotain melko raikasta meneillään.

Naamion kankaassa oli melko hyvä istuvuus, mutta silmien ja nenän alue oli jälleen hieman ongelmallinen. En kuitenkaan ole viitsinyt toteuttaa näiden kangasnaamioiden kanssa sitä aiemmin tässä postauksessa vinkkaamaani naamioiden istuvuutta parantavaa vinkkiä, sillä nämä naamiot ovat kasvoilla niin lyhyen aikaa ja liian lähellä silmiäni nämä voisivat ehkä jopa saada silmäni hieman vuotamaan.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Kasvonaamioiden vaikutusajaksi riittää tosiaan minuutti ja täytyy myöntää, että iho jäi niiden jäljiltä todella miellyttävän tuntuiseksi. Se oli pehmeän raikas, puhdas ja hoidetun tuntuinen sekä juuri sopivan ravittu ilman selkeästi klähmäistä tunnetta. Ajattelin hoidetun tunteen aluksi voivan johtua osaksi siitä, että ihollani olisi vielä edellisen yön hoitotuotteita, joten kokeilin käyttää naamioita myös tavallisen ihonpuhdistuksen jälkeen. Lopputulos oli sama ja iho tuntui hyvältä.

Pidin naamioiden aikaansaamasta fiiliksestä todella paljon. Koska ihonpuhdistus on kuitenkin minulle hyvin tärkeä juttu ja käytän yöllä useita hoitotuotteita, jotka pesen kasvoiltani mielelläni aamulla pois ennen uusien tuotteiden lisäämistä en usko, että voisin korvata näillä sitä.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Toisaalta voin kuitenkin sieluni silmin nähdä, että minulla on näitä Tukholmassa jättipaketti yöpöydällä ja samalla kun painan työaamuina herätyskellooni yhden iPhonen salliman kahdeksanminuuttisen lisätorkun (kuka idiootti on kehittänyt puhelimen, jonka torkun pituutta ei voi säätää?!?), nappaan käsiini naamion ja hoidan sen avulla koko aamuisen ihonhoitorutiinin ihonpuhdistuksesta kosteutukseen ja meikin pohjustukseen sängystä käsin puoliunessa…   

Jos jollakin muulla on siis samanlaisia haaveita aamuisen ihonhoitorutiinin nopeutukseen ja helpotukseen (tai joku kaipaa esimerkiksi lentomatkalle kätevää tuotetta), niin näitä kangasnaamioita kannattaa testata. Naamioista saa helpoiten tilattua Suomeen eBaysta ja niiden myyjiä löytyy täältä* edulliseen hintaan.

KOSE Clear Turn Princess Veil Morning Skincare Mask

Kenen tarpeisiin tällaiset pikaiset aamunaamiot voisivat sopia?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

17 kommenttia artikkeliin ”Löytö: koko ihonhoitorutiinin korvaavat aamunaamiot”

 1. Juuri samaa ajattelin: torkkukytkin päälle, naamio naamalle ja tyynypinon uumeniin unilta-paluu-unille. Kyllä varmaan naamion voi jättää pidemmäksikin aikaa nääs kun mulla kännykkä antaa 5 kpl 5 minuutin torkkuja, eikä nekään aina riitä 😀

  Vastaa
  • Varmasti kertyisi tosiaan jos päivittäin käyttää. Kannattaa kuitenkin punnita omia jätteitään aina sen kokonaismäärän kannalta eikä vain yhdeltä sektorilta. Moni tuottaa huomaamattaan ruokaan liittyvää jätettä niin paljon, ettei se ole enää mitään verrattuna muutamaan liinaan. Yksi joka päivä evääksi pakattu tai aamiaiseksi syöty rahkapurkki muodostaa nopeasti melkoisen kasan jo sekin. Samaan aikaan on hassua taas sitten miettiä, minkä verran jonkun kosmetiikasta mahdolliseti voisi ehkä tulla jätettä. 🙂

   Vastaa
   • Näin todella teenkin! Arvioin jatkuvasti jätemäärääni jokaisella kulutukseni sektorilla. En tosin mieti, että no nyt olen pystynyt vähentämään jogurttipurkkieni määrää joten voin huoletta käyttää kasan kertakäyttönaamioita.. en todellakaan, eihän se niin voi mennä. Joten mielestäni se ei ole ollenkaan hassua. Enkä nyt siis syyllistänyt, että kuinka paljon noista TOISTEN käyttämistä kosmetiikoista tulee jätettä, vaan ihan yleisellä tasolla ja jos itse alkaisin noita käyttämään…
    Mietin sitäkin kun nuo aika monesti nuo naamiot on pakattu tuollaiseen alumiininomaiseen(?) pussiin, että voi kun siihen kehiteltäisiin joku järkevämpi vaihtoehto. Onneksi on myös niitä monipakkauksia missä on monta naamiota yhdessä puketissa :)!

    Vastaa
    • Olet aivan oikeassa, että pakkausmateriaaleja kannattaa miettiä. Minä pidän siitä, että moni aasialainen kosmetiikkamerkki tekee tällaisia muovisia pakkauksia, joissa on useita naamioita samassa, eli ettei jokaisen kasvonaamion tarvitse olla yksittäispakattu. Tällaista suuntaa toivoisin useammankin merkin ottavan. 🙂

     Vastaa
 2. Nää kuulostaa nerokkailta,mutta enpä tiedä.Eihän ne yöksi laitetut jutut peseydy kunnolla tuolla pois vai peseytyykö? Näitä olis kiva kokeilla kuitenkin:)

  Vastaa
  • Riippuu tosiaan paljon omasta ihonhoitorutiinista ja siitä, mitä kaikkea iholle illalla laittaa. Itse tykkään kaksoispuhdistuksesta enemmän arjessa, mutta joissakin tilanteissa nämäkin ovat varmasti hyvä vaihtoehto. 🙂

   Vastaa
 3. Kun katsoo inciä, ne kasviperäiset ”tehoaineet” ovat kyllä todella vähissä. Ne tulevat vasta fenoksietanolin jälkeen, jonka käyttö on rajoitettu 1%:in. Vesi, glyseriini ja hyaluronihappo luultavasti loppupeleissä ovat ne jotka tuntuvat iholla, ei ne mainostetut ”herkut”.

  Vastaa
  • Olet epäilemättä oikeassa, mutta toisaalta kannattaa myös huomioida, että monilla aineilla voi olla melko selviä vaikutuksia pieninäkin pitoisuuksina ja synergiassa vaikutukset voivat kasvaa. En tunne näiden nimenomaisten ainesosien optimaalisia vaikutuspitoisuuksia tai tiedä, kuinka niiden yhdistelmät vaikuttavat, mutta naamio tuntui joka tapauksessa hyvältä ja suurimmassa roolissa ovat epäilemättä nuo mainitsemasi ainesosat, mutta en sano, etteikö muilla voisi olla mitään vaikutusta. 🙂

   Vastaa

Jätä kommentti