Tämän hetken suosikkimeikkini

Minulta on pyydetty postausta, jossa esittelisin tämän hetken luottotuotteeni meikkien puolelta. Kokeilen paljon kaikenlaista ja esittelen teille valtavan määrän tuotteita, joten ymmärrettävästi voi jäädä vähän mysteeriksi, mistä tuotteista ihan oikeasti pidän niin paljon, että ne jäävät arkikäyttöön.

Minun tapauksessani paras tapa selvittää asia on kurkistaa Tokiossa matkalla mukanani olleeseen meikkipussiin. Pakkasin sinne tuotteita, joiden kanssa halusin elää reilut kolme viikkoa ilman, että kertaakaan edes mietin haluavani niihin vaihtelua. Voisikin sanoa, että mukanani olivat ehdottomasti ne tämän hetken parhaimmat meikkituotteeni.

Suosikkimeikit

Meikkipussisuosikkinani on jo toista vuotta ollut blogin kautta Cailapilta saamani läpinäkyvä toilettilaukku, joka on materiaalinsa vuoksi aivan mielettömän kätevä. Läpinäkyvästä laukusta löytää aina vaivatta tarvitsemansa tuotteet minkä lisäksi se on helppo pyyhkiä puhtaaksi.

Suosikkimeikit

Pärjään melko simppelillä meikkivarustuksella ja mukana olikin vain pari tuotetta, jotka jäivät vähemmälle käytölle.

Suosikkimeikit

Silmämeikkini on jo pitkään syntynyt näillä kahdella tuotteella. YSL:n Couture Eye Primer -pohjustusvoide on jo yli vuoden ajan ollut lempparini ja purkissa on vielä vaikka kuinka paljon tavaraa jäljellä. Onneksi sen pitäisi säilyä kaksi vuotta hyvänä, joten yhteinen aikamme ei vielä ole kortilla.

Kerroin huhtikuussa supistaneeni Diorin viisikkokoelmani kuuteen palettiin, joille annoin elinaikaa tämän vuoden loppuun asti. Olenkin käyttänyt jäljellä olevia palettejani ahkerasti ja matkalle lähti mukaan suosikkiyhdistelmäni, jossa kullanvaaleat, helmiäishohtoisen sävyt yhdistyvät harmaan, murretun violetin ja taupen sävyihin. Paletilla syntyy helposti arkeen ja juhlaan sopiva meikki, joten olen pärjännyt sillä ongelmitta ja pidän paletin arkikäytössäni varmasti sen loppumiseen asti.

Suosikkimeikit

Sain töiden kautta toukokuussa Elizabeth Ardenin Grand Entrance -uutuusripsivärin, mutta en ihan aluksi pitänyt siitä erityisemmin. Annoin sen lojua laatikoissani parisen viikkoa, jonka jälkeen otin sen jälleen kokeiluun ja yhtäkkiä ripsiväri olikin kokenut sen klassisen parin viikon jämäköittymisen, minkä seurauksena se oli jopa yllättävän hyvä.

En uskaltanut kuitenkaan ottaa ripsiväriä yksinään mukaan matkalle siinä pelossa, että se pettäisikin minut kesken reissun ja pakkasin varmuuden vuoksi mukaan luottotuotteekseni tulleen Lumenen True Mystic Volume -ripsivärin. Huoli oli turha, sillä Ardenin maskara on ollut aivan loistava! Postaan siitä teille toiste tarkemmin.

Suosikkimeikit

Kulmakarvojen meikkaaminen on viimeaikoina sujunut hyvin tällä Soap & Gloryn Arch de Triumph -kulmakynällä, jonka sain aikoinaan blogikokeiluun. Löysin kynän jälleen jonkun aikaa sitten ja se onkin nyt ollut jo jonkun aikaa lempparini sävynsä vuoksi.

Kurittomuutensa vuoksi kulmakarvani tarvitsevat tehokkaan kulmageelin ja viimeisin suosikkini onkin ollut töiden kautta saamani Anastasian väritön Clear Brow Gel, joka tuo varsin täpäkkää pitoa. Aiemmin kirjoittamani hehkutuspostaus tuotteesta löytyy täältä.

Suosikkimeikit

Meikkipohja on viimeaikoina syntynyt näillä tuotteilla. Otin jälleen kokeiluun blogissani kehumani Oriflamen Giordani Gold -linjan Age Defying Foundation -meikkivoiteen ja jestas, kuinka rakastuinkaan siihen tällä kertaa jopa enemmän kuin viimeksi! Heleyttävä ja kosteuttava meikkivoide jättää iholle nimittäin hieman klähmäisen pinnan, mutta kun viimeistelen sen Beautyblenderiä käyttäen on lopputulos aivan erinomainen. Tämä pullo tulee käytettyä loppuun (ja tuohon Beautyblender-juttuun palaan toiste tarkemmin)!

Puuterina on ollut saman merkin kivipuuteri, joka lähentelee juuri loppuaan. Kevyt mineraalisekoitteinen puuteri on saanut minulta kehuja jo aiemminkin ja ne voi lukea täältä.

Otin mukaan myös Too Faced -merkin Primed & Poreless Powder -irtopuuterin, joka sekin on vastikään saanut kehuja. Mietin pakatessa pitkään tämän ja By Terryn hyaluronihappopuuterin välillä, mutta tämä voitti mittelön sirottimessaan olevan kannen ansiosta.

Cliniquen Almost Powder Makeup on jo pitkään kulkenut minulla aina matkassa, sillä sen avulla on paitsi helppoa korjailla meikkiä myös tehdä nopeasti täydellinen meikkipohja. Edellisen meikkipuuterille omistetun hypetyspostaukseni voi lukea täältä.

Olen käyttänyt lomalla silmieni alla lähinnä jo aiemmin kehumaani Yves Rocherin Radiant Youth Corrector Pen -valokynää, sillä se on tuonut juuri sopivasti valoa ja heleyttä. Sen lisäksi pakkasin matkalle mukaan Maybellinen täydellistä peittoa tuovan Super Stay 24 H Concealer -peiteaineen, josta voi lukea enemmän tästä aiemmasta postauksestani.

Suosikkimeikit

Meikkipohjani ei kuitenkaan ole nykyään enää mitään ilman Anastasian Contour Kittiä, jota ilman en osaisi olla. Se on ollut jokaisen pennin arvoinen, jotka siihen sijoitin enkä voisi enää kuvitellakaan, että tekisin meikkini ilman sitä. Sen oikean ylänurkan ihoa heleyttävä puuteri on täydellisin koskaan kokeilemani, alarivin keskimmäisin varjostussävy on täydellisen luonnollinen ja ylärivin kaksi vaaleaa sävyä korostavat kasvoja ja häivyttävät mm. silmänalusten tummuutta täydellisesti. Siitä huolimatta, että paletti vie tilaa, kulkee se aina ehdottomasti mukanani.

Pakkasin lisäksi mukaan myös englantilaisesta Glossyboxista saamani Glossyboxille suunniteltu poskipunasävy, joka on tuonut kasvoille raikasta heleyttä.

Suosikkimeikit

Mikä minua kuitenkin nauratti kaikkein eniten oli se, kuinka valtavaksi must have -apuvälineideni määrä oli erityisesti meikkipohjatuotteiden osalta kasvanut. Ennen tarvitsin puuterivipan ja luomivärisiveltimen, mutta nykyään hommaan vaaditaan jo paljon enemmän. Näille pitäisikin oikeastaan jo ottaa käyttöön oma meikkipussinsa, jotta ne pysyisivät hyvässä kunnossa.

Minusta on tullut yhtäkkiä Beautyblender-addikti, joten mukana oli oltava kaksi Beautyblenderiä sekä uusi poskipunaa varten tehty sieni (joka on niiiin super, että saatte pian kuulla siitä oman postauksensa verran).

Contour Kitin vuoksi tarvitsen nykyään yhä enemmän meikkisiveltimiä, sillä kasvojen eri alueet ja eri sävyt tarvitsevat erikokoisia ja erimallisia siveltimiä. Shiseidon ripsentaivuttimista on myös tullut osa arkeani. En ollut koskaan ennen tajunnut, millaista välineurheilua meikkaaminen on muutenkin kuin silmämeikkisiveltimien osalta!

Suosikkimeikit
Onko teillä ylivoimaisia suosikkimeikkituotteita, joiden nimeen vannotte juuri nyt?

4 kommenttia artikkeliin ”Tämän hetken suosikkimeikkini”

  1. Huulipunien osalta ehdoton suosikkini tällä hetkellä on Laneigen Two-tone lip bar jossa nimensä mukaisesti on kaksi väriä. Itse omistan sävyt 02 ja 06. Jännä uutuus joka varmasti saadaan ehkä euroopankin markkinoille jonkun länsimaisen brändin toimesta? Hankin huulipunat pari kuukautta sitten Koreassa ollessani ja niiden suosio Koreassa oli aivan valtava; sai kissojen ja koirien kanssa etsiä kun oli melkein joka liikkeestä myyty loppuun yksittäisiä tummia värisävyjä lukuunottamatta.
    http://www.q-depot.com/laneige-two-tone-lip-bar-10-colors

  2. Mä olen aivan myyty Misshan bb-voiteelle. Ihanan notkea ja heleä pinta joka myös peittää hyvin. Myös siihen kuuluva primer on loistava. Pysyy hyvänä mun rasvaisellakin iholla.

    Tuon poskipunille tarkoitetun Beautyblender käyn ostamassa heti. Toinen ihastukseni nimittäin on Bobby Brownin voidemaiset poskipunat, esim Pale Pink, jotka käyvät myös huulille. Niissä on kätevä pieni peilirasia joten on hyvä pitää mukana. Minulla poskipunat on aina kadonneet hetkessä ja tulevat kirjaviksi, mutta tämä ei. Oli pakko käydä ostamassa vielä toinenkin, Powder Pink. Nyt kokeilen vielä levitystä sienellä, vaikka sorminkin taputtelemaalla sujuu.

Kommentointi on suljettu.