Say hello to longer legs – pitkien säärten salaisuus(ko?)

Palattuani juhannuksen jälkeen lomilta odotti työpöydälläni toimistollamme tällainen yllätys:

Invisible Heels

”Say hello to longer legs!”

No hei vaan ja kiitti, työkaverit. Vaikka ruotsalaiset henkkarini antoivatkin minulle pituuteen yhden lisäsentin, jota kukaan suomalainen ei ollut vielä aiemmin löytänyt (jep, Ruotisissa henkkareissani lukee pituus…), ei 157 senttiseksi kirjattu varteni todellakaan ole toimistomme pisimmästä päästä. Itseasiassa olen koko porukan lyhyin tyyppi ja varsinkin pituudestaan tunnetut ruotsalaiset mieskollegani (joita toimistomme henkilökunnasta on puolet, sillä ruotsalaisille heteromiehillekään ei ole mikään ongelma olla töissä vaaleanpunaisessa kosmetiikkayrityksessä) saavat minut näyttämään melkoiselta pätkältä ja suoranaiselta kainalosauvalta.

Vaikka tuote olikin varmasti löytänyt tiensä juuri minun pöydälleni (ja vieläpä kahtena kappaleena…) ehkäpä pienessä kuittailumielessä, ei kuitenkaan käy kiistäminen, etteikö utelisuuteni olisi herännyt sen nähdessäni.

Invisible Heels

Anteeksi, mikä tämä on..?

Invisible Heels osoittautui pienen selvittelyn perusteella supersuosituksi tuotteeksi, jossa on potentiaalia meidän pätkien lemppariksi. Kyse on nimittäin kenkiin katapäiden alle sujautettavista pohjallisista, jotka tuovat lisäsenttejä näkymättömän koron lailla – myös niitä lättäpohjaisia lenkkareita tai talvisaappaita käyttäessä!

Invisible Heels

Saatavilla on kahta eri korkeutta (4 cm ja 5 cm), joista tosiaan molemmat oli pudotettu pöydälleni olettaen, että olen se joukkomme potentiaalisin käyttäjä niille.

Invisible Heels

En ole itse tippaakaan lenkkari- tai tennari-ihminen, minkä vuoksi omistan vain yhdet juoksulenkkarit ja lähes kaikki loput kenkäni ovat balleriinoja tai korkkareita (myös must-have-converseni ovat korkkarit) . Oloni on kotoisimmillaan naisellisissa koroissa ja kollegani rinnastavatkin toimistolla niiden kopinan lehmän kellon kaltaiseen varoitusääneen, jonka lähestyessä he alkavat automaattisesti pelätä, että taas se suomalainen tulee ja haluaa jotakin.

Invisible Heels

Invisible Heels -korkopohjalliset toimivat kuitenkin parhaiten nimenomaan lenkkareissa ja kengissä, joiden varsi nousee nilkan yli. Yritin itse kokeilla niitä itsepäisesti balleriinoissa ja korkkareissa, mutta ne nostivat jalkaani liikaa kengän reunan yli ja saivat kengät vaan lenksumaan jaloissani. Onneksi minulla oli kotona kuitenkin juoksukenkien lisäksi yhdet nauhalliset kengät, jotka voisi lähinnä rinnastaa tennareihin tai vastaaviin ja saatoin kokeilla pohjallisia niiden kanssa.

Invisible Heels

Pakko myöntää, että olivathan nämä melko mukavat! Pohjalliset ovat jalkoihin mukautuvaa memory foam -materiaalia, joka tuntuu jaloissa miellyttävältä. Jalat ovat mukavassa asennossa eikä päkiöille tule niin paljon painoa, että niitä alkaisi päivän aikana kivistämään. Itseasiassa pohjalliset tekivät lättäpohjaisista kengistäni jopa entistä mukavamman tuntuiset!

Invisible Heels

Viihdyn itse ongelmitta pätkänä, mutta on sosiaalisia tilanteita, joissa puuttuvat sentit kieltämättä hieman ärsyttävät. Yleensä tämä ratkeaa korkkareilla, mutta ihan jokaiseen asuun ja tilanteeseen korkkarit eivät aina sovi. Tällaiset kätevät piilokorot ovatkin olleet mukava tapa saada jalkoihin salasenttejä. En nyt mitenkään koe, että ne ihan oikeasti saisivat jalkojani näyttämään erityisen pitkiltä tai lisäisivät niiden seksikkyyttä, mutta omaa mieltäni ne ainakin piristävät.

Invisible Heels

Kenelle muulle kelpaisi muutama piilosentti lisää?

Invisible Heels -pohjallisia myy elevenin verkkokauppa.*


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

ghd Ostolakossa Lumene ripsiväri Ostolakossa PUOLI vuotta elevenillä Ostolakossa

9 kommenttia artikkeliin ”Say hello to longer legs – pitkien säärten salaisuus(ko?)”

  1. Itse olen 170 cm, mutta olisi noille joskus käyttöä kun en ole korkkari-ihminen ja puoliso on 196 cm. Pitäisi joskus kokeilla 🙂

  2. Ai se multa kadonnut sentti lähti Ruotsiin! 😀 Kävin terveystarkastuksessa, jossa minut mitattiin senttiä lyhyemmäksi eli 157,5cm Pitkäksi, kun viimeiset 12 vuotta se on aina ollut 158,5cm! (Toinen pätkä täällä hei). Mutta hyvä että meni hyvään tarkoitukseen! 😉
    Ps. Saattaisin tarvita siis koroketta ;D

  3. Hei! Olen 150 cm. Mieheni 189cm. Olen tottunut jo nuoruudestani asti saamaan kommetteja, joissa ihmetellään, miten voin kävellä niin korkeilla koroilla. Hyvä keksintö kyllä nuo ”korot”. Olisi käyttöä joissain kengissäni.

  4. Olenkin tuollaisia kaivannut! Lisäsenttejä en niinkään tarvitse, mutta ”lättäpohjakengät” ovat huomattavasti kivemman tuntuista jalassa, kun kantapään alla on koroketta. Joten tilaukseen menee 🙂

    • Tekevät tosiaan kyllä lättänöistä kengistä paljon mukavamman tuntuiset jalassa! 🙂

Kommentointi on suljettu.