Tyhjennän asuntoni, koska…

Nyt voisi olla aika nostaa kissa pöydälle, kun niin moni on kuitenkin nähnyt sen huoneessa kiertelevän.
Kuten on käynyt ilmi, olen asunnoton kesän ajan, mutta mitäs kesän jälkeen?

Kyllä minä tiedän, että te olette jo pitkään tieneet, mitä kesän lopussa tapahtuu.

Kyllä te olette ihan oikein arvanneet.

Jep, minä muutan.

Muutan ihan kunnolla.


(Kuva täältä.)

Aivan, Lontooseen!

Kun kesällä valmistuva Englantilaistunut Herrasmieheni sai työtarjouksen Lontoosta, en ollut missään tapauksessa mitään muuta kuin kannustava asian suhteen. Lontoo on kaupunki, jonne olen yli kymmenen vuotta halunnut muuttaa edes hetkeksi ja kun syksyllä tuli lausuttua ääneen vaihtoehto, että muuttaisimme Lontooseen yhdessä, en ole enää mitään muuta sen koommin miettinytkään.

Olen aina halunnut kokea Lontoon asumalla siellä ja mikä olisikaan täydellisempi tapa päästä Lontoon tunnelmaan kuin saada kokea ja jakaa se yhdessä sen rakkaimman ihmisen kanssa!

Muutan siis elokuun lopulla Lontooseen.

Tulen kuitenkin yhä edelleen käymään nykyisessä työssäni, sillä kymmenen päivän työ- ja vapaarytmi mahdollistavat asumisen melko kaukanakin ja näin halpalentoyhtiöiden aikakaudella on taloudellisesti kannattavempaa pysyä nykyisessä työpaikassani kun vaihtaa vastaaviin hommiin Lontooseen. Sitäpaitsi olen muutenkin kotoisin lentokentän kulmilta, eli majoittajia löytyy tarvittaessa.

Voiko olla täydellisempää kosmetiikkafriikin elämää, kuin saada kokea jatkuvasti Lontoon, Helsingin ja Tukholman kosmetiikkatarjonta laivan ja lentokenttien tax free -myymälöillä höystettynä!

Takaan, että Lontoo-aiheisia postauksia tulee tipahtelemaan niin pitkin kesää kuin varmasti varsinkin syksyn tullen.

Mitäs sanotte?

82 kommenttia artikkeliin ”Tyhjennän asuntoni, koska…”

 1. Vau! Mä oon onnellinen sun puolesta! Pääset elämään unelmaasi 🙂 Melkonen kosmetiikkafriikin tilaisuus kyllä tuo Lontoo-Helsinki-Tukholma-Tax-Free ydistelmä 😀 Eläisin varmaan yli varojeni..

 2. Hienoja uutisia!! 🙂 Mulla on myös joku Lontoo-fiksaatio: haluaisin kovasti sinne asumaan edes hetkeksi, tai no, ensin lomakin voisi olla ihan jees… Mielenkiinnolla jään odottamaan Lontoo-postauksia :))

 3. Oi onnea ja ihanaa, olen kateellinen. En ole kertaakaan lontoossa vielä käynyt, mutta yritän äitiäni suostumaan jotta voitaisiin lähteä joku kerta vähän shoppailemaan, juurikin aika paljon meikkejä 🙂
  On se sitten epäreilua kun saat kokeilla meikkejä joita me emme joko saa ollenkaan tai vasta myöhemmin. Kuten revlonin lip butterit(omistan kyllä yhden), tai maybellinen 24h color tattoo:ita 🙂

 4. Mahtavaa! Onnea sulle Lontooseen! 🙂 ps. ihana toi sun takki. 🙂 Kubla

 5. MINÄ TIESIN! MINÄ TIESIN!

  -Taas sinä olet hullu! Asua ENGLANNISSA! ja käydä suomessa (ja okei, ruotsinkin puolella :D) -töissä!

  Mutta en sano mitään, varsinkaan tietämättä voiko OIKEASTI lentää niin näppärästi vapaa-ajat kotiin.

  t. kyhnytän 3km päässä työpaikastani ja suurin ja huikein EHKÄ muutos on muuttaa 85km päähän. Sekin miehen perässä 😀

 6. Wow, ihan mahtavaa! Vannoutuneena Lontoo-fanina odotan innolla postauksia uudesta asuinkaupungistasi, enkä ainakaan vähiten Bootsien ja Superdrugien valikoimasta.. 😉 Saanko kysyä minne alueelle muutat?

 7. JES!!! Mäkin arvasin! 😀 Täähän on aivan mahtavaa, ja ihanaa! Oikein paljon onnea, mä ainakin odotan Lontoo-postauksia innolla!

  -Chatte

 8. Hauskaa, että joku muukin muuttaa Britteihin. Myös minun mieheni sai työtarjouksen, tosin Cardiffista. Olen seurannut tavaranvähennysprojektiasi mielenkiinnolla. Itse en ole moiseen kyennyt, mutta jaan kyllä sekä muuttoahdistuksen että mikä tärkeintä muuttoinnostuksen 🙂

 9. Mahtavaa, onnea sulle! 🙂

  Oon kyllä ihan mahdottoman kateellinen, Lontoo.. ♥ Toivottavasti toi töihin lentäminen toimii ja voit asua Lontoossa 🙂

 10. Arvasin, oon epäillyt muuttoa Lontooseen jo ekoista tavaran vähennys-postauksista alkaen;) Ihanaa, että uskallat repäistä! Onnea jo tässä vaiheessa muutos johdosta!

 11. Tervetuloa Lontooseen =) Mahtavaa jos alat postailemaan myös brittikosmetiikasta, näitä postauksia mä odotan eniten kyllä. Ja toivottavasti reissaaminen ei väsytä, enkä kyllä usko että väsyttäiskään. On toi lentäminen niin helppoa Suomen ja Lontoon välillä. Lucky us!

 12. Arvasin arvasin! Onneksi olkoon 🙂 Voi kun itsekin pystyisin vähentämään yhtä tehokkaasti tavaraa. Oma tulevaisuus nimittäin näyttää asettuvan niin, että olen puolet vuodesta Suomessa ja puolet ulkomailla. Muutenkin olisi kiva lueskella mitä järjestelyitä teet muuttoosi liittyen.

  T:Eeppi

 13. ooo hienoa!:) aikas upeeta et pääset sinne muuttamaan :-). ootan lontoo postauksia, koska ite pääsen ekaa kertaa menemään lontooseen kesäkuussa hih :D!

 14. Ihan mahtava juttu! Oon niin onnellinen sun puolesta!:) ihan tajuttoman siistiä! sietää tulla paljon niitä lontoo postauksia sitte;) mutta _et saa_ unohtaa laivapostauksiakaan;D

 15. Aivan mahtavaa, onnea! Haluaisin itsekin muuttaa tuonne. Se on niin mukavan lähellä, mutta silti niin erilainen. Ja miten sopiva tuo työtilanteesi! Voit jatkaa työssä ja nauttia sitten pari viikkoa Lontoosta, täydellistä!

 16. No kyllähän juuri tämmöistä ounastelin. Ihanaa!

  Tiedän niin hyvin tuon "joskus vielä haluan asua Lontoossa" – tunteen. Itselläni oli sama, kaupunki tosin vaihtui Berliiniin heti, kun siellä ensimmäisen kerran kävin. Ja siellä sitten onneksi kävin pari vuotta asumassakin. Sillä perusteella uskallan luvata sulle, että irtiotto "kaikesta" tekee erittäin hyvää, tavoilla joita en osaa selittää. Yksi asia poikii toisen asian, asiat voi jopa mennä eri tavalla kuin on ajatellut, ja myöhemmin kiittää onneaan että teki jonkun muun mielestä ehkä järjettömiäkin päätöksiä – kuten minä silloin kun jätin uran alun ja kaiken varman ja lähdin haahuilemaan ulkomaille. Yhden "järjettömän" liikun jälkeen uskaltaa tehdä niitä joskus toistekin, ja sitten sitä huomaa, että ei ole mitään syytä olla tavoittelematta kaukaiseltakin tuntuvia unelmia!

  Tulet taatusti kuulemaan paljon "kyl mäkin mutkun en mä VOI" -voivotteluja. Tämmöiset liikut just todistavat, että sitähän VOI just mitä haluaa, jos vaan haluaa nähdä vähän vaivaa. Go Virve! =)

  PS. En ole pitkiin aikoihin juuri kommentoinut, koska käytän Chromea selaimena, ja syystä tai toisesta Chromella kommentointi onnistuu vain blogeissa, joissa kommentointi aukeaa omaan ikkunaansa. Harvemmin sitten viitsii avata toista selainta kommentointia varten. Mutta miten typerää: Chrome ja Bloggerhan on nykyään saman firman tuotteita! 😀

  • Noinkohan se koneen asetuksissa olis, jos toinen selain samalla koneella toimii. Noinkohan myöskään selaimen asetuksissa, jos ongelma ilmaantui itsestään, ennen toimi ihan hyvin.

 17. Tervetuloa sateiselle saarelle! Hiukan olen kylla kade; meilla on muutto Lontooseen edessa, mutta vasta sitten kun ollaan saatu haat sun muut maksettua…

 18. Onnea muutosta. Se täytyy vaan sanoa, että ekologisesti on aika kestämätöntä "työmatkailla" lentämällä. Vaikka ne liput miten halpoja oliskin.

  • Tiedostan asian ja se aiheuttaa pientä morkkista, mutta pyrin tasapainottamaan asiaa sitten muulla. Esimerkiksi juurikin sen kertakäyttötavaran ostelun lopettamisella.

 19. Hirmuisesti onnea tulevan muutoksen johdosta! Ihanaa että uskallat toteuttaa unelmasi! Eihän tässä voi kuin olla onnellinen puolestasi 🙂

 20. mä kyllä arvasin, mutta mahtavaa, onnea matkaan :)! melkein yhtä mahtavaa kuinse , että sanni sanoi ( kirjoitti ) ruman sanan XD

 21. Mä niiiiin tiesin, ihanaa mahtavaa! Mukavaa, että uskallat toteuttaa omia haaveita ja elää elämää ihan täysillä. Ei voi kun nostaa hattua sulle 🙂

 22. Onnea todella paljon! Kuulostaa hienolta päätökseltä, kyllä ne unelmat on tehty toteutettaviksi! 🙂

 23. Todella hienoa sanon minä! Asuin itse opiskeluaikoinani Englannissa (Oxfordissa) ja se antoi niin hyvät muistot, että edelleenkin palaan vuosittain ystäviäni sinne tapaamaan. Todella upeaa, että pääset muuttamaan! Täällä hihkutaan ainakin ilosta puolestasi!

 24. Jee hienoa! Vielä hienompaa olisi tietenkin jos nyt siellä Lontoossa asuessasi sitten aloittaisit pienimuotoista Soap&Gloryn tuotteiden diilausta lukijoillesi.. 😀

 25. Onnea! Loistava valinta. Blogiin tulee nyt varmasti paljon lisää luettavaa. Kerrothan myös jonkun verran mielenkiintoisista paikoista missä käydä, joku voi saada vinkkejä matkaa varten.

 26. Super! Muutan Lontooseen myös, mutta harmikseni vain kesäksi. Ehkä jossain elämänvaiheessa pidemmäksi aikaa 🙂

 27. Onnea! Mikähän peitevoide riittäisi peittämään tämän kateuden vihreän kasvoiltani… 😉

 28. Paljon onnea! 🙂 Olen jotenkin todella iloinen sinun puolestasi, mikä on sinänsä hieman hassua, kun en tunne sinua ollenkaan (siis muutenkin kuin tämän blogin kautta:D)!

 29. Todella hiukeeta! Onnea!! 🙂

  p.s. Mä en kyllä arvannut yhtään, vaikka blogia oonkin jo pidempään lueskellut. Haha! 😛

  -Lauraliini

 30. Osasin kyllä odottaa tuota ratkaisua eli IHANAA JA PALJON ONNEA UUTEEN ELÄMÄÄN!! 🙂 Ja vinkkejä Lontoon kosmetiikkatarjonnasta otetaan vastaan, jos sinne itse vaikka lomalla pääsisi. 🙂

  Ja olen lukenut blogiasi lähes alusta asti, joten jotenkin tuntuu ihan aidosti onnelliselta kun sinä olet onnellinen, ihan kun kyse olisi jonkun tuttavan elämästä. 🙂

 31. Nonni ja nyt tulin kateudesta vihreeks :(. Lontoo <3. Onnea muuttoon :)! Onko muuten tämä "Englantilaistunut Herrasmies" sama kuin Wannabe-insinööri :D?

 32. Ihana uutinen ja jotenkin osasin odottaa tätä 😀 Onnea teille yhteiselle taipaleelle <3

  Manna

 33. Ohoh kyllä tulee työmatkaa! Ja kun ryani ei ainakaan edes lennä helsingistä vaan tampereelta. Saatko verotuksessa takaisin matkakuluja? Kyllä se ainakin hintavaksi tulee monta lennellä edestakaisin tukholma-helsinki-lontoo väliä. Vai aiotko vaihtaa maihinnousun ruotsin puolelle? Mutta onnea päätökseen! Mahtavaa tulee varmasti olemaan. Ja halvempaa elo on muuten kun jakaa arjen jonkun toisen kanssa.

  • Ei se nyt niin kallista ole, Norweigian lentää suoraan Helsingistä Lontooseen ja kun liput varaa ajoissa, on hintaa per suunta 40-80 euroa eikä työmatkaa tarvitse tehdä kuin kerran tai kaksi kuussa. Useamminhan sitä tuskin jaksaisi. 🙂

   Meillä monet tulevat hieman kauempaa töihin juurikin siksi, ettei tarvitse tulla kuin kerran työpassin aikana ja itse saatan olla jopa kotiinlähtiessä Lontoossa nopeammin perillä kuin moni Keski-Suomesta tuleva. Jos vertaa, että kerran kymmenessä päivässä menen edestakaisin niin saman verran tai vähemmän siinä menee matka-aikaa kun monella kymmenessä työpäivässä ihan vaan Vantaalta Helsingissä työssäkäyvältä. 🙂

  • Niinjoo aivan! Eriasiahan toi olisi, jos pitäisi lentää päivittäin. Norvegiania en edes heti tajunnut taas, mutta sehän lentääkin helsingistä.

 34. Lontoossa työharjoittelun verran asuneena voin sanoa, että vaikka arki on samanlaista kaikkialla, niin et kyllä todellakaan tule katumaan moista ideaa. 🙂 Tokihan asiaan vaikuttaa vähän se, missäpäin kaupunkia asuu, mutta silti. On se vaan ihan mahtava kaupunki.

 35. Aivan mahtavaa! Onnea uuteen elämään! Itsekin pian Keski-Eurooppaan muuttavana odotan innolla arvioita tuotemerkeistä, joita ei Suomesta löydy 🙂 Se on vielä sanottava, että turha siitä on morkkista ottaa jos joutuu vähän lentelemään. Se on tänäpäivänä aika tavallista. Moni joutuu työnsä vuoksi lentämään Euroopan ja ihan Suomekin sisällä kuukausittain.-Kia

 36. Saanko kysyä että mistä yleensä ostat lennot Lontooseen? (: lähdetään poikaystävän kanssa sinne kesällä ja olisi kiva kuulla vinkkejä halpojen lentojen metsästykseen!

 37. Paljon onnea uuteen Lontoo-elämään sinulle ja E.H:lle. 🙂 Sellainen tuli mieleen, että oletko mahdollisesti harkinnut kosmetiikkatöitä Lontoossa joskus tulevaisuudessa? Siellä olisi varmasti monenlaisia mahdollisuuksia tuollakin alalla. Itse työskentelin Lontoossa joskus ja suomalaiset oli kyllä tosi hyvässä maineessa. Saisit varmaankin Lontoostakin monenlaisia töitä jos olet valmis jättämään laivaelämän. 🙂 No mutta onnittelut vielä ja kiitos ihanasta blogista, olen jo jonkun aikaa lueskellut. 🙂

  t. Anne

 38. Mahtavaa Virve! Onnea Lontooseen! Olin itsekkin Lontoossa pari viikkoa sitten, i-h-a-n-a kaupunki! Olenkin päättänyt jo että muuttaisin vähän vanhempana Notting Hillin (jos siis on rahaa), tai jonnekkin muualle Lontooseen. 🙂

Kommentointi on suljettu.