Se täydellinen nuderoosanruskea huulipuna

Sen täydellisen nudepunan löytäminen voi olla haastavaa.

Monet sävyt eivät asetu huulille tasaisesti ja näyttävät liian meikkivoidemaisilta. Jotkut sävyt taas ovat liian vaaleanpunaisia, jotkut liian perskkaisia ja loput sitten taas liian ruskeita. Sitä kaunista luonnollisen nudea punasävyä on todella, todella haastavaa löytää, kuten moni varmasti tietää.

Itse tosin löysin vähän aikaa sitten yhden sellaisen.
Blogin kautta minulle kokeiluun päätynyt Oriflame Giordani Gold Voluptuous Lipstick sävyssä Nude Silk on nimittäin juuri sitä mitä oma huulipunaperheeni on kaivannut jo pitkään.
Kiiltävää väriä ja näyttävää hohtoa lupaava huulipuna liukuu huulille ihanan pehmeänä ja tuntuu kosteuttavalta. 
Ja Silk Nude -sävy on mitä kaunein ja täydellinen nude-sävy! Se antaa huulten oman sävyn kuultaa kevyesti läpi ja sulaa huulille kauniisti tuoden niille aivan hienoisen kullanhohtoisen ja huulia täytelöittävän shimmeripinnan.
Puna näyttää huulilla todella luonnolliselta, mutta meikkilookin aivan täydellisesti viimeistelevältä. Minusta on ollut todella haastavaa löytää tällaista täydellistä nudesävyä, sillä tosiaan niin moni sävy näyttää huulilla aivan liian vaaleanpunaiselta tai persikkaiselta ja jos niissä on kevyt ruskea vivahde, näyttävät ne tällaisen vaaleaverikön kasvoilla yleensä ihan joltain muulta kuin nudeilta.
Huulipunan voidemainen koostumus on huulilla kevyt ja pysyy hyvin. Puna lupaa nettisivuilla jopa kahdeksan tunnin kestoa, mutta tämä nudesävy ei ainakaan ole ollut ihan niin kestävä. Kyseessä on kuitenkin hyvä peruskestävä puna, jossa on todella miellyttävä koostumus ja jonka nudesävyn täydellisyydestä en vain pääse millään yli.
Niin luonnollinen, mutta silti niin paljon ilmeeseen vaikuttava sävy!
Oletteko te kokeilleet Oriflame Giordani Gold Voluptuous Lipstick -huulipunia?

7 kommenttia artikkeliin ”Se täydellinen nuderoosanruskea huulipuna”

 1. kaunis sävy, käy sulle tosi hyvin!

  haluaisin kysyä ihan muusta aiheesta, jos vaikka osaisit auttaa. olen aivan epätoivoinen! nimittäin aloin vähän aikaa sitten seurustella ensimmäistä kertaa elämässäni parrakkaan miehen kanssa. suutelu laittaa kasvojen ihon todella kovalle, kun hänen partansa raapii ja ärsyttää ihoani. en ymmärrä, miten edekti voi olla niin paha, kun ei hän kuitenkaan mitenkään naamaani nuole vaan suutelemme ihan normaalisti, mutta naamaani sattuu koko ajan. osaisitko neuvoa mitään tuotteita, joilla ärsytystä saisi ennaltaehkäistyä? normaali meikkivoiden ei ainakaan riitä suojaamaan. naamani on punainen ja kuin tulessa. samaten vinkkejä rauhoittaviin aineisiin ottaisin vastaan… jospa kosmetiikka onnistuisi pelastamaan rakkauselämäni, tämä tilanne on sietämätön kun totta kai uutta ihanuutta pitää päästä pussailemaan mutta ei ole kivaa olla koko ajan naama aivan järkyttävän tulessa!

  hauskaa jussia Virve! 🙂

  • Voi että, tämä on hieman kiperä, sillä terävien karvojen hankaavaa vaikutusta vastaan ei oikein voi millään ennaltaehkäistä. :/ Rauhoittavat tuotteet voivat auttaa ihon ärsytystä jälkikäteen hieman, mutta eipä niistäkään oikein kaipaamaasi täyttä apua saa ikävä kyllä. Lumenen sos-voiteesta voisi saada apua akuuttiin punoitukseen, mutta nyt joudun kyllä toteamaan, ettei minulla ole tällaisiin tilanteisiin mitään ässää hihassa. :/
   Suunnattomasti onnea kuitenkin ihanan pusukaverin löytämisestä! <3

 2. Onpa nätti sävy! 🙂 Hylsyssä näytti kuvan perusteella hieman tylsältä, mutta huulilla ihanalta! 🙂

 3. Nätti sävy! Minulle nudepuna on kuitenkin ennen kaikkea huonojen huulien päiviä varten, joten shimmeri on nou nou 🙂 Siis korostaa repaleita.

Kommentointi on suljettu.