HAJUTON kynsilakanpoistoaine: Treat Collection Treat Collection Gentle Nail Polish Remover

Pääsin jo kesällä tutustumaan luultavasti ehkäpä mielenkiintoisimpaan kokeilemaani kynsilakanpoistoaineeseen, josta tuli välittömästi lemppareitani.

Postilaatikkooni saapui uunituore näyte Love Beauty Oy:n maahantuoman Treat-kynsienhoitomerkin HAJUTTOMASTA kynsilakanpoistoaineesta.

Pienen hetken mietin, voisiko kyseessä olla typo tai ajatusvirhe. Hajusteettomia kyllä oli, mutta voisiko kynsilakanpoistoaine olla hajuton? Näköjään voisi.

Pienen hetken olin kauhuissani, sillä viime vuonna ahkerasti kosmetiikan tuotepakkauksia opiskelleena tiesin, ettei lakanpoistoainetta kannata pakata PET-muoviseen kirkkaaseen pulloon vaan mieluiten kestävämpään HDPE-muoviseen pulloon. Sulaako tämä pullo, jos en käytä tätä pian?

No ei se todellakaan sula, sillä tämä hajuton tapaus on myös aivan äärimmäisen hellävarainen. Kynsiä hoitavia äljyjäkin  sisältävä koostumus tuntui arvatenkin hieman öljyiseltä, mutta silti todella miellyttävältä.

Käytän tällä hetkellä etupäässä vaaleita lakkasävyjä, joten varsinkin ne oli helppoa ja vaivatonta poistaa tällä lakanpoistoaineella. Kokeilin tuotetta myös kirkkaan punaisiin ja korallisiin lakkasävyihin ja ne lähtivät myös lähes yhtä vaivatta kynsiltä pois.

Soijapohjainen ja arganöljyä sisältävä lakanpoistoainenäyte mullisti lakanpoistoni täysin tajutessani, ettei sen aina välttämättä tarvitse haista. Tämä ei nimittäin oikeasti haise!

Jos siis kynsilakanpoistoaineen haju ei miellytä omaa nenää tai kotoa löytyy muuten vaan joku, joka on ottanut tavakseen marista sen hajusta niin tässäpä siihen vastaus, olkaahan hyvä!

Onko joku muu sattunut jo kokeilemaan tätä hajutonta kynsilakanpoistoainetta?


Lue myös nämä postaukseni:

Lancome Teint Idole Ultra Wear meikkivoide Japanin myydyin puhdistusöljy Paras tupeerauskampa Kardashian

9 kommenttia artikkeliin ”HAJUTON kynsilakanpoistoaine: Treat Collection Treat Collection Gentle Nail Polish Remover”

  1. Heippa Virve! Googlen ihmeellisessä maailmassa törmäsin sun postaukseen laineraudasta. Et dikannut siitä hirveesti näköjään itse siksipä kysynkin mahtaiskohan sulta löytyä sitä vielä? Olisin kiinnostunut ostamaan sen. Markkinoilla olevien tulokset ei miellytä mutta ton raudan lopputulos näyttää tosi hyvältä! 🙂 -Jenna

    Jenna.korhonenn@gmail.com

    • Voi harmi, ostin sen Lontoossa asuessani ja laitoin sen jo siellä eteenpäin. :/ Toivottavasti löydät jostain sopivan raudan! 🙂

    • En ole kokeillut, mutta veikkaan, että tiukasti istuvat glitter-lakat lähtevät varmasti helpommin stydimmillä aineilla.

  2. Glitter-lakkakerrokset lähtee muutamassa sekunnissa per kynsi vanhalla kunnon Miramella, mutta haju on tietysti melkoinen. 🙂 Miedoilla lakanpoistoaineilla ei onnistu, koska kynttä joutuu liottamaan niin kauan, että kynnen luontaiset vahatkin tuntuu sulavan pois ja kynsi kuivuu ihan haperoksi. Tai sitten ne on vaan mun kynnet, jotka kärsii pitkistä poistoista.

    • Totta. Itsekin varmasti gliter-lakat liottelisin tujummilla tuotteilla, jotta lähtisivät nopeammin. Omatkin kynteni kyllä kuivuvat liian pitkällä lakanpoistoaineliottelulla.

Kommentointi on suljettu.