Uusi kuivashampoolöytö: Lernberger Stafsing Dryclean

Olen aamulaiskaa ihmissorttia, mikä tarkoittaa, että erityisesti ennen puolta päivää rakastan helppoutta kaikella tapaa.

Yksi elämääni pintapuolisesti helpottava asia on kuivashampoo, jota käytän mielelläni niin pestyihin kuin pesemättömiinkin hiuksiin. Minulle ei varsinaisesti riitä, että kuivashampoo tekee hiuksiini puhtaan ja rasvattoman tunteen, vaan tahdon tuotteen myös tuovat hieman tekstuuria ja volyymiakin.

Viimeisin kuivashampoosuosikkini oli Maria Nilan Dry Shampoo, mutta kosmetiikkatuotteiden kohdalla en malta koskaan pidättäytyä samassa tuotteessa ja olenkin jatkuvasti valmis kokeilemaan uutta.
lernberger stafsing

Viimeisin kokeilemani kuivashampoo oli minulle työjuttujen kautta päätynyt ruotsalaisen Lernberger Stafsingin DrycleanVolumizing & Refreshing -kuivashampoo, joka lupaili hitusen hieman kaikkea kuulostaen aivan täydelliseltä tuotteelta omalle pehkolleni.

Tahdon siis, että kuivashampoo jättää puhtaan tunteen, mutta sen on myös kestettävä kevyen puuterisen rasvattomana pitkään. Samalla toivon, että tuote jättäisi hiusten tyveen tekstuuria ja rakennetta kuin hiuspuuteri, mutta en silti tahdo, että tyvi jää tottaalisen takkuisen klähmäiseksi. Tuote saa siis kyllä tuntua tyvessä, mutta en tahdo, että tyvi tuntuu tahmaiselta.

lernberger stafsing

Lernberger Stafsing oli minulle ennen nykyisessä työpaikassani aloittamista täysin tuntematon tuotemerkki, mutta nyt olen päässyt jo hieman sisälle siihen. Merkki on kahden ruotsalaisen tähtikampaajan toteutunut unelma ja olenkin kuullut paljon hyvää palautetta sen tuotteista.

Dryclean-kuivashampoo osoittautui kokeilussani juuri niin hyväksi kuin miltä se kuulostikin, sillä se teki tukalleni juuri sopivasti kaikkea. Tuote sopi käytettäväksi sekä likaisempaan tukkaan poistamaan rasvaisuutta kuin puhtaaseen ja liukkaaseen tukkaan tuomaan ryhtiä ja rakennetta. Se sopi hyvin kuohkeiden kampausten pohjalle ja pelastamaan aamuisia hiuskriisejä sekä luomaan tukkaan nopeasti iltamenoon sopivaa kuohkeutta. Itseasiassa kaikessa loistavuudessaan tämä taisi jopa haastaa viimeisimmäksi suosikikseni julistamani Maria Nilan kuivashampoon.  Maria Nilan versio on jo kulutettu loppuun, mutta jo en nyt ihan väärin muista sen tuomaa lopputulosta, niin tämä tuo siihen verrattuna vielä hieman enemmän hiuspuuterimaista volyymia ilman sitä hiuspuutereille tyypillistä pientä klähmäisyyttä.

Minun sydämeni tämä tuote valloitti siis täysin ja samalla se sai minut haluamaan tehdä enemmänkin tuttavuutta tämän ruotsalaisen tuotemerkin kanssa!

lernberger stafsing
Onko joku muu sattunut kokeilemaan  Lernberger Stafsingin DrycleanVolumizing & Refreshing -kuivashampoota?

 Lernberger Stafsingin DrycleanVolumizing & Refreshing -kuivashampoo löytyy myynnistä täältä.*

7 kommenttia artikkeliin ”Uusi kuivashampoolöytö: Lernberger Stafsing Dryclean”

 1. Hei!
  Kommenttini ei koske postausta vaan kysymys eleen kaupasta. Huomasin että te myytte vielä suosikkiani d&g light Blue escape to panarea tuoksua. Sehän oli kesän 2014 kausituoksu ja siksi sitä ei juurikaan enää saa. Mutta,onko nämä edelleen myytävät pullot vielä käypää tavaraa,etteivät ole vanhentuneita? Vai tehdäänkö uusia eriä edelleen myytäväksi? Ihanaa että tätä on saatavilla! Kunhan ei vaan ole vanhentuneita
  T. Iiris

  Vastaa
  • Oikein säilytettynä (eli lämmöltä ja valolta pakkauksessaan suojassa) hajuveden hyllyikä on useita vuosia, eli tuoksut ovat varmasti täysin kunnossa olevia. Verkkokaupassa on se etu moniin myymälöihin verrattuna, että siinä missä tuoksut seisovat myymälän hyllyissä yleensä valojen lämmittäminä ovat ne varastohallissa aina poissa spottivalojen kuumuudesta. 🙂

   (Tuoksuja näyttää muuten olevan enää yksi vihonviimeinen kappale jäljellä, jonka jälkeen sitä ei enää tosiaan tule lisää.)

   Vastaa
 2. Täytyy kyllä kehua koko sarjaa & erityisesti näitä kuivashampoita. Hiukseni ovat tummanruskeat ja olen kokeillut juuri samaista kuivashampoota värillisenä ruskeana ja mustana. Aivan mahtava koostumus! Puhtaan tuntuiset hiukset, mutta kivasti antaa volyymiä tyveen myös. Tällä hetkellä kaapistani löytyy se soft dry clean versio, joka antaa kivasti puhtaan tuntuiset hiukset, mutta kevyemmällä volyymillä. Iso plussa ns. Värittömyydestä sillä tämä soft dry clean ei jää yhtään ”valkoiseksi/harmahtavaksi” hiuksiin.
  Olen kokeillut sarjan shampoita myös ja päivittäisessä käytössäni on quick fix hiusöljy, joka on sopivan hoitava mutta ei liian öljyinen. Muotoilussa minulla on myös beach spray, joka on ihanan kevyt suolasuihke ja sisältää paljon hoitavia ainesosia 🙂 Voin suositella ihan koko sarjaa! 🙂 Suomesta ei vain taida näitä muualta saada kuin Kickseistä.

  Vastaa
  • Kiva kuulla! Olenkin miettinyt, kuinka nuo sävylliset versiot mahtavat toimia eli kiitos, kun jaoit kokemuksesi niistä ja myös muista merkin tuotteista. 🙂

   Vastaa
 3. Mulla on tämän sarjan Hairfume joka tuoksuu minusta ihanalta! Ostin ihan heräteostoksena kun halusin kerran käyttää Kicksin alekupongin enkä oikeastaan tarvinut mitään 😀

  Vastaa

Jätä kommentti