Ekoluksusrakkaus: M. Picaut Hydra Miracle Serum

*Sis. mainoslinkin

Nyt kuuluu kuulkaas kummia ja jotain aivan poikkeuksellista. Meikäläinen nimittäin hurahti vähän aikaa sitten ihan sattumalta tuotesarjaan, jonka ideologia yhdistää kaksi sellaista asiaa, joille en kummallekaan tavallisesti kummemmin ole lämmennyt.

Olin viikko sitten Tukholmassa kauneusmessuilla ja pääsin niillä ensimmäistä kertaa hypistelemään ruotsalaisen M. Picaut -merkin tuotteita. Niitä on meillä töissä myynnissä, mutta en ollut tehnyt tarkempaa tuttavuutta sarjan kanssa ja se oli jäänyt minulle melko etäiseksi. Olin kiinnittänyt kuitenkin huomioita, että suomalaisten kiinnostus sarjaa kohtaan oli hieman herännyt ja halusin siksi itsekin tehdä messuilla tuttavuutta sen tuotteiden kanssa enemmän.

 M Picaut Hydra Miracle Serum

M. Picaut on ruotsalaisen Mette Picautin perustama kosmetiikkasarja, jonka tuotteet ovat ekoluksusta. En tunnetusti ole kummemmin kiinnostunut luonnonkosmetiikasta ja luksuksen sijaan suosin tavista, joten yllätyin suorastaan, että innostuin merkistä niin. Toisaalta näillä termeillä ei ollut oikeastaan mitään väliä, kun kokeilin ensin muutamia tuotekoostumuksia ja pääsin jopa juttelemaan itse Metten kanssa. Siinä vaiheessa oli jo ihan se ja sama, miksi merkki itseään kutsui.

 M Picaut Hydra Miracle Serum

Minut jättävät kylmiksi monet luonnonkosmetiikkamerkkien tuoksut, joista en pidä yhtään. Voimakkaan yrttiset tai eteeristen öljyjen täyttämät hajut eivät tunnu minusta mukavilta ja syövät vähän ihonhoitoelämystäni, minkä vuoksi en tavallisesti innostu luonnonkosmetiikasta. Mette kertoikin asuneensa aikoinaan Japanissa ja kiinnostuttuaan sen myötä harmonisista tuotetuoksuista, joissa nimenomaan sen erityisten raaka-aineiden tuoksua vaalitaan eikä vain luoda väkisin eteerisillä öljyillä.

Nuuskin läpi merkin tuotteita ja tutkin niiden ainesosalistoja erittäin kiinnostuneena. Olimme aina välillä töissä saaneet jakaa merkin tuotenäytteitä suomalasille asiakkaillemme ja niiden jakaminen oli selvästi herättänyt asiakkaiden kiinnostuksen merkkiä kohtaan. Tuotteissa oli siis selvästi jotain, mikä vei mukanaan, kun niitä vain pääsi kokeilemaan.

 M Picaut Hydra Miracle Serum

Yksi käteeni sattuneista tuotteista oli M. Picaut Hydra Miracle Serum. Kaikki kosteuttava kiinnostaa minua aina kovasti ja rakastan niin hoitonesteitä kuin seerumeitakin, joten käteni hakeutui tuotteen testerin luo automaattisesti sopivien taikasanojen ja simppeliltä näyttäneen pullon osuttua silmiini. Hydra Miracle Seerum kuulosti nimenä lupaavalta ja pakkaukseen painettu lupaus kolmesta hyaluronihaposta houkutteli kovasti. Kun tuotteissa käytetään erikokoisia hyaluronihappoja, vaikuttavat ne ihon pinnan eri kerroksissa, jolloin tuotteen kosteutus- ja kosteudensitomiskyky ovat erityisen tehokkaita.

 M Picaut Hydra Miracle Serum

Otin pari pisaraa seerumia kädenselälleni ja aloin puolihuolimattomasti sivellä sitä sen iholle. Seerumi tuntui ihanan täyteläiseltä ja ehkä jopa lähes öljyiseltä. Jatkoin kädenselän ajatuksetonta hieromista ja lueskelin katseellani muiden purkkien tekstejä.

Yhtäkkiä huomioni palasi kädenselkääni. Aluksi niin täyteläisen ravitsevalta ja ”tavalliselta” tuntunut seerumi oli suorastaan taianomaisesti kadonnut iholtani ja kädenselkämykseni tuntui nyt täyteläisen kosteutetulta, pehmeältä ja silkkiseltä. Mitä ihmettä?? Kokeilin tuotetta uudelleen toiselle kädelle ja sama juttu. Okei, tuotteen nimi Hydra Miracle Serum oli todellakin tasan tarkkaan paikkansa pitävä ja olin totaalisen vakuuttunut tuotteesta valittömästi!

 M Picaut Hydra Miracle Serum

Juttelin tämän jälkeen Metten kanssa ja olin myös  totaalisen vakuuttunut siitä, että M. Picautin iloa täytyy päästä jakamaan suomalaisille vielä enemmän. Ilokseni merkin pisteellä sattui olemaan paikalla myös Metten suomea puhuva kollega, jonka kanssa sain myös höpötellä tuotteista ja merkistä. Innostuin tuotteista kovasti ja juttukaverini pakkasivatkin minulle mukaan muutamia M. Picaut -tuotenäytteitä (tämä tuote mukaan lukien), joiden avulla tämä bloggaaja pääsisi kunnolla ottamaan selvää merkistä.

 M Picaut Hydra Miracle Serum

Voitte siis olla varmoja, että saatte kuulla M. Picaut -tuotteista minulta vielä lisää! Suomessa merkin tuotteita myyvät tällä hetkellä jotkut kauneushoitolat ja merkin tuotteisiin pääseekin toistaiseksi Suomesta parhaiten käsiksi elevenin verkkokaupan kautta.

Jos alkava talvi kiusaa ihoa saamalla sen kuivumaan, on tämä tuote todella loistava apu mille tahansa ihotyypille!

*M. Picaut Hydra Miracle Serum löytyy myynnistä Elevenin verkkokaupasta täältä.

 M Picaut Hydra Miracle Serum

Onko joku muu sattunut kokeilelmaan M. Picaut -ekoluksustuotteita?

7 kommenttia artikkeliin ”Ekoluksusrakkaus: M. Picaut Hydra Miracle Serum”

 1. Sain teiltä testerit juuri tästä seerumista sekä skin perfect kosteusvoiteesta yhden tilauksen yhteydessä. Seerumista pidin, mutta kosteusvoide oli huikea! Se sopi kuin nenä päähän kesämeikin alle, imeytyi nopeasti ja jätti iholle samettisen pinnan, jollaista en ole koskaan kosteusvoiteessa nähnyt! Yleensä voiteista jää hiukan rasvainen ja kiiltelevä pinta tai kuivahko kelmu (geelivoiteet), mutta Picaut poikkesi molemmista. Olisin ostanut voiteen heti, mutta hinta oli kieltämättä aika kova. Ehkä ensi kesänä..

 2. Sain Eleveniltä näytteen siitä samanlaisessa pullossa olevasta öljystä? Ja rakastuin! Kuuluu ihan vakkarina meikin alla ja muutenkin, pullo on kohta tyhjä. 😉

 3. Kannattaa muistaa, että tämä ei ole sertifioitua luonnonkosmetiikkaa vaan sisältää synteettisiä säilöntäaineita, phenoxyethanolia ja PCA:ta.

 4. Kunhan entiset kasvoöljyt on käytetty loppuun, niin seuraavaksi taidan testata tämän merkin öljyä. Ja olisikohan tuo kosteusseerumi Lumenen oranssin pullon seuraaja? Olen lukenut viime kesästä lähtien näistä arvosteluja elevenin sivuilta (lähinnä ruotsinkielisiltä) ja kovasti houkuttelevat!

  Erikseen täytyy kiittää Akademiklinikenin Pure Active -seerumin esittelystä täällä blogissa. Parin kuukauden käytön jälkeen kävin kosmetologilla, joka hämmästeli kovasti maksaläiskien vaalentumista (edellisestä käynnistäni oli 3 kk). Itse en ollut asiaa tuossa vaiheessa vielä edes tajunnut 🙂

  • Ruotsissa merkillä on tosiaan paljon faneja. Toivottavasti suomalaisetkin löytävät sen tuotteet! 🙂

   Tuo Akademikliniken Pure Active -seerumi on kyllä melkoinen taikatuote. Käytän sitä itse aina silloin tällöin kuuriluontoisesti kun iholle ilmestyy näppyä ja röhelmää ja jaksan joka kerta hämmästyä, kuinka hyvin se kykenee silottamaan ihoa jo yhdessä yössä. Ihan mieletön tuote ja ihanaa kuulla, että on vakuttanut muutkin! 🙂

Kommentointi on suljettu.