It smells so clean!

Tykkään kivoista ja edulliststa tuotteista, mutta sitäkin enemmän rakastan ihania ja halpoja tuotteita. Tänään esittelen teille pari jälkimmäistä.
Sain kotimaisen käsivoiteistaan ja käsisaippuoistaan tutun Lemon juice & Glycerine -merkin uusia suihkusaippuoita blogin kautta kokeiltavikseni ja tutustuin niihin innolla -näiden suositushinta kun on vain 2,20 euroa!!!
Uutuustuotteiden perhe rakentuu kolmesta erilaisesta suihkutuotteesta.
Virkistävä Avokado & Sitruuna suihkusaippua pesee ihon puhtaaksi hellävaraisesti ja piristää tuoksullaan.
Tämän tuoksu on hieman sitruksinen, muttei vain sitruunainen vaan oikeastaan enemmän sellainen raikkaan ja puhtaan pirtsakka, mutta samalla hieman pehmeä. Voisin hyvin oikeastaan kuvitella tämän koko perheen suihugeeliksi.
Niin ikään myös pirtsakan limentuoksuinen, mutta jogurttimaisesti pehmennetty 2in1 Lime & Jogurtti suihkusaippua on sekin herkullinen tapaus.
2in1 tuote on tarkoitettu paitsi suihkugeeliksi myös shampooksi, eli sopii heitettäväksi mukaan vaikka salikassiinkin.
Suosikkini näistä kolmesta suihkugeelistä oli kuitenkin helppo löytää, sillä yksi näistä kolmesta nousi ylivoimaisesti ylitse muiden ihan vaan jo pelkän tuoksunsakin ansiosta.
Minä olen niitä ihmisiä, jotka tahtovat pyykkiensä tuoksuvan puhtaalle. Tahdon mieluiten koko asuntoni tuoksuvan puhtaalle pyykille. Tykkään Cleanin tuoksuista. Rakastan puhtaita lakanoita. Ja siksi rakastankin myös tätä Hoitavaa Puuvilla Suihkusaippuaa.
Tämä nimittäin tuoksuu ihanan puhtaalle! En voi lakata tuoksuttelemasta tätä ja toivoisin suorastaan, että tämän tuoksu jäisi iholle. Tai että tähän olisi saatavilla vartalovoidetta!
Minusta on mukavaa, että suomalaiset merkit tuovat markkinoille edullisia perustuotteita ja olen itse tosiaan aivan erityisen iloinen, että joukossa on näin hurmaavan puhtaalle tuoksuva Puuvilla-versio! Kannattaa ehdottomasti käydä nuuskuttelemassa, jos vaikkapa ruokaostoksilla ollessanne satutte koukkaamaan kosmetiikkahyllyjen kautta.
 
Oletteko te jo bonganneet nämä uutuudet? Muita, joihin ”puhtautta” edustavat tuotetuoksut vetoavat?

16 kommenttia artikkeliin ”It smells so clean!”

 1. Meillä vetelee viimeisiään pakkaus saman merkin vaahtoavaa käsienpesuainetta puuvillalta tuoksuvana – järisyttävän hyvää ja riittoisaa kamaa! Ostin jo seuraavaksi kokeiluun avokado-sitruunam. 🙂

 2. Voi,minä myös rakastan Cleanin tuoksuja ja puhtaan tuoksuista..
  Joten olen innoissani näistä ja pitääkin pikapuoliin päästä tutkimaan markettien hyllyjä.
  Ja vartalovoide ja käsivoide olisi myös tervetulleita tuotteita!

 3. Pssst… Tiesitkö, että on olemassa puhtaan/puuvillan tuoksuisia kynttilöitäki? 🙂 Näin ainaki joskus Hemtexissä! Nettisivuja kun vilkaisin, niin muistaakseni tuo tuollainen Sparkling Rain – kynttilä tuoksui sellaiselta puhtaalta ja raikkaalta! 🙂

 4. Oon etsinyt jo jos kuinka kauan (noh, ainakin pari viikkoa) näitä tuotteita, mutta mistään en ole vielä löytänyt.
  Juuri tuo puuvilla kiinnostaisi eniten minuakin.

 5. Puhtaalta, ei puhtaalle, kiitos 🙂
  Huomattavasti miellyttävämpi lukea tekstiä, jossa on oikeat sijamuodot käytössä 😀

  • Tuoksua-sanan molemmat rektiot ovat sallittuja ja käytössä. Suomen kielessä on usein monia rinnakkaisia muotoja, eikä yhden oikeellisuus aina tarkoita toisen virheellisyyttä. Mielestäni tämän blogin kielenkäyttö on varsin hyvää ja miellyttävää sekä lajityypille (blogitekstit) sopivaa. Kiitos myös sisällöstä!

   T. Katariina

  • No eipä sulla Janina paljoa huutelemista ole kun kirjotat itse blogissasi puhekieltä. Se ei ole laisinkaan miellyttävää luettavaa.

 6. Se on kyllä aika ikävää, että ihmiset käyvät nuuskuttelemassa myyntituotteita kaupassa. Ikävää on myös kehoittaa ihmisiä toimimaan näin.

  • Eivät ne tuotteet nuuhkimisesta huonoksi mene. Itse en ainakaan ostaisi ihon- tai vartalonhoitotuotteita tietämättä, miltä ne tuoksuvat. (Hajusteettomat tuotteet tietty asia erikseen.) Kuitenkin jos tuotetta on tarkoitus käyttää usean kerran viikossa ja parhaassa tapauksessa tuoksu jää vielä ihollekin, en minä ainakaan haluaisi kotona huomata käyttäneeni pennoseni karmean hajuiseen tököttiin.

   Eri asia jos pakkaus on sinetöity niin, ettei tuoksu pääse läpi. (Foliosinetit ynnä muut.) Siinä tapauksessa on joko toivottava, että löytyisi testeri, toivottava parasta tai otettava varman päälle ja jätettävä puteli ostamatta. 😀

  • No mutta kyllä ne vaan menevät. Pakkaus on silloin avattu ja sinne pääsee ilmaa ja sen mukana pöpöjä. Ja ihmiset räpeltää likaisilla sormilla niitä korkkeja, jotkut vielä kokeilevatkin sitä rasvaa tms kämmenselkään, vaikka testeripurkit ois erikseen.

   Nämä tuotteet kuulostavat hyviltä, etenkin kun on vissiin Suomessa tehtykin. Kerrankin jotain vähän erikoisempia tuoksuja kuten puuvilla, lime-jogurtti.

 7. Samalta merkiltä on tullut kauppoihin puuvillan tuoksuinen vartalovoide. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Vartalovoide kosteuttaa kunnolla erittäin kuivaa ihoa ja voide tuoksuukin ihanan raikkaalta. Alle viiden euron hintakin on vaan plussaa!

Kommentointi on suljettu.