Yksi ihan täydellinen nudekiilto

Sen täydellisen nudekiillon löytäminen on minusta hyvin, hyvin haastavaa. Se ei saa olla liian voimakkaan värinen, mutta silti se ei myöskään saa saada huuliani hukkumaan kasvoihini imitoimalla liikaa ysärimäisiä peitepuikkohuulia. Lisäksi vaaleiden huulimeikkien ongelmana on usein, etteivät ne ”sula” huulille kauniisti vaan jäävät vain ikävänä, huulten uurteisiin viivoittuvana kalvona niiden pinnalle. First world problems.
Jokaisella on tietysti myös oma mielipide siitä, millainen on täydellinen nudesävy tai mikä ylipäätään on nudea, mutta tänään esittelen teille sen oman viimeaikojen parhaimman nudelöytöni, joka menee henkilökohtaiseen nudeskaalaani loistavasti.
Sain blogikokeiluihini YSL:n Gloss Volupte -huulikiillon, jonka mainostetaan olevan huulilla erityisen kevyen ja tahmaamattoman tuntuinen. 
En itse mitenkään erityisesti vierasta huulikiilloissa tahmaisuutta, mutta tiedän sen olevan monille tärkeä kriteeri uutta kiiltoa valitessa. Kiilto saakin täydet pisteet lupauksensa lunastamisesta, sillä tämä on todellakin hyvin kevyen ja tahmaamattoman tuntuinen huulilla.
Erityistä kiillossa on sen applikaattori, joka on muotoiltu mukailemaan huulia kiiltoa niille levittäessä. 
Vinkurainen applikaattori annostelee itseensä passelin määrän kiiltoa ja saa sen levittymään huulille tasaisesti ja tarkasti. Pidän itse enemmän tämäntyyppisistä applikaattoreista kuin siveltimistä, sillä koen nestemäisen huulikiillon levittyvän niillä huulten pinnalle tasaisemmin kuin siveltimellä, jolla saan työskennellä usein huomattavasti kauemmin saadakseni siveltimenvetojen jäljet katoamaan varsinkin huulten reunoilla.
Sain kokeiltavakseni kiillon sävyssä 19 Rose Orferve, joka on minun makuuni aivan täydellisen ihastuttava nudekiiltosävy.
Sävy taittaa kevyesti roosaan ja siinä on mukana hento, huulille valon avulla täyteläisyyttä loihtiva kultainen hohde. Se siis herättää huulet meikissä eloon, mutta ei silti anna niiden varastaa showta.
Pidän itse juuri tällaisista kevyesti sävyä tuovista vaihtoehdoista ja aivan erityisen ihanaa tässä on se, että sävy sulaa huulille kauniisti. Mikään ei ole ikävämpää kuin pitkin huulten uurteita paennut maalikerros, mutta sitä ei tosiaan tarvitse tämän kanssa pelätä. Kiilto pysyy huulilla hyvin ja sen kevyen koostumuksen vuoksi sen olemassaolon oikeastaan jopa unohtaa.
Kiillon sävy piirtää huulet nudemeikissä esiin juuri sen verran, että ne näyttävät sopivan herkullisilta olematta kuitenkaan oikeasti meikatun näköiset. 
Ainoa ja samalla erittäin pinnallinen ongelma, joka minulla on tämän tuotteen kanssa on sen tuotepakkauksessa. Minusta tuo kultaisen korkin ja hopeisen kaulan yhdistelmä on vaan rehellisesti sanottuna ihan kamala. Kulta kultana ja hopea hopeana tai sitten jotenkin nätisti yhdessä, mutta nyt tuo korkki näyttää vain olevan täysin eri paria muun hylsyn kanssa minun silmissäni.
Ottaen huomioon, että tuo henkilökohtainen metallien yhdistämistä koskeva mielipiteeni on ainoa negatiivinen asia, joka minulla on tuotteesta sanottavana, mennään nyt kyllä hyvin vahvoilla. Kun koostumus on näin loistava ja sävykin vielä sopivasti viileää roosaa ja lämmintä kultaa yhdistävä hitusen läpikuultava nude, on tässä kiilto, jonka sanoisin varmasti sopivan hyvin monien väriskaalaan.
Oletteko te kokeilleet YSL:n Gloss Volupte -huulikiiltoja? Moni olisi varmasti myös halukas kuulemaan ne teidän omat lempparinudenne uusia vinkkejä kaivatessaan, joten ilmiantakaahan niitäkin meidän muiden iloksi!

16 kommenttia artikkeliin ”Yksi ihan täydellinen nudekiilto”

  1. Nuxen nude huulikiilto ilman shimmeriä oli aika täydellinen, mutta ei ole tullut ostettua uudestaan kun käytän mieluummin huulipunaa.

  2. On ilmeisesti vielä unihiekkaa silmissä. Luin tuon otsikon, että yksi ihan täydellinen nuudelikeitto ja ihmettelin, kun sitä keittoreseptiä ei sitten tullutkaan.

    Mutta kiva kiiltokin. 🙂

  3. Minun luottokiiltoni oli vanha, puikkomainen Gloss Volupte (olisikohan sävynumero 1? En ole ihan varma tuosta pienestä ja kuluneesta präntistä). Kevyt, kiva, helppo laittaa, ei tahmea, minäkin kuulun niihin tahmeudenvastustajiin. Ja oli tietenkin shokki tässä muutama viikko sitten kun marssin ostamaan uutta ja ne olivatkin IHAN VÄÄRÄNLAISIA. No, ostin yhden tällaisen kuitenkin, se on ihan kiva, muttei niin kiva kuin edeltäjänsä, koska tuon aplikaattorin kanssa levitys on vaikeampaa kuin puikon ja onhan se nyt tahmeampi kuin vanha oli. Tietenkin myös näyttävämpi ja näkyvämpi, vaikka suhteellisen huomaamaton tämäkin on. Juuri kuten sanoitkin: näkyy muttei vie kaikkea huomiota.

    Huulikiiltopulmissani menin ostamaan myös YSL:n huuliöljyn, jonka pitäisi kai olla vieläkin kevyempää, mutten ole päässyt testailemaan sitä vielä kunnolla. Ekan iskun jälkeen sekään ei vaikuttanut ihan niin täydelliseltä kuin toivoisi., joten etsintä jatkuu vielä…

Kommentointi on suljettu.