Hypensä arvoinen: Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder -irtopuuteri

*Sis. mainoslinkin

Kuten tiedätte, metsästän jatkuvasti uusia loistavia kosmetiikkatuotteita toivoen tekeväni entistäkin parempia löytöjä. Loistavan tuotteen löytäminen saa aina aikaan hyvän fiiliksen ja on aivan mahtavaa päästä jakamaan hyvän tuotteen riemu kanssanne – tämä blogi kun on pääsyy sille, miksi niitä parhaita tuotteita ylipäätään yritän edes löytää.

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder -irtopuuteri Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Tällä kertaa ylistyssanoja pääsee kuulemaan irtopuuteri, jonka erinomaisuudesta ette taatusti kuule minulta ensimmäisenä. Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder -irtopuuteri on kulttituote, jonka joku aina nimeää parhaita irtopuutereita kysyttäessä. Minulla ei ole itselläni ollut kuitenkaan aikoihin tarvetta uudelle irtopuuterille, sillä viimeaikoina suosikkipuuterini ovat olleet kivipuutereita.

En halua levittää puuteri siveltimellä, sillä vipalla painelemalla se kiinnittää meikkipohjan paremmin ja tekee ihosta mattaisemman tuntuisen. Kosta kivipuuteri tarttuu vippaan irtopuuteria tasaisemmin, on minulle ollut selvää, että suosin kiinteitä puutereita jauhemaisten koostumusten sijaan.

(Jos joku muuten kaipaa loistavaa puuterivippaa, niin kannattaa tutustua LH Cosmetics The Powder Puff – puuterivippaan!) 

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder -irtopuuteri Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Löysin kuitenkin puolisen vuotta sitten Tukholman Åhléns-tavaratalon Laura Mercier -pisteeltä tuotepakkauksen, joka sisälsi vajaan kymmenen gramman minikoon Laura Mercierin muuten niin reiluun 29 gramman purkkiin pakatusta puuterista. Rakastan ostaa tuotteista kokeilukokoja, sillä ne ovat tavallisesti hyvin riittoisia ja juuri sopivia omiin tarpeisiini. Vajaan kymmenen gramman irtopuuteripurkki riittää minulla jo useita kuukausia, joten sen perusteella on päässyt hyvin selville siitä, millainen tuote on kyseessä.

Kokeilin irtopuuteria Tukholmassa asuessani pariin kertaan, mutta tartuin silti aamuisin aina automaattisesti kiviputeriin. Tänne Bangkokiin lähtiessäni pakkasin kuitenkin mukaani muutamia pieniä irtopuutereita, joista tämä oli yksi. Otin tämän käyttöön kuutisen viikkoa sitten ja täytyy myöntää, että tämän korkattuani en ole enää liiemmin koskenut muihin puutereihin. Tämä on nimittäin ollut juuri niin loistava kuin mitä tämän maine on antanut ymmärtää tämän olevan.

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder -irtopuuteri Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder -irtopuuteri on nimensä mukaisesti läpikuultavaa ja sopii omalle vaalealle ihollenikin siksi loistavasti. Kaikki translucent-puuterit eivät automaattisesti sovi, sillä jotkut niistä saattavat tummua iholla hieman. Tämä ei kuitenkaan ole sävyltään myöskään valkea, mikä puolestaan saattaa helposti tehdä monien ihosta harmaan.

Puuterissa on hienojakoinen koostumus, mutta ei kuitenkaan samalla tavalla kuin esimerkiksi By Terry Hyaluronic Hydra-Powder -irtopuuterissa, joka on hienojakoisuudessaan aivan omaa luokkaansa.

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder -irtopuuteri Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Laura Mercierin puuteri levittyy iholle ihanan ohuena ja kevyenä sekä ennen kaikkea hyvin luonnollisen lopputuloksen luovana. Se ottaa kasvoilta pois turhan kiiltelyn, mutta ei silti tunnu ihollani liian kuivalta. Puuterin luoma mattaisen tuntuinen, mutta silti sopivan heleältä näyttävä lopputulos on aivan loistava.

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder -irtopuuteri Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Tykkään käyttää tätä ohuesti tämän hetkisen meikkivoidesuosikkini eli Stylenanda Love 3CE Baby Glow Cushion -tyynymeikkivoiteen kanssa, sillä tämä saa meikkivoiteen kiinnittymään iholle hyvin, mutta ei silti sammuta sitä heleää hehkua, jonka tuo tyynymeikkivoide kasvoille luo. Jos puuterin kuitenkin painelee kasvoille hyvin vipalla, on lopputulos hyvinkin mattaisen tuntuinen, mutta ei silti jauhoisen tunkkainen. Iho näyttää kaikesta huolimatta edelleen heleältä.

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder -irtopuuteri Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Ymmärrän, miksi Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder -irtopuuteria kehutaan niin paljon ja liityn itsekin sen kehujiin. Jos haussa on siis ohut, luonnollisen heleän, mutta mattaisen tuntuisen lopputuloksen tekevä puuteri, kannattaa tätä kokeilla.

*Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder -irtopuuteria voi ostaa Suomessa Kicksin verkkokaupasta täältä.

Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder -irtopuuteri Ostolakossa Virve Vee kokemuksia

Mikä puuteri on teidän suosikkinne?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

7 kommenttia artikkeliin ”Hypensä arvoinen: Laura Mercier Translucent Loose Setting Powder -irtopuuteri”

 1. Minä luulin että tämä on iholleni paras irtopuuteri. Tykkäsin koostumuksesta, pysyvyydestä ja tunteesta iholla. Kuitenkin päädyin kokeilemaan Sensain irtopuuteria kaverini yllyttämänä, ja se on mielestäni vielä parempi tuote! Omalla ihollani siitä löytyy kaikki samat ominaisuudet kuin LM puuterista, mutta jostain syystä sensai näyttää vieläkin kauniimmalta iholla 🙂

  • Sensain irtopuuteri on kyllä ihana! En ole kaan käyttänyt sitä moneen vuoteen. Pitäisi varmaan taas hankkia verestämään muistoja niin voisi kunnolla verrata. 🙂

   • Samaa mieltä kuin Anna, Sensain puuteri on (minulle) parempi kuin tämä Laura Mercierin. Käytin ensin purkin Sensain puuteria, sitten ostin hypetetyn Lauran ja se ei toiminut minulla yhtä hyvin kuin Sensain. ”Pakolla” käytin Lauran loppuun ja olen taas tyytyväinen, kun olen palannut Sensain pariin 🙂

   • Sensain irtopuuteriahan on vielä paranneltu entisestään ja viime syksynä tuli myyntiin uudessa pakkauksessa entistäkin kosteuttavampi versio. Tätä ei voi muuta kuin rakastaa <3

 2. Tämä on ihana puuteri, mutta rasvaisella sekaihollani ei pysy hyvänä kovinkaan pitkään.

  • Joo, jos on kovin rasvainen iho, niin puuteri saa tosiaan olla ”kuivempi” varmasti. Oma pinnalta helposti kuivuva ihoni on pitänyt tästä, sillä on sopivan matta. 🙂

Kommentointi on suljettu.