Vautsi, synttärilounas yksisarviskahvilassa <3

Vietin viikko Bangkokiin muuttomme jälkeen syntymäpäiviäni ja kun mieheni kysyi, kuinka haluan niitä juhlistaa, vastasin kuten kuka tahansa 31-vuotta täyttävä epäilemättä vastaisi: halusin mennä lounaalle yksisarviskahvilaan.

Unicorn Cafe Bangkok Ostolakossa Virve Vee - 1 (1)

Unicorn Cafe on yksi Bangkokin must see -kahviloista ainakin minun mittapuullani. Onneksemme se sijaitsi melko lähellä hotelliamme, jossa syntymäpäivieni aikaan majoituimme ennen vuokra-asuntoomme muuttoa, joten suuntasimme sinne lounalle.

Unicorn Cafe Bangkok Ostolakossa Virve Vee - 1

Kahvila sijaitsee melko hiljaisella sivukadulla, mutta sitä ei voi taatusti olla huomaamatta jo kaukaa. Psykedeelisen värisen kahvilan edustaa koristaa suuri yksisarvispatsas ja jo ulkopuolelta näki, ettemme olleet ainoita, joita tämä valtavirrasta poikkeava kahvila oli houkutellut.

Unicorn Cafe Bangkok Ostolakossa Virve Vee - 1 (16)

Jos kahvila vaikutti värikkäältä ulkoapäin, ei se ollut vielä mitään verrattuna sen sisätiloihin. Jokainen kahvilan seinä oli maalattu täyteen väriloistoa ja kaiken kruunasivat kahvilan katosta roikkuvat pehmolelut, joita löytyi myös kahvilan sohvilta halikavereiksi.

Unicorn Cafe Bangkok Ostolakossa Virve Vee - 1 (8)

Kassatiskin vieressä oli vitriini täynnä  My Little Pony -poneja ja täytyy myöntää, että tottakai heti ensimmäisenä mietin, että Karkkipäivän Sanni pitäisi tuoda käymään täällä.

Unicorn Cafe Bangkok Ostolakossa Virve Vee - 1 (7)

Kahvilan värikäs sisustus tempaisi mukaansa ja sai välittömästi tuntemaan itsensä melkoiseksi harmaavarpuseksi. Paikan tunnelmaan saattoi kuitenkin virittäytyä mukaan oikein kunnolla, sillä 2,5 eurolla itselleen oli mahdollista vuokrata yksisarvisasu, jossa kahvihetkeä olisi epäilemättä varsin viihtyisää viettää. Jos asusta innostui todenteolla, saattoi sellaisen myös ostaa omakseen 30 eurolla.

Unicorn Cafe Bangkok Ostolakossa Virve Vee - 1 (5)

Kahvilassa näkyikin tyttöporukoita, jotka olivat päättäneet viettää yksisarvishenkisen tuokion siihen kunnolla panostaen. Yksisarvispuvut antoivat tietysti mitä parhainta selfie-materiaalia ja kuten arvata saattaa, räpsyivät tässä kahvilassa kännykkäkamerat aivan erityisen kiihkeään tahtiin.

Unicorn Cafe Bangkok Ostolakossa Virve Vee - 1 (6)

Omaa luokkaansa teemakahvilassa oli tietysti sen ruokalista, josta riittäisi herkkuja vaikka kuinka. Jalkiruokien lista sai kuolan valumaan suupielistämme eivätkä annosten hinnatkaan loppujen lopuksi olleet ollenkaan kohtuuttomia (n. 40 THB = 1 €).

Unicorn Cafe Bangkok Ostolakossa Virve Vee - 1 (17)

Herkullisen syötävän lisäksi tarjolla oli myös houkuttelevia juomia, joiden viehätystä ja somearvoa ei todellakaan vähentänyt se, miltä ne näyttivät. Tähden muotoisiin pulloihin pakatut, kimaltelevat juomat sekä kuulostivat että näyttivät upeilta.

Unicorn Cafe Bangkok Ostolakossa Virve Vee - 1 (2)

Loppujen lopuksi ruokalistalla huomiomme kiinnitti herkkujen sijaan kuitenkin lämpimien ruokien tarjonta, josta valitsimme molemmat luonaaksemme yksisarvispastan. Värikkäillä spaghettinauhoilla koristettu annos oli maultaan melko tavallinen, mutta ulkonäöltään silti varsin erityinen.

Unicorn Cafe Bangkok Ostolakossa Virve Vee - 1 (12)

Juomana päädyin litkimään yksisarvisen maitoa, joka oli varsin hyvä ja raikas vaihtoehto kuumana hellepäivänä.

Unicorn Cafe Bangkok Ostolakossa Virve Vee - 1 (10)

Bangkokin yksisarviskahvila oli hauska kokemus ja aion taatusti suunnata sinne vielä uudelleen. Seuraavalla kerralla kokeiluun lähtee annos jälkiruokalistalta ja varmasti myös joku kimaltava juoma.

Unicorn Cafe Bangkok Ostolakossa Virve Vee - 1 (4)

Hengaaminen yksisarvispuvussa houkuttelisi hieman myös, mutta saa nähdä, onnistunko puhumaan miehen ympäri ja saamaan hänetkin astumaan puvun sisään. Toisaalta hän on kyllä ruotsalainen, joten hänelle yksisarvispuvun pukeminen päälle pinkissä yksisarviskahvilassa ei varmasti olisi juttu eikä mikään.

Unicorn Cafe Bangkok Ostolakossa Virve Vee - 1 (14)

Jos siis suuntaatte Bangkokiin, niin pitäkää huoli, että matkaohjelmaanne sisältyy käynti yksisarviskahvilassa!

Unicorn Cafe Bangkok Ostolakossa Virve Vee - 1 (9)

Kuka muu haluaa yksisarviskahvilaan?

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

3 kommenttia artikkeliin ”Vautsi, synttärilounas yksisarviskahvilassa <3”

  1. Siis miten mä en ole käynyt täällä Bangkokissa ollessani!! Tänne pitää mennä aivan ehdottomasti ensi visiitillä! <3

  2. Voih! Määki haluan tuolla käymään! <3 Mulla oli synttärikakkunaki tammikuussa yksisarviskakku, koska täytin 31v. 😀

Kommentointi on suljettu.