Uusia Victoria’s Secret -kokeiluja

Kyllähän te jo tiedätte, kuinka kovasti rakastan vartalovoiteita. Kuivaa ihoani alkavat täplittää hilseilevät läikät ja ihoni alkaa tuntua epämiellyttävältä mikäli en rasvaa sitä päästä varpaisiin iltaisin. Niin se vaan on ja vielä siitäkin huolimatta, että olen joskus yrittänyt (laiskuuttani…) olla pidempiäkin aikajaksoja rasvaamatta ihoani. Se nyt on vaan hyväksyttävä: minun ihoni on kuiva ja tarvitsee apuvoimia.
En kuitenkaan innostu apteekin perusvoiteista vaan tahdon, että vartalovoiteissani on jotain ihanaa ja rasvaushetken ylelliseksi ja miellyttäväksi tekevää. Yleensä tämä ekstrajuttu muodostuu tuotteen tuoksusta ja minusta onkin aivan ihanaa pujahtaa ilalla suihkunraikkaana ja ihanasti vartalovoiteen tuoksuisena lakanoideni väliin.
Jos on vartalovoidefanaatikko minun mittakaavassani ovat monen monituiset merkit jo läpikoluttuja. Ja noilla poluilla vastaan on tullut väistämättäkin monien tuoksuvia vartalovoiteita rakastavan ihmisen päiväunimerkki eli Victoria’s Secret, jonka tuotteita ei Suomen alueelta vielä töistaiseksi löydy kuin lentokentän ja laivojen tax free -osastoilta.
Koska olen itsekin töissä yhdellä sellaisella merkin tuotteita kantavalla tax free -osastolla ovat merkin tuotteet sitäkin kautta tulleet viimeaikoina entistäkin tutummiksi. Tuotteiden jatkuva nuuskiminen töissä on kuitenkin aiheuttanut uuden ongelman: voimakkaat ja lähes poikkeuksetta yltiömakeat tuoksut ovat alkaneet jo hieman tökkiä. Menikö tässä nyt ilo jo koko brändistä?
Suureksi ilokseni ei. Minua nimittäin lähestyttiin ruotsalaisesta Nordic Feel -verkkokaupasta, jonka valikoimista saatoin itse valita haluamiani tuotteita testiin. Moni tuntee verkkokaupan juurikin nimenomaan sen Victoria’s Secret -tuotevalikoimansa vuoksi ja verkkosivusto onkin ollut hyvä osoite suunnistaa tuotetilaisten tekemisen kutkutellessa mieltä.
Itse olin erityisen innoissani siitä, että verkkokaupan valikoimista löytyi useita sellaisia Victoria’s Secretin vartalotuotteita, joita ei joka paikassa ollutkaan näkynyt tyrkyllä. En siis voinut vastustaa kiusausta vaan painelin ostoskoriin summanmutikassa muutamia VS:n vartalovoiteita, joiden tuoksuista minulla ei ollut aavistustakaan, mutta jotka silti tuntuivat huutavan nimeäni.
Testituotteiden joukosta löytyi Dream of Passion Iced Cranberry & Winter Plum Ultra-Moisturizing Hand and Body Cream, jonka metallinpunainen pakkaus kiinnitti heti huomioni. 
Täyteläinen vartalovoide lupaa jo nimessään tuoksuvansa jäisille karpaloille ja talvisille luumuille, mikä sai sen kuulostamaan victoriassecretmäisessä mittakaavassa ihan hitusen vähemmän makealta. Etukäteisaavistus piti hyvin paikkansa: Täyteläinen, mutta iholle aivan yllättävän hyvin yhtäkkiä imeytyvä vartalovoide tuoksui ihan vaan suoraansanottuna herkulliselta eikä ollenkaan liian makealta, vaikka siinä onkin toki merkille tyypillinen makea vivahde.
Tämä vartalovoide oli kovasti mieleeni!
Toinen kokeiluun saamani vartalovoide oli Sunny Brights Love Rush Wild Currant & Bright Lily Ultra-Moisturizing Hand and Body Cream, joka osoittautui joukon suosikikseni. 
Tämän vartalovoiteen tuoksussa oli jo niin vähän makeutta edustettuna, että en välttämättä olisi edes aavistanut sitä Victoria’s Secretin vartalovoiteeksi jos en olisi tiennyt asiaa. Vartalovoiteen tuoksu on pehmeä, hitusen raikas ja aavistuksen kukkainen ja jopa yllättävän kevyt. Tuoksun pohjalta löytyi kuitenkin se pienen pieni makeus, joka ei tässä tapauksessa häirinnyt nenääni yhtään, vaikka se olikin löydettävissä vartalovoiteesta hieman paremmin sen oltua iholla jo jonkun aikaa.
Tämänkin voiteen kohdalla kuiva ihoni ihasteli jälleen loistavaa voidepohjaa, joka tuntuu iholle levittäessä sopivan täyteläiseltä, mutta joka silti vaan yhtäkkiä humahtaa ihooni jättämättä liian rasvaista tuntua.
Vertailun vuoksi halusin kokeilla myös hieman kevyempää koostumusta ja valitsin kokeiluun Moisture Luxe Body Lotion with Shea Butter Luxurious Kiss-vartalovoiteen, jonka tuoksussa lupaavat tuoksua santelipuu ja musta luumu.
Tottakai jo se, että tuote lupasi isolla sisältävänsä ravitsevana tunnettua karitevoita antoi hieman vihiä, ettei kyseessä varmasti ole kovin liiru koostumus ja hyvä niin, sillä en tosiasiassa liiemmin sellaisista välittäisikään. 
Tuotteen tuoksu oli selkeästi kahta muuta makeampi, muttei kuitenkaan mitenkään raskas. Tuoksu jäi iholle kevyenä ja kuitenkin melko hyvin kestävänä, muttei kuitenkaan omaa nenääni mitenkään ärsyttävänä.
Voiteen koostumus tuntui jälleen levittäessä ohuehkolta ja hieman rasvaiselta, mutta yllätyksekseni tämäkin vartalovoide imeytyi iholleni aivan uskomattoman hyvin jättäen ihoni kosteutetun pehmeäksi  ja todella sileän tuntuiseksi.
Yhteenvetona siis sanottakoon, että oli ilo löytää uusia Victoria’s Secret -tuttavuuksia, jotka olivat tuoksultaan edes hieman vähemmän makeita kuin suurin osa aiemmin kokeilemistani tapauksista.

Oletteko te shoppailleet Nordic Feelistä tai jostain muualta Victoria’s Secretiä viimeaikoina?

Postauksen tuotteet on saatu Nordic Feel -verkkokaupasta.

23 kommenttia artikkeliin ”Uusia Victoria’s Secret -kokeiluja”

 1. NordicFeel on tuttu ja näitä saa myös cdon.comin kautta (toki lähettäjä on NordicFeel ja jos ei halua ostaa ilmaisiin postareihin asti, niin cdon.comilla on 2,95 € rahti). Beautypopup -verkkokaupassa on myös ja Glittereistä saa niitä mistejä, taitaa olla nyt perjantaina taas tulossa myyntiin.

  Miulla on joku VS vartalovoide tuolla odottamassa, se Aqua oli kyllä ehkäpä kokeilemistani parhain 🙂

 2. Kesäkuussa olen viimeksi tilausta ko.paikkaan tehnyt (tällöin peräti kolme erillistä tilausta kun aina jokin jäi kutkuttamaan eikä vain voinut jättää tilaamatta :D). Toimitus ollut supernopeaa ja mitä olen asiakaspalveluun pari kertaa viestiä naputellut niin vastaus on tullut nopeasti ja ystävällisesti – ei ole siis muuta kuin vain positiivista sanottavaa ko.verkkokaupasta. 🙂 Kunhan noita vartalovoiteitani saisin vajuteltua (pelkästään Victoria's Secretiä taitaa hyllystä löytyä peräti 4kpl!) niin eiköhän sitä jälleen uutta tilausta tule laitettua vireille.. (Tosin olen myös niin helppo, että jos jo ennen sitä tulee "ohittamaton tarjous" vastaan niin todennäköisesti se tilaus lähtee siinä samalta istumalta :D)

 3. Väite "–Victoria's Secret, jonka tuotteita ei Suomen alueelta vielä töistaiseksi löydy kuin lentokentän ja laivojen tax free -osastoilta." ei pidä paikkaansa, koska ainakin Veljekset Keskisellä Victoria's Secretin tuotteita on mieletön valikoima. 😉

  • Ohhoh, iso kiitos tiedosta! 🙂 Mutta siis onko siellä ihan VS:n oma piste VS:n kalusteilla vai ihan vaan muuten vaan jostain ostettuna tuotteita? Mitä kaikkea sieltä löytyy ja millaisia hintoja? Ihan huippua, hyvä että kerroit. 🙂

  • Yksi hylly missä on body mistejä ja body lotioneja. Tuoksuvaihtoehytoja tuotteille oli, mutta mielettömäksi en valikoimaa kutsuisi. Tämä siis noin kk sitten.

 4. Mikä Body Mist oikeastaan on, jota myydään glitterissä? vartalotuoksu? Miten se eroaa hajuvedestä?

  • Glitterissä on tosiaan ollut myynnissä noita body mistejä, jotka ovat hajuvesiä kevyempiä. Tuoksu ei ole yhtä intensiivinen tai yhtä pysyvä vaan hieman kevyempi ja siksi ihan pitkin kroppaa suihkittavaksi sopiva. 🙂

 5. Jos sulla ois oikeesti kuiva iho ei mitkään muut kuin apteekin rasvat tehoaisi. 🙂 Mutta ihania nuo toki on!!

  • Kyllä minä sanoisin, että jos ihoni nytkin hilseilee ja punaisia läikkiä on ilmestynyt jo kahden päivän rasvaamattomuuden jälkeen niin kyllä se on ihan oikeasti kuiva eikä vaan "kuiva". 🙂 Nykyteknologialla on varsin helppoa tehdä erittäin kosteuttavia vartalovoiteita, joita oma ihoni kaipaa ja jo esimerkiksi Nivealta löytyy loistavia tehokosteuttajia kuivalle iholle. 🙂

  • Niin tai sitten ihan vaan kookosöljy,manteliöljy…:) atoopikon iho kiittää!

 6. Hienoa, että on tullut uusia tuoksuja. Laivalla kun olen tuotteita nuuhkinut, mitään en ole ostanut. Niiden tuoksut on niin karmivan makeita ja "lapsellisia", etten edes kehtaisi tuoksua millekkään niistä. Nuo uudet antavat toivoa, että ehkä joku kolahtaa kunhan laivalle tulee näitä uudempia.

  • En osaa sanoa, ovatko nämä oikeasti uusia tuotteita vaan esimerkiksi vaan jotain valikoimaa, jota Jenkeissä on jo pitkään ollut. Osaako joku muu sanoa…?

  • Sunny Brights- sarja on kevät/kesäkokoelmaa vuodelta 2013 ja Dream of… sitten taas talven 2013. 🙂 Muistelisin myös noiden shea- voiteiden ilmestyneen samoihin aikoihin. Eli aika tuuripeliä on noiden löytäminen enää… Harmi, Dream of Passion on ihan mun lemppari <3

 7. Itse olen ostanut laivalta vain yhden tuoksun ja olen itse ainakin ihastunut VS tuotteisiin =) Itselläni on tällä hetkellä Amber Romance ja pidänkin itse vaniljan tuoksusta. Ainoa asia mikä harmittaa, etten ostanut niitä vartalosuihkeita enempää, mutta seuraavalla laivakäynnillä asia pitää korjata tai tilata netistä =D

Kommentointi on suljettu.