Pehmeä kuin chinchillan turkki

Esitellessäni Clarisonic-kasvoharjan erilaisia vaihtopäitä kerroin, etten ollut loppujen lopuksi huomannut niissä ihollani kovin suuria eroja. Toisin kun olin ajatellut, ei puhdistavimmaksikaan tarkoitettu harja tuntunut minusta tujulta ja olin jopa yllättynyt siitä. 
Kun sitten myöhemmin juttelin asiasta useampien tuttujeni kanssa selvisi, että olen vain ilmeisen hellävarainen otteissani. En paina harjaa yhtään ihoa vasten vaan liu’utan sitä vain kasvoillani harjasten lähinnä vain hipaistessa ihoani, mutta vertaillessani muutaman tuttuni kanssa käyttötapojamme ihan konkreettisella tasolla sain huomata, että useampi heistä käytti enemmän voimaa pitäessään harjaa kasvojaan vasten. Eron ei tarvitse olla suuri kun kevyinkin harja jo muuttuu tujummaksi. Hyvä juttu tietää ja huomioida.
Jos otteiden hellävaraisuudesta huolimatta kuitenkin tuntuu, että kaikki harjaspäät ovat omalle iholle liian tujuja, kannattaa kääntää katseet Clarisonicin uusimpien harjasten puoleen. 
Clarisonic Luxe -harjaspäiden joukosta löytyy nimittäin Cashmere Cleanse -nimellä kulkeva vaihtopää, jonka ”tavallisia” vaihtopäitä pidemmät harjakset ovat aivan uskomattoman pehmeät!
Ja sanoessani ”uskomatton pehmeät” tarkoitan niiden todellakin olevan aivan USKOMATTOMAN PEHMEÄT. Ihan kuin paijailisi chinchillan turkkia!
Kun kokeilin harjaspäätä sormillani ensimmäisen kerran ajattelin, että eihän se nyt vaan millään voisi puhdistaa ihoa tarpeeksi. Sehän on aivan liian pehmeän tuntuinen siihen. Harjaksethan vaan pyyhkisivät kevyesti ihon pintaa tekemättä mitään. Vai?
Asiaa piti tietysti lähteä selvittämään, joten sain maahantuojalta kokeiltavakseni tuon superpehmeän harjaspään.
Yllätykseni oli suuri huomatessani, että pitkät ja hellävaraiset harjakset tekivät tehtävänsä ihon puhdistuksessa. Käytän kasvoharjaa aina kasvojenpuhdistuksen kakkosvaiheessa puhdistaen ensin kasvoilta voidemaisemmalla/öljymäisemmällä tuotteella meikin ja sitten vaahtoavammalla tuotteella ja Clarisonicilla vielä ihoni. Hellävarainen vaihtopää teki puhdasta lopputulosta pehmeiden harjasten jopa ensimmäisillä kerroilla hieman kutitellessa ihollani. Clarisonichan ei pyöri vaan värähtelee, joten kutkutteleva tunne oli paikoitellen jopa melko hauska.
Ja tiedättekö, mitä tämän kanssa lopulta kävi? Kun kokeilin muutamien käyttökertojen jälkeen jälleen  Delicate-vaihtopäätä, jonka olin aiemmin mieltänyt todella hellävaraiseksi totesin, että no way, minähän en enää palaa muihin vaihtopäihin jos näin ihanalla harjaspäällä voi saada näin hyvän lopputuloksen! 
Ja niin siinä jälleen kävi: skeptikko sai nenilleen ja Cashmere Cleanse -harjaspää on tullut pysyvästi jäädäkseen. Jos en saanut lapsena chinchillaa niin ainakin sain aikuisena sitä ihan tarpeeksi lähellä olevan ja huomattavasti helppohoitoisemman lemmikin.
Muita tähän lempeään vaihtopäähän rakastuneita?

Yksi kommentti artikkeliin ”Pehmeä kuin chinchillan turkki”

Kommentointi on suljettu.