Kesän ihanin hiusnaamio – Kardashian Beauty, tottakai

Kerroin vähän aikaa sitten hurmaantuneeni yllätyksekseni Kardashianien kuivashampoosta ja kuivahoitoaineesta. Nyt voin kertoa, että hurmaantumiseni ovat jatkuneet (itse asiassa jo kolmen muun tuotteen verran!) ja joudun hämmennyksekseni ehkä jo toteamaan, että Kardashian Beauty –hiustuotteet ovat tällä hetkellä ja näiden yhteensä viiden kokeilemani tuotteen perusteella luultavasti paras ja ylivoimaisesti kiinnostavin kampaamotuotemerkki, jonka tiedän.

Kardashian Beauty Liquid Hydration Masque

Tämä kolmas syviä tuntemuksia aikaansaanut tuote oli merkin Black Seed Oil Liquid Hydration Masque. Aivan uskomattoman kauniiseen pakkaukseen pakattu hiusnaamio lupaa hoitaa ja syväkosteuttaa kärsineitä hiuksia, eli se kuulosti jo valmiiksi juuri täydelliseltä tuotteelta omalle pehkolleni.

Kardashian Beauty Liquid Hydration Masque

En yleensä innostu hiusnaamioista, joissa on pitkä vaikutusaika, joten tämän tuotteen kylkeen printatut 5-10 minuuttia kuulostivat pieneltä turn offilta. Halusin silti kokeilla naamion, joten laitoin sen kiltisti pyyhekuiviin hiuksiini vaikuttamaan kymmeneksi minuutiksi jännittäen, millaisia ihmeitä tuote tekisi.

Kardashian Beauty Liquid Hydration Masque

Ja ihmeitä se todellakin teki! Hiukset tuntuivat jo niitä huuhtoessa aivan ihanan sileiltä, mutta eivät silti liian liukkailta. Kaikki hämmentävät tuntemukseni jatkuivat koko matkan märistä kuiviin hiuksiin, sillä kuivina ne vasta mielettömät olivatkin.

Hiukset olivat sileät, pehmeät ja kiiltävät, mutta eivät silti liukkaan lättänät. Niissä tuntui yhä olevan rakennetta, mutta ne tuntuivat ihanan hoidetuilta ja näyttivät hyviltä. Lopputulos oli ehdottomasti sen 10 minuutin odottelun arvoista!

Kardashian Beauty Liquid Hydration Masque

Mukava fiilis jatkui vielä seuraavalla pesukerralla, sillä hiukset tuntuivat pestessä yhä sileiltä ja vaikka kokeeksi käytin seuraavalla pesukerralla tavallista, toisen merkin hoitoainetta, joka ei normaalisti riitä silottamaan hiuksiani, oli hiuksissa yhä tavallista enemmän sileyttä.

Rakastuin tähänkin tuotteeseen ja koska pakkauskin on niin kaunis alan olla jo aika sinut sen kanssa, että olen muodostamassa syvää suhdetta Kardashianien nimeä kantaviin hiustuotteisiin.

Kardashian Beauty Liquid Hydration Masque

Onko joku muu jo ehtinyt edellisen postauksen jälkeen kokeilla Kardashianin hiustuotteita?

Hiusnaamiolla on hintaa n. 19,90 euroa (150 ml) ja Kardashianin hiustuotteiden jälleenmyyjät löytyvät täältä.

2 kommenttia artikkeliin ”Kesän ihanin hiusnaamio – Kardashian Beauty, tottakai”

  1. Voi, miten ihanaa olisi tuota sarjaa kokeilla! Hiukseni ovat juuri sellaiset kuivat haperot, jotka kaipaavat kunnon tehotuotetta.
    Ikavakseni en vaan nykykotimaastani Kardashianin tuotteita ainakaan googlaamalla loytanyt.

  2. Harmillisesti näyttää sisältävän alpha-isomethyl iononea, eli omalle ostoslistalleni ei pääse turvallisuussyistä. :/

Kommentointi on suljettu.