Alorée-arvontaa

Olen saanut viimeaikoina fiilistellä muutamien Lontooseen mukaantottamieni luonnonkosmetiikan tuotteiden kanssa ja ennen kuin palaan takaisin Suomeen synteettisempien ilojeni pariin halusin vielä kertaalleen esitellä yhden mukavan tuotteen.
Esitelin teille pari päivää sitten blogikokeiluihin saamani Aloréen ihanan kasvosuihkeen ja tänään tahtoisin vielä vilauttaa merkin Toning Lotionin nimellä kulkevaa misellivettä.
Siinä missä tavallinen kasvovesi viimeistelee meikin puhdistuksen lähinnä tasapainoittamalla ihon pH:n ja tuomalla iholle hieman lisää hoitavia aineita, on misellivesi tarkoitettu tehostamaan ihonpuhdistusta vielä hieman lisää.
Joillakin merkeillä misellivesi on tarkoitettu ihan vaan meikinpuhdistamiseen yksinään käytettynä ja joillakin merkeillä puolestaan viimeistelemään meikinpuhdistuksen. Aloréen vesi kuuluu jälkimmäiseen kategoriaan ja olen itse tykännyt tästä ihan erityisesti aamuisin, jolloin iho on kevyen vesihuuhtelun jälkeen mahdollisesti tuntunut kaipaavan vielä pientä lisäpuhdistusta. Huuhtelen usein kasvot aamulla puhtaiksi, jonka jälkeen teen silmämeikin ja pyyhin sitten mahdolliset varisseet luomivärit kasvoveden avulla pois iholta ennen meikkipohjan tekoa. Tässä tarkoituksessa tämä luonnon lehtivihreillä rikastettu EcoCert-merkinkin lunastanut kasvovesi on ollut vielä tavallista kasvovettäkin parempi apu pienen lisäpuhdistustehonsa vuoksi.
Koska olen itse ihastunut viimeaikoina kovasti kokeilemiini Aloréen tuotteisiin, halusin päästä jakamaan niiden iloa hieman teillekin. Luvassa olisikin siis pieni arvonta!
   
Arvottavana olisi postauksessakin esillä ollut matkakokoinen Aloréen meikinpoistovesi sekä Detox-kuorinta ja Heleyttävä naamio! Tällä setillä iho saa sitä lisäpuhdistusta ja talven pimeydessä paljon kaivattua heleytystä. Setti sopii kaikille ihotyppeille.
Arvontaan voit osallistua kertomalla, mikä merkin tuotteista kiinnostaa sinua kaikkein eniten. Aloréen tuotevalikoimaan voit tutustua palkinnon tarjoaman Naturellementin verkkokaupassa.
Arvonta päättyy tiistaina 16.12. klo 23:59.
Ihanaa viikonloppua kaikille!

139 kommenttia artikkeliin ”Alorée-arvontaa”

 1. Oi, tuo olisi nappiosuma, sillä mulla ei tällä hetkellä ole olemassa mitään noista tuotteista. 🙂 Eniten kiinnostaa tuo naamio, sillä minulla ei ole varmaan ikinä ole ollut kunnollista naamiotuotetta. Kiitos arvonnasta ja mukavaa kotimatkaa!

  S-posti tiinajsipola ät gmail.com

 2. Minua kiinnostaa juuri tuo misellivesi, koska minulla on nyt ensimmäistä kertaa käytössä vastaava Biodermalta ja olen hämmästynyt sen puhdistustehosta. Luonnollisempi vaihtoehto olisi tietysti parempi.
  PS. Olen tosi iloinen puolestasi, että Lontoon opiskelujaksosi oli niin mahtava kokemus 🙂

 3. Postauksesi perusteella kiinnostuin siitä suihkeesta sen verran, että harkitsen vakavasti sen kokeilemista. Jos atooppisen ihoni aamuärtymys helpottaisi edes hitusen.

  tiltu_kultu ( a t ) luukku . com

 4. Eniten tuotteista kiinnostaisi tuo misellivesi, koska tällä hetkellä etsin uutta misellivettä 🙂
  Tarvitseeko tähän laittaa sähköpostiosoitetta mukaan? En mielelläni laittaisi roskapostin vuoksi

 5. Naamio kiinnostaa eniten, kuorinta hyvä kakkonen. Osallistun arvontaan (milehton@hotmail.fi).

 6. Misellivesiä on hehkutettu, joten se! Kasvonaamiotkin ovat kyllä aina houkuttelevia. jejonane at gmail.com

 7. Misellivesi kiinnostaa eniten, sillä en ollut ennen kuullutkaan siitä kunnes törmäsin tuotetta ylistäviin postauksiin blogeissa! Monesti tuntuu ettei normipuhdistus riitä, niin misellivesi kuulostaa hyvältä viimeistelijältä 🙂

  sannamerilainen96@gmail.com

 8. misellivesi kiinnostaa eniten, koska oon rakastunut nivean omaan miselliveteen. ois kiva kokeilla muidenkin brändien tuotteita 🙂

  sposti sayittwice at gmail.com

 9. Tuo kasvosuihke on kuin tehty minun kuivalle iholle. Iho nimittäin hilseilee monesti ikävästi meikkipohjan levityksen jälkeen. Pitäänee siis lisätä ostoslistalle.
  -Maijju
  maijuheiskanen@hotmail.com
  Btw. En muista että oisin ennen osallistunut arvontaan blogissasi vaikka olen monta vuotta jo seurannutkin 🙂

 10. Eniten minua kiinnostaa näin talviaikaan kuivan ihon auttajaksi City proof kosteuttava emulsio.
  tramp[@]netti.fi

 11. Kyllä tämä misellivesi kiinnostaa näistä eniten 🙂
  suvisade a suomi24.fi
  t. Katja

 12. Kasvosuihke! Edelliset ovat olleet apteekin hyllyltä, tekisi mieli kokeilla jotain muuta 🙂

  -Fungus

 13. Eniten kiinnostaisi tuo CC-voide, sillä mä olen niinkin jäljessä muodista etten ole testannut vielä yhtään CC-voidetta 🙂

  hedelmasalaatti ät gmail piste com

 14. Eniten ehkä kiinnostaa viimmeksi esittelemäsi kasvosuihke.
  taru.ylivenna(at)anvianet.fi

 15. Brume Biphase City-Protect -kasvosuihke olisi kyllä kiinnostavin. Oma ihoni on kuiva ja ärtyy helposti esimerkiksi kovan tuulen ja pakkasen takia. Tällä saisi varmasti päivän pelastettua 🙂 -Sari- (kissankarva85(at)gmail.com)

 16. Kyllä tuo heleyttävä naamio kiinnostaisi, on kuulemma villin väristä ja oloista ;). martsu_90 (at) hotmail.com

 17. Olen hetken aikaa seuraillut noiden misellivesien rantautumista markettikosmetiikankin puolelle ja nyt olen huomannut harkitsevani, että pitäisiköhän kokeilla. Eli se varmaankin, vaikkakaan tässä pimeydessä ja harmaudessa heleyttävä naamiokin kuulostaa kiinnostavalta… 🙂 annika.koo@gmail.com

 18. Eniten kiinnostaa tuo heleyttävä naamio, kosteuttavaa tuotetta kun nämä kasvot kaipaavat! emzki.m[a]hotmail.com

 19. Tuo City Resistant -ravitseva voide kuulostaa todella hyvältä talveen!

  rahikainennina [at] gmail.com

 20. Life rescue heleyttävä naamio kuulostaa ehkä parhaalta. Vähän vaikea valinta, kun tuolla ei oo juurikaan kuvailtu mikä tuote sopii millekin ihotyypille…

 21. Eniten varmaan kiinnostaa tuo kasvosuihke, koska ihoni on pintakuiva ja mineraalimeikin jälkeen kaipaa välillä kosteuttavaa suihketta. Vesi toimii myös ok, mutta olen ajatellut siirtyä tuollaiseen.
  anelma- ät hotmail.com

 22. Tuo detox-kuulostaa tosiaan kaikista mielenkiintoisimmalta 🙂 annan sähköpostiosoitteeni, jos arpaonni osuu kohdalleni!

 23. Detox-kuorintaa tahtoisin kokeilla 😊 Pitääpä tutustua tuotteisiin paremmin. jasminella82 @ gmail.com

 24. En ihan osaa päättää kasvosuihkeen ja naamion välillä, mutta ehkä kasvosuihke on kuitenkin kiinnostavin kun en ole sellaista ennen kokeillut

  rahien999 (a t) gmail.com

 25. Olipas paljon jänniä asioita heillä! En osaa päättää mikä olisi kiinnostavin, joko tuo puhdistusgeeli koska nyt jotenkin tosi mustapäinen iho, CC-voide tai sitten tuo Misellivesi.

  piiahokas ät geemail piste kom

 26. Kaikki tuotteet kuulostavat ihanilta ja kokeilemisen arvoisilta, mutta ehkä tuo detox-kuorinta houkuttelee eniten, sellaiselle olisi nyt käyttöä kun tuntuu että naama on koko ajan tukossa 🙂

  micjac(at)luukku.com

 27. Mua itseäni kiinnoistaisi eniten tuo heleyttävä naamio 🙂
  Pitääkö tähän laittaa sähköpostiosoite siis? No, laitan joka tapauksessa: minttttuu (a t) gmail piste com

 28. Heleyttävä naamio vaikuttaa kiinnostavalta 🙂 vaikka moni tuote tuntui kokeilemisen arvoiselta!
  karmiinisuu (at) gmail.com

 29. Mielenkiintoisimmalta vaikuttaa uudistava eliksiiri. 🙂
  tiiasi- @ windowslive.com

 30. heleyttävä naamio kuulostaa juuri siltä mitä tarvitsen!

  ebelidae (at) hotmail (dot) com

 31. Arvonnassa olevien tuotteiden lisäksi kiinnostaa ravitseva voide.
  (Koko tuotesarja vaikuttaa tutustumisen arvoiselta! :))

  tiina.moskajarvi @ gmail.com

Kommentointi on suljettu.