Ihonhoito-oppaat

Blogiani seuranneet tietävät, että minimalismi on nykyään hyvin olennainen osa elämääni. Suosin mieluiten aineettomia lahjoja ja bloginkin puolella olen yhä tarkempi siitä, minkä verran hehkutan uusia kosmetiikkatuotteita.Uskon, että emme varsinaisesti tarvitse enempää muiden suosittelemia kosmetiikkatuotteita, vaan olennaisinta olisi keskittyä enemmän siihen, mitä oma iho oikeasti tarvitsee ja valita sen myötä juuri itselleen sopivia tuotteita hutiostoksia välttäen.

Tämä on kuitenkin helpommin sanottu kuin tehty, sillä hutiostoksien välttämiseksi pitäisi ensinnäkin oppia tuntemaan oma ihonsa ja sen myötä myös sen tarpeet. Sekään ei vielä ihan täysin riitä, sillä niiden lisäksi pitäisi vielä oppia hieman tutkimaan, millaisiin tuotteisiin rahansa on laittamassa, eli mitä omat kosmetiikkatuotteet sisältävät.

Laponie of Scandinavia Face Oil kokemuksia Virve Fredman Ostolakossa

En halunnut laittaa blogiini joulukalenteriluukun kunniaksi pystyyn mitään tuotearvontaa, sillä uskon, että uusia tuotteita enemmän tarvitsemme nimenomaan lisää tietoa. Koska joulu kuitenkin on antamisen aikaa, tulin siihen tulokseen, että tämä päivä on mitä parhain hetki lanseerata blogissani uusi juttu, josta on hyötyä läpi vuoden.

Lanseeraan siis tänään blogissani ihonhoito-oppaat, jotka auttavat hoitamaan omaa ihoaan paremmin.

Ihonhoito-oppaat löytyvät täältä

Näiden oppaiden avulla on toivottavasti helppoa ottaa askel kohti oman ihon kaipaamaa hoitoa. Kerron näissä oppaissa eri ihotyyppien ja iho-ongelmien hoitoon sopivasta rutiinista ja aktiiviaineista sekä annan muita ihonhoidon vinkkejä. Samalla olen myös koonnut oppaiden yhteyteen linkkejä juuri niihin blogipostauksiin, joista voi siinä yhteydessä olla hyötyä.

Ensimmäiseksi olen lanseerannut oppaat kuivan ihon, epäpuhtaan ihon ja sekaihon hoitoon, mutta oppaita putkahtelee ihonhoito-oppaat kokoavalle sivulle lisää sitä mukaa, kun ehdin saada niitä valmiiksi.

Olen jo pitkään halunnut lanseerata tällaiset oppaat, mutta koska ne ovat varsin suuritöinen kokonaisuus ja yksi opas koostuu useammasta tuhannesta sanasta, on niiden laatiminen tuntunut aikaa vievältä ajatukselta. Nyt päätin kuitenkin, että ne ovat tärkeä juttu ja halusin alkaa laittaa niitä ulos. Kaiken ei tarvitse olla kerralla valmista ja täydellistä, vaan tärkeintä on, että aloittaa ja tekee edes jotakin.

Ihonhoito-oppaat löytää jatkossa blogin valikosta (joka ehkä mobiilikäyttäjiltä jää helposti huomaamatta).

Kuinka kasvovettä käytetään Virve Fredman Ostolakossa

Pidän tällaisia oppaita hyvänä alkuna oman ihonhoidon parantamiseen, mutta vaikka ne auttavatkin tunnistamaan oman ihotyypin tai iho-ongelman tarpeita, eivät ne itsessään vielä opeta, kuinka niitä itselleen hyviä ihonhoitotuotteita voi jatkossa osata löytää tai mitä kaikkea muuta ihonhoito on kuin pelkkiä kosmetiikkatuotteita.

Näihin kaikkiin asioihin saa puolestaan kattavamman ymmärryksen TwistBen Uusi alku ihollesi verkkovalmennuksesta, jonka sisällön olen esitellyt tarkemmin tässä aiemmassa postauksessani. Jos haluat oppia, kuinka kosmetiikkaostoksilla voi välttyä hutiostoksilta, suosittelen verkkovalmennusta. TwistBe tarjoaa verkkovalmennuksesta blogini lukijoille 20 euron alennuksen koodilla OSTOLAKOSSA, eli kurssin hinta on vain 107 € (norm. 127 €).

TwistBe Uusi alku ihollesi verkkovalmennus kokemuksia Virve Fredman

Onko teillä toiveita, millaiseen ihonhoitoon kaipaisitte oppaita tai lisää toiveita niiden sisällön suhteen?

4 kommenttia artikkeliin ”Ihonhoito-oppaat”

  1. Tää on huikea! Oon oppinut jo paljon sun blogista ja en suoraan keksi. Ehkä noiden lisäksi oppaita ikääntymisen ehkäisyyn eri vaiheissa 😊

  2. Kaipaisin ohjeita ja vinkkejä ikääntyneen ihon hoitoon(70v.) Myös meikkivoide ja silmämeikki ideat kiinnostaisi.

  3. Ehdottomasti ihonhoito juttuja, jotka kertovat millä tavoin pidän ihon nuorekkuutta yllä. Leukalinja on se, joka alkaa ekana roikkumaan! 🙂 Olisiko hierota apu? Vai neulaushoito?

Kommentointi on suljettu.