Shampoo ja hoitoaine pörröisyyttä vastaan

Minulle on viimekuukausien aikana muodostunut yksi uusi hiustuoteparivaljakkosuosikki, jolla olen mielelläni hellinyt kutrejani.
Sain blogikokeiluun keväällä juuri ilmestyneet John Friedan hiuksia siloittavan Frizz Ease Forever Smooth  -shampoon ja hoitoaineen, jotka heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien ovat välittömästi lukeutuneet  hiusbestisteni joukkoon. 
Vaikka hiuksissani voimakkaasti käsitellyiksi tulleita ovatkaan enää latvat, kaipaa tukkani nimenomaan siloittavia tuotteita. Pidän siitä, että hiukseni näyttävät sileiltä ja tuntuvat pehmeiltä ja valitsenkin mielummin niitä siloittavat pesu- ja hoitotuotteet ja tuon niihin sitten tekstuuria muotoilutuotteiden avulla tarvittaessa.
Frizz Ease Forever Smooth -shampoo tuntui jo itsessäänkin hiuksia mukavasti siloittavalta. Miellyttävää oli se, että jo sillä vaahdottaminen tuntui tekevän tukasta sileämmän ja pehmeämmän, mutta tuote ei silti ollut mikään silikonipommi, kuten sen jättämästä tunnusta olisi voinut veikata -itseasiassa shampoosta ei edes löydy silikoneja!
Sitä huolimatta, että shampoo siloitti hiuksia jätti se hiukset yllättävänkin ilmaviksi ja kuohkeiksi. Hiukset eivät missään tapauksessa tuntuneet yhtään lättänältä tai klähmäisiltä vaan hyvin pestyiltä, mutta sileiltä.
Frizz Ease Forever Smooth -hoitoaine toi hiuksille lähes välittömästi levityksen jälkeen niin uskomattoman sileän tunteen, että olisin voinut vaikka vannoa, että sen on pakko perustua silikoneihin, mutta vielä mitä: tuotteessa ei ole yhden yhtä silikonia! Sisällysluetteloa tavaamalla tuotteen koostumuksesta löytyi mm. öljymerikaalin siemenöljyä ja kookosöljyä, jotka yhdessä muiden ainesosien kanssa muodostavat suorastaan taianomaisen hiuksia siloittavan koostumuksen.
Hiukset jäävät hoitoaineen jäljiltä jo hiuksia huuhdottaessa niin silkkisen sileiksi, että minun tekee mieli kiljua ihastuksesta. Näissä kahdessa tuotteessa on ihan oikeasti taikaa!
Veikkaan, että kun tämä kaksikko loppuu en vaan voi olla hankkimatta näitä lisää, sillä hiukseni todellakin nauttivat näistä!

Oletteko te kokeilleet John Friedan Forever Smooth -shampoota ja hoitoainetta?
John Friedan Forever Smooth -shampoolla ja hoitoaineella on hintaa n. 10, 50 euroa, mutta minä ainakin maksaisin näistä vaikka tuplasti enemmän!

11 kommenttia artikkeliin ”Shampoo ja hoitoaine pörröisyyttä vastaan”

  1. Pitääpä joskus kokeilla näitä, incit näyttää nimittäin tosi mielenkiintoisille! Jännä nähdä incissä ihan uusia ainesosia, siellähän komeilee mm. Karkkipäivästä tuttu erytritoli! 😀 Shampoo ja hoitoaine sopivat siis karppaajillekin 😉

  2. Ihana väri sulla hiuksissa! Onko tuo ihan oma värisi, vai värjätty?

    • Kiitos. 🙂 Aloitin reilu vuosi sitten vaalentamaan hiuksiani mustasta omaan vaaleaan sävyyn ja kävin kampaajalla viimeksi puoli vuotta sitten. Latvoissa on siis vielä kampaajan aikaansaamaa lopputulosta ja tumman värin jämiä, mutta tuo päällä näkyvä sävy on kaikki omaa, kesäauringon vielä lisää vaalentamaa ja raidoittamaa sävyä, jota olen aina välillä hopeashampoolla ja -hoitoaineella taittanut. 🙂

  3. Mulle nää ei ollu ihan täydellisiä :/ Himpun verran tavallista silottavampia tuotteita joo, mutta se ei mun ohennetullekaan hiuspaksuudelle riitä. Tykkään paljon enempi Silky Sexy Hairista <3

  4. Näitä ei ollut Kicksissä (Turku) eikä Sokoksen verkkokaupastakaan löydy. Mistä te ootte löytänyt noita?

  5. ^ Tulin kysymään samaa! Helsingin Stockalla (keskusta ja Itis) ei ollut, ei myöskään Kicksissä (Itis).

  6. Meikäläinenkin tahtoo tietää mistä näitä saa! Tampereen Sokos, Kicks ja Stockmann koluttu läpi, huonolla menestyksellä :-0

Kommentointi on suljettu.