Outoja ilmiöitä

Ostin viime kesänä töistä Versacen Bright Crystal -tuoksun deodorantin, jonka kanssa sattui tässä vähän aikaa sitten hauska ilmiö.

Alunperin deodorantti näytti tältä:

Kuvassa taka-alalla näkyvät myös vaaleanpunainen korkki sekä sen vieressä pieni muovinen ”kansi”, joka kuului deodorantin ja korkin väliin.

Alunperin säilytin tuota pientä kantta paikoillaan, mutta otettuani deodorantin joitakin kuukausia sitten aktiivikäyttöön, heitin myös tuon pienen kannen roskiin sen epäkäytännöllisyyden vuoksi. En todellakaan jaksanut aina rampata sitä eestaas paikoilleen ja pois!

No, olisi ehkä kannattanut:

Deodoranttini nimittäin kutistui ilman tuota suojusta.

Puikko siis ihan tosi oheni tai siis kaventui.

Tarinan opetus. ”Ylimääräisen” oloisilla suojamuoveilla saattaa olla tarkoituksensa, vaikkei sitä aina heti ymmärtäisikään.

Tässä postauksessa tarkempia kommentteja kyseisestä deodorantista.

Onko teille sattunut hassuja ilmiöitä kosmetiikkatuotteiden kanssa?

8 kommenttia artikkeliin ”Outoja ilmiöitä”

  1. Täältä löytyi samainen tuote ja vaikka käytinkin tuota muoviosaa melko ahkerasti kuivahti deodorantti kasaan. Nyt käytössä Versacen Versus, joka on roll-on – ja tykkään kovasti.

  2. Dödöaiheinen ilmiö tämäkin: roll-onit imaisevat kaiken iholla olleen nöyhdän sisuksiinsa (paidasta/pyyhkeistä lähtenyt nukka, karvat jne.). Läpinäkymättömien muovipurkkien kanssa tätä ei tule ajatelleeksi, mutta kerran minulla oli Nivean lasipurkkiin pakattu deodorantti joka muuttui viikko viikolta yhä karmivamman näköiseksi. 😀

  3. Ei nyt ihan liity asiaan mutta tuli mieleen kun tosta TBS kans juttelit äsken että niiden ne uudet (vai onko ne uusia?) stickidödöt on tosi epäkäytännöllisiä! Tai siis se korkki erityisesti. Siinä on siellä korkin sisällä vähän tuon sun pois heittämän jutun näköinen juttu ja sen ja korkin ulko-osan väliin jää inhottavasti jotain möhnää. Sen lisäksi se sticki pitäisi aina rullata tosi alas ennen kuin korkin voisi sulkea kunnolla kiinni eikä sitä voi sitten suoraan käyttää kun reunat osuu ihoon.

    Harmittaa kun on muuten tosi kivoja tuoksuja ja toimiva tuote niin sitten se korkki on tuollainen. Tai sitten en vaan osaa käyttää sitä ja sen valkosen jutun vois saada sieltä pois jotenkin tai jotain.

  4. Moi! toi sama kutistuminen on tapahtunut myös mun yhdelle parfyymi-dödölle, mut siinä ei mun mielestä edes tullut mukana tuollaista suojakorkkia..

  5. Etanoli taitaa vaan haihtua. Jos on enimmäkseen vettä liuottimena, se ei haihdu niin tehokkaasti.

  6. Onko sulla kokemusta Clarins Daily Energize -sarjasta? Olisi kiva kuulla mitä mieltä olet ko. sarjasta 🙂

Kommentointi on suljettu.