Kasvonaamioihastus AHA-hapoilla

Minusta on viime vuosien aikana tullut aivan suunnattoman laiska kasvonaamioden käyttäjä. Vaikka pidänkin niitä yleisesti hemmottelevana kokemuksena en vaan jaksa rehellisesti sanottuna useinkaan läträtä niiden kanssa. Tai jaksan, jos tuotteen voi jättää kasvoille yön yli, mutta en yleensä jaksa käyttää naamioita, jotka täytyy pestä kasvoilta pois. Tämä johtuu toki suuresti myös siitä, että yleensä suurimman osan kosteuttavista naamioista voi jättää iholle eikä kuiva ihoni liiemmin kaipaa puhdistavia ja poishuuhdottavia mutanaamioita, mutta vaikka se kaipaisikin olisi laiskuus silti suuri este niiden käytölle.
Löysin kuitenkin vähän aikaa sitten poispestävän kasvonaamion, jota minäkin olen innostunut käyttämään viikoittain.
Sain blogikokeiluihin KORRES-merkin Wild Rose Peeling Mask 10% AHA -kuorintanaamion, jonka nimi jo kertookin tuotteesta suurimman osan tarpeellisinta infoa.
AHA-happoja sisältävä voidemainen, ihoa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti kuoriva naamio on oikeastaan juuri sitä, mitä ihoni aina silloin tällöin kaipaakin. Olen käyttänyt varsinaisia kasvokuorintoja nykyään enää ehkä kerran kuukaudessa sillä koen, että huolellinen ihonpuhdistukseni konjac-sienellä ja kasvojenpuhdistuslaitteella poistavat jo tarpeeksi kuollutta ihosolukkoa ihoni pinnalta eikä minun tarvitse irroitella sitä enää varsinaisten kuorintojen avulla. Siitä huolimatta välillä tuntuu, että iholle olisi mukavaa antaa jotain ekstraa, mutta en välittäisi hangata sitä rakellisilla kuorinnoilla enää kovin usein.
 
 KORRESin täyteläinen naamio tuntuu iholla miellyttävän voidemaiselta sekä ihoa kosteuttavalta ja pehmittävältä. Tuotteen 10% AHA-hapot saavat iholla aikaan pientä kutittelua ja naamiota ohjeistetaankin pidettävän kasvoilla 3-10 minuuttia sen mukaan, mitä oma iho ja omat tuntemukset sallivat. Hard core -käyttäjänä vedän tietysti aina sillä kymmenen minuutin vaikutusajalla, mutta olen oppinut, ettei tuotteessa turhaan kehoteta suojaamaan ihoa auringolta, sillä niin todellakin kannattaa tehdä jos tahtoo välttää turhaa punoitusta…
 Kuten sanoin olen hurahtanut tähän naamioon täysin ja viimeisen reilun kuukauden ajan se on ollut viikoittainen kaverini, joka saa ihoni tuntumaan ihanan pehmeältä, sileältä ja kosteutetulta.

 

Onko joku muu ihastunut tähän naamioon?
KORRES Wild Rose Peeling Mask 10% AHA -kuorintanaamiolla on hintaa n. 42,90 euroa / 40 ml.

6 kommenttia artikkeliin ”Kasvonaamioihastus AHA-hapoilla”

  1. Olen ihastunut! Tuo purkki ja muutkin Korreksen tuotteet irtoaa muuten Asokselta hieman halvemmalla (35e, jos muistan oikein). 🙂
    evakko

    Vastaa

Jätä kommentti