Liian villi tuoksu, mutta muuten loistava

Arganöljy on jo jonkun aikaa ollu trendiainesosa kosmetiikassa ja yksi sen valikoimiinsa jo viime kesävä ottanut kosmetiikkamerkki on The Body Shop.
Sain alkuvuodesta kokeiltavakseni Wild Argan Oil -käsivoiteen, joka lupaa kosteuttaa ja pehmentää käsiä, mutta myös imeytyä iholle hyvin.
Rakastan itse eniten tuhteja ja täyteläisiä käsivoiteita, jotka hemmottelevat käsiäni yöaikaan mieleni ja kehoni levätessä. Tämä käsivoide tuntui levittäessä hetken aikaa täyteläiseltä, mutta imeytyi sitten kuitenkin iholleni todella nopeasti. Itseasiassa jopa ihan yllättävän nopeasti!
Käsivoide jätti kädet pehmeiksi ja kosteutetun tuntuisiksi muttei ollenkaan klähmäisiksi. Tuotteen loistavalta kuulostava INCI-lista voisi jopa antaa mielikuvan tuhdimmasta tuotteesta, mutta voide on kaikessa ihanuudessaan jopa yllättävän kevyt hoitotehoihinsa nähden.
Pidin tämän ihotunnusta ja lopputuloksesta suuresti ja sanoisinkin tätä loistavaksi päiväkäsivoiteeksi, mutta pakko myöntää, että yhden asian vuoksi en voi käyttää käsivoidetta itse enää kertaakaan. Tuoksu. Yyyyh!

Kyseessä on nimenomaan tuoksu eikä haju ja kyse on vain henkilökohtaisesta preferenssistä. Tämä nimittäin tuoksuu todella voimakkaasti parfymoidulle eikä tuoksu jostain syystä vaan ole millään tavalla mieleeni. Käytin käsivoidetta reippaasti muutamia päiviä todeten sen loistavat vaikutukset, mutta lopulta minun oli pakko antaa periksi ja luovuttaa käsivoide asuntomme toiselle asukkaalle sillä ehdolla, että hän käyttää sitä vain öisin eikä niinä öinä tuo käsiään lähelle nenääni. 
Hassua tässä on, ettei tämän tuoksu siis tosiaankaan ole missään tapauksessa paha, mutta joku siinä vaan kuvottaa minua henkilökohtaisesti. Jos tuoksu ei kuitenkaan haittaa, on kyseessä aivan loistavasti käsiä hellivä ja iholle nopeasti imeytyvä käsivoide, jota suosittelen vähemmän herkkänenäisille kovasti. 

Mitä mieltä te olette The Body Shopin Argan-tuotteiden tuoksusta?
Wild Argan Oil käsivoiteella on hintaa 6,70 euroa / 30 ml.

8 kommenttia artikkeliin ”Liian villi tuoksu, mutta muuten loistava”

  1. Mä taas rakastan tota tuoksua! On kuitenkin mulle sellainen kausituoksu ja ehdottomasti joulun aikaan kuuluva.

  2. En ole kokeillut TBS:n arganöljy sarjaa, mutta marketista saatavan Erboristican arganöljy suihkugeeli ja vartalovoide ovat tuttuja. Suihkugeeli on talvella ihana, sillä se ei jätä ihoa kamalan kiristäväksi. Voide on myös hyvä. Täytyy kyllä sanoa, että omaan nenään niissä on aivan hirveä tuoksu. Samaa mieltä kuin ylemmässä kommentissa, tuoksu on mummomainen 😀

  3. Kumma kyllä mä en tiedä miltä arganöljy tuoksuu, mutta ymmärrän sua paremmin kuin hyvin. Itselleni vastaava tuoksu on tiaré. Sekin nimenomaan tuoksu eikä haju mutta se saa mussa aikaan ihan alkukantaista pakokauhua. Yksi ystäväni käyttää sitä useissa tuotteissa ja ilmeisesti ihan tuoksun takia, ja kun haistan sen jossakin sisätiloissa mistä en voi liueta käpälämäkeen, olo on masentuneen alistunut. En kuitenkaan saa siitä päänsärkyä tms. vakavia oireita, joten se on vain kestettävä.

  4. En ole kokeillut tätä tuotetta, mutta mulla oli kerran yksi hunajahuulirasva ja jouduin parin kerran käytön jälkeen antamaan sen eteenpäin kun se haisi niin karmealta, tai siis mun nenään se oli vaan karsea!

Kommentointi on suljettu.