Highlight: REN Jojoba Micro Bead Purifying Facial Scrub

Yksi ehdottomista lempparikuorinnoistani on REN:in Jojoba Micro Bead Purifying Facial Scrub.

Tämä tuote on ehdotonta kuorintojen aatelia. Tämä kuorii aivan loistavasti, mutta on samalla hyvin hellävarainen ja miellyttävän tuntuinen iholla. Iho jää aivan ihastuttavan pehmeäksi tämän jäljiltä.

REN:in tuotteissa ei ole ylimääräisiä säilöntäaineita ja raaka-aineet säilyvät hyvinä ilmatiiviin pakkauksen ansiosta. Miksei kaikki kosmetiikka voi olla näin ihanan ilmatiiviisti pakattua?

Tässä kuorinnassa on myös loistavaa sen hinta. Kuorinta myydään 150 ml (!!!) pakkauksessa ja hintaa on Suomessa muistaakseni 34 euroa (vrt. Lumene 75 ml/ n. 15 euroa).

Ehdottomia kuorintasuosikkejani, sillä hinta ja laatu ovat todellakin kohdanneet.

5 kommenttia artikkeliin ”Highlight: REN Jojoba Micro Bead Purifying Facial Scrub”

 1. Olen tainnut kulkea silmät ummessa, kun tuotesarja ei ole tullut vastaan. Missä RENiä myydään?

 2. Anonyymi: 😛

  Aimo: Kicksit ja Helsingin Stocka ainakin myyvät. 🙂

  NinaV: Sanoisin, että myyjä on satavarmasti ollut hyvin innokas estenomi. 😉
  Itse en ollut moisesta viiden tason luokituksesta kuullut, mutta googlettelin tällaisen: http://www.dermaxime.com/acne-comedogenic-ingredients.htm.

  Lista on muuten siitä hauska, että usein mineraaliöljyjen sanotaan olevan komedogeenisiä (tukkeutumista aiheuttavia), mutta tuolla mineral oil on saanut numeron 0.

  Itse sanoisin, että kannattaa mennä oman fiiliksen mukaan noissa jutuissa. Esimerkiksi nikkeli on useille allergiaa aiheuttava aineosa, mutta se ei silti tarkoita, etteikö suuri osa ihmisiä voisi käyttää nikkeliä sisältäviä koruja. Sama pätee kosmetiikassa. Moni juttu on mielestäni melkoista pelottelua ja jos tuote epäilyttää, kannattaa siitä pyytä ensin näyte. Toki mahdolliset näpyt eivät heti näy iholla.
  Itsekin olen kuullut Wheat germ oilin olevan kuulemma komedogeeninen aine, mutta omissa kokeiluissani en ole sitä itselläni huomannut.
  Jos itse kuulen jostakin tuotteesta sen aiheuttaneen usealle ihmisille epäpuhtauksia, pyrin kokeilemaan tuotetta myös itse ja harvoin olen näppyjä saanut.

  Toivottavasti tästä oli edes jotain apua! 🙂
  (Kiitos muuten, kun kysyit asiasta, tuli itsekin opittua uutta!)

Kommentointi on suljettu.