Päivä 262: Lievää aknea?

Kävin opiskeluryhmäni kanssa vähän aikaa sitten Rohdos-alan maahantuotifirmassa tutustumassa heidän toimintaansa ja heidän maahantuomiinsa ammattilaissarjoihin pintapuolisesti.

Kotiin ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin, sillä mukaan pakattiin pieni selviytyimispakkaus, joka sisälsi mukavia näytteitä:

Ella Bachen Creme Tomate L’orginale Vitamin radiance cream, Beautyfying mask ja Precious elements body cream.

Aquatonale Eye Contour Cream.

Academie Essential Oil Nutrition Face, Academie Purify Moisturizing Toner, Academie Nourishing Cream ja Academie Purify and Refine Gentle Peeling Cleanser 2in1.

Tuotteet eivät olleet minulle entuudestaan tuttuja, joten on mielenkiintoista päästä kokeilemaan niitä.

Reissusta tarttui mukaan vielä jotain muutakin. Mielenkiintoni nimittäin herätti tällainen tuote:

Tuote on Ella Bachen Creme Intex No2. Ihan pelkän pakkauksen tutkiskelun perusteella en olisi tästä varmasti omatoimisesti innostunut, mutta kun opiskelutoverini aloitti aamun kertomalla, kuinka innoissaan hänen miehensä oli reissustamme kuultuaan, että Rohdos-ala toi maahan nimenomaan Ella Bachen tuotteita, heräsi mielenkiintoni. Mies oli kuulemma koko heidän pitkän seurusteluhistoriansa ajan haikaillut tämän kyseisen tuotteen perään, sillä hän muisti sen parantaneen tuloillaan olevan näpyn pois ihan yhdessä yössä. Nyt mies oli sitten ehdottomasti vaatinut, että tätä olisi tuotava tuliaisena.

Kun opiskelutoverini sitten mainitsi voiteesta tuotteita meille esitelleelle henkilölle (mies muuten hänkin), hehkutti hän myös tuotetta kovasti. No, tottakai tiedän, että hänen oli hehkutettava jokaista tuotetta meille potentiaalisille asiakkailleen, mutta olen helppo nakki näissä jutuissa. Tuote oli siis ehdottomasti saatava. Ja näin muutaman kokeilukerran perusteella voin kyllä sanoa, että toimii todella hyvin. Vielä täytyy tarkkailla, onko tämä vähän liiankin tuju kuivattaja, mutta kyllä minä tähän olen tyytyväinen. Riittoisuus on mieletöntä, sillä tuotetta kuluu pienen näpyn päälle vain pienen pieni pisara ja tuubin koko on 50 ml. Nyt niitä paljon kirottuja näppyjä saa siis tulla, minä nimittäin taistelen tämän kanssa kunnolla vastaan!

Minulla oli toki entuudestaan jo täsmähoito enkä sinäänsä olisi tarvinnut tätä, mutta ihmisluonto on heikko ja taipuvainen. Ja hei, olen muutenkin saanut pahan ihokompleksin viime viikolla, kun kävin tulevaan työharjoittelupaikkaani liittyen lääkärintarkastuksessa.

Tarkastukseen kului terveydenhoitajan tekemä haastattelu, jossa minun piti muistaa kertoa kaikki mahdollinen minulla ikinä olleista sairauksista. Pääsimme kohtaan ”ihosairaudet”, jonka yhteydessä totesin, että minulla on joskus nuorempana ajat sitten ollut kasvoilla lievää aknea. ”Joo, niin mä vähän kattelinkin…” totesi terveydenhoitaja. ”!!!!” ajattelin minä närkästyneenä, mutta ohitin sitten asian. Kun sitten marssin tädin luota pois ja tarkastelin vanhempieni luokse palatessani lääkärintodistustani, luki siinä näin:

Hei ihan tosi, olenhan minä kyllä valitellut näitä hormooninäppyjä kasvoissani, mutta ei tässä nyt ihan niin pahassa tilanteessa olla kun silloin teininä oltiin! Näppylöitäni laskettiin sitten sekä omin voimin että perheen taustatuen avulla. Lopputulos oli neljä. Neljä leuassa olevaa näppylää (parantumisvaiheessa nekin) ovat siis yhtä kuin lievä akne. Jep. Luojan kiitos, etten mennyt käymään tuolla vaikkapa kuukausi sitten. Olisi varmasti lykännyt minulle tiskin alta Roacuttanit….

Tällä hetkellä voin muuten sanoa, että valitus ihoni kunnosta alkaa pikkuhiljaa loppumaan ja alamme pikkuhiljaa olla ihoni kanssa sujut. Muutama parantumaisillaan oleva näppy on vielä nassussa, mutta muuten ihon kunto alkaa olla tasoittumaan päin. Ja sen vaan kyllä sanon, että enää en jätä pillereitä pois hetkeksikään, ellen sitten ehdottomasti tahdo pientä taaperoa. Ja tämä Dior-mami tyytyy kyllä toistaiseksi pelkkiin Dior-vauvoihin.

Lopuksi kehotan teitä vielä palaamaan blogiini huomenna, sillä silloin täällä käynnistyy arvonta!

30 kommenttia artikkeliin ”Päivä 262: Lievää aknea?”

 1. Olen käyttänyt Creme Intex 2:sta kohta 20 vuotta ja tuote on paras mitä maa päällään kantaa. Ihmetykseni oli suuri kun olin ensimmäistä kertaa nykyisen mieheni luona kylässä (kuusi vuotta sitten) ja myös hänen toiletti-laukussaan oli tämä sama tuote. Vannomme siis molemmat sen nimeen, yhdessä ja erikseen! 🙂

 2. En muista oletko kirjoittanu tästä joskus blogiisum koska olen lukenut blogiasi niin kauan. 😀 Mutta osaisitko antaa vinkkejä miten ihon kiiltoisuudesta/rasvaisuudesta pääsisi eroon, koska parin tunnin jälkeen meikkauksesta ihoni on jo aika rasvaisen näköinen/tuntuinen tietyiltä alueilta.
  Ja tähän mennessä olen vai laittanut puuteria päälle ja se ei näytä kovinkaan siistiltä :ss

 3. Mulle kriisejä aiheuttaa finnien lisäksi rypyt. Olen vasta 19-vuotias ja LUOJAN KIITOS niitä ryppyjä ei ole muualla kun silmän alla, mutta nehän sitten ovat sitäkin häiritsevämpiä. Mielestäni nuo rypyt ovat ilmestyneet vain tässä parin viimeisen kuukauden aikana, ja olen miettinyt pääni puhki, mikä osa elämänmuutoksestani tällaista aiheuttaa. Rukoilen täältä siis apuja ryppyyntymisen hillitsemiseen ja hallitsemiseen – ihokompleksi on nimittäin täälläkin jo valmis!

 4. Ostin sinun suosituksestasi Cliniquen Anti-Blemish Solutionin ja monta finniä on jäänyt sen avulla tulematta. Viime viikolla iski kuitenkin sellainen megafinni,joka ei sillä talttunut, eikä se ole vieläkään lähtenyt. 🙁 Miten finnit muuten osaavatkin iskeä juuri silloin kun on jotkut juhlat tai reissu… 🙁

  Rippileirillä aikoinaan yksi tyttö hehkutti tuota Ella Bachen voidetta. Meinasin sen silloin ostaa, mutta jäi ostamatta.

 5. NinaV: Kiva kuulla, että muutkin ovat todenneet toimivaksi. 🙂

  Anonyymi: Eroon ei kyllä voi päästä, mutta häiritsevyyttä voi vähentää. 🙂
  Mattapintainen, rasvaisuutta imevä kosteusvoide yhdistettynä meikipohjustajaan ja mattaiseen meikkivoiteeseen. Puuterina kannattaa käyttää irtopuuteria ja huiskan sijaan painella puuteri iholle, jolloin meikki kiinnittyy paremmin. Mahdollisen kiillon poistoon käyttäisin kiillonpoistopaperia (esim. Make Up Storella) puuterin sijaan, sillä ei suttaa meikkiä.

  K: Ikäsi huomioon ottaen veikkaisin, että ongelmana taitaa vaan olla paha kuivuus. Voisiko olla mahdollista? Käy pyytämässä apteeksita näyte Louis Widmerin silmänympärysvoiteesta (voide, ei geeli, jota myös löytyy), joka kosteuttaa todella tehokkaasti. Sitä ahkerasti aamuin illoin silmänympäryksille ja veikkaan, että tilanne saattaa helpottua kovastikin. 🙂

  Annika: Kiva kuulla, että Clnique on (pääsääntöisesti) toiminut. 🙂

  Yami-chan: Tukkuhinta oli noin 16 euroa, eli varmaan 30-35 euroa maksaa hoitoloissa. Myyntipaikat voit hakea täältä: http://www.rohdos-ala.fi/kauneushoitolat.php.
  Netissä tätä myy esim. Feelunique: http://www.feelunique.com/p/Ella_Bache_Creme_Intex_No_2_Purifying_Cream_50ml

 6. Hei, mäkin kiinnostuin tuosta näppyjen tappajasta. Itselläkin kun on juuri tuo ongelma, että (hormoni)näppyjä on vähän väliä naamassa muutama. Eli ei mielestäni akne (lääkärit on välillä outoja). Kuulostaa kalliilta tuotteelta, mutta olen kyllä valmis tekemään melkein mitä vaan, että saan täydellisen ihoni takaisin. Creme Intex No2:n hinnasta siis olen myös minä kiinnostunut.

 7. Missy E: Juuri ehdinkin vastata samaan kysymykseen sillä aikaa, kun viestiäsi kirjoitelit. 🙂
  Varoituksena voiteesta, että siinä on käytetty kalaöljyä, joka yllätys yllätys haisee kalaöljylle. Pieninä määrinä käytettynä ei kuitenkaan itseäni ole häirinnyt. Valkoinen tahna saattaa myös sotkea lakanoita.

 8. Tuli tästä kirjoituksestasi mieleen, että oletko kokeillut bareMineralsin vaikutusta näppyihin?
  Itse vaihdoin mineraalimeikkiin (ja nimenomaan bareMineralsiin) koska luin sen sopivan akneen taipuvaisellekin hyvin. Kuitenkin sinä kolmena kuukautena kun käytin tuota mineraalimeikkipohjaa niin ihoni meni aivan järkyttävään kuntoon!
  Kokeilin iholle kaikki täsmähoidot ja eri kosteusvoiteet mutta koko otsa oli täynnä pikkumuhkuraa ja muut kasvot puski isompaa finniä :/
  Kokeeksi otin takaisin käyttöön vanhan Lumenen meikkivoiteeni ja kas kummaa – näpyt ovat kaikki paranemaan päin! Ihoni on paremmassa kunnossa kun kuukausiin.

  Oletko kuullut tälläisiä kokemuksia ennen mineraalimeikkipohjista? Missä voisi olla vika?
  Pesin kabukini säännöllisesti noin 4-5 päivän välein, joten siitäkään ei varmaan ollut kiinni.

  Terkuin A.M.

 9. Ooh, tuo Ella Bache alkoi todella kiinnostaa. Iholleni kävi samalla tavalla kuin sinulle, eli hormoniehkäisyn lopettamisen myötä finnejä on ollut enemmän kuin teininä. :/ Nyt tosin tilanne näyttäisi vähän paremmalta, mutta yksikin finni ärsyttää, kun olen tottunut todella hyväkuntoiseen ihoon.

 10. Oi, alkoi minuakin kiinnostaa tuo Creme Intex No 2. Kuinkahan paljon kalaöljyä se sitten mahtaa sisältää? Olen kalalle sen verran allerginen, että saattaa aiheuttaa ihottumat..

 11. Oih, ihan palaa mieleen omat kosmetologiopintovuodet… Rohdosala tuli tutuksi, ja heidän toimintansa on esimerkillistä. Creme intex 2 sisäl (si) tää ainakin kalanmaksaöljyä, joten tuote on örtsyn hajuinen -meillä sitä kouluaikana laitettiin myös ärhäköimpiin kohtiin kovettuvan naamion alle.

  Mielenkiinnolla odotan sun kommentteja tuotteista!

 12. Olet antanut tosi paljon vinkkejä lukijoillesi! Oletko mahtanut saada vastalahjaksi lukijoiltasi vinkkejä oman postauksensa verran? Vai onko se hamppuvoide ainoa saamasi vinkki, voi olla… 🙂 Voisi nimittäin olla kiva lukea sinun vinkkipostaus ja näin voisit levittää saamiasi vinkkejä eteenpäin, aktiivisen blogin tuhansista kommenteista niitä on hankala jälkikäteen bongata. Ja samaan syssyyn voisit vaikka avata kyselyn missä lukijat saavat kertoa mitä vinkkejä ovat blogistasi saaneet. Näin saataisiin vinkit tehokkaimmin kiertoon!

  Nimim. minäkin aion piipahtaa bodyshopissa kunhan käsivoiteeni loppuu. 😉

 13. Arvonta?! Vitsi miten kivoja juttuja keksit ja jaksat aina yllättää, tää on aivan mahtavaa! 😀

 14. Hihii, mies on ihan tohkeissaan kun "pääsi" blogiin! ^_^ Nyt on äijällä ihan sileä naama taas kun on vedellyt iltaisin Creme Intexiä näppyihin.

 15. A.M.: Kaikki tuotteet eivät vaan sovi kaikille. :/ Itse olen testaillut ilman bM:n pohjaa ja pohjan kanssa (tässä postauksessa asiasta vähän enemmän: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/10/paiva-247-mineraaleja-suomesta-vai.html) ja nyt kun bM:n pohja on taas kunnolla käytössä, on ihokin taas alkanut tulla parempaan kuntoon. Näppyjä alkoi tulemaan kyllä bM:n käytön aikana, mutta samaan aikaan olin lopettanut pilleritkin. Eli itselläni ei ole bM mitenkään vaikuttanut negatiivisesti, mutta toki sekin on mahdollista.
  Suosittelen, että kokeilet ensin olla hetken ilman pohjaa, jotta iho rauhoittuu ja kokeilet sitten käyttää pohjaa vaikka vaan toiselle puolelle kasvoja jonkun aikaa niin näet, aiheuttaako nimenomaan se näppyjä. Toisten ihoa esimerkiksi vismutti saattaa ärsyttää, toisia taas ei.

  Heidi: Samaa ärsytystä oli täälläkin, kun olin hyvään ihoon tottunut. :/

  Anonyymi: Olen kuullut, että moni aine itsessään voi aiheuttaa allergiaa, mutta siitä puristettu öljy ei välttämättä niin helposti. En titenkään uskalla suositella ja toki sitä tällaisessa tuotteessa on hyvin pieni määrä, mutta kehottaisin pyytämään näytettä ennen ostopäätöstä.

  Paula: Täytyy pian kokeilla ajatuksen kanssa noita. 🙂

  sokeri: Ihana postausidea (tai kaksikin hyvää ideaa), ehdottomasti lähtee suunnittelun alle. 🙂

  Anonyymi: Huomenna vaan kurkkimaan. 🙂

  Inkivääri: Hyvin suuret kiitokset voit hänelle kyllä kertoa tuotevinkistä. Harvoin tulee miehiltä hyviä kosmetiikka-aiheisia vinkkejä. 😉

 16. Oliko tilanteesi siis se, että lopetit pillerit, sait näppyjä ja aloitit ne sitten uudestaan? Kyselen vaan, kun itse haluaisin pillerit lopettaa, mutten uskalla juuri tuon finnijutun pelossa. Kai siinä menee kuitenkin aikansa ennen kuin hormoonitasapaino palautuu ennalleen pillereiden lopettamisen jälkeen. Kuinka kauan pidit taukoa pillereiden syömisestä?

 17. Moi!
  Osaisitko suositella kolmekymppiselle hieman rasvoittuvalle ja hieman myös epätasaisenväriselle iholle jotain nopeaa meikkipuuteria/peiteväriä/peitekynää? Aamulla ei ole paljoa aikaa, joten yleensä laitan vain puuteria ja peitän pahimmat ongelmakohdat. Olen kokeillut mineraalimeikitkin ja ei sovi nopeaan lähtöön ainakaan, jos ei halua kylppäriä jättää jauheen peittoon. Meikkivoiteet vaatii taas tarkkuutta, jotta ei jää sävyeroja. Jotenkin haluan jättää ihon myös isoksi osaksi meikkaamattoman näköiseksi, joten täsmätuote olisi nappihankinta. Ei vaan osaa valita, kun on niin kaikenmoista tarjolla.

  Menee muuten hankintaan tuo suosittelemasi voide, koska teini-ikä ei kasvojen osalta taida mennä koskaan ohitse.

 18. Nuppu: Juurikin näin. Eli jätin pillerit pois ja vajaan kuukauden kuluttua alkoi näppyjä pukkaamaan. Olin saanut pillerit alunperin 8-vuotta sitten lievän aknen hoitoon ja ajattelin, että eiköhän tilanne ole jo tasoittunut. En sitten kestänyt olla finnien kanssa kovinkaan kauaa vaan aloitin pillerien popsimisen taas uudelleen. Iho kuitenkin kukkii vielä kaksi kuukautta sen jälkeen ja on nyt alkanut pikkuhiljaa kuitenkin rauhoittumaan selkeästi. En siis tahtonut odottaa mitä tapahtuu, jos lopetan pillerit kokonaan. Ehkä tilanne olisi rauhoittunut jossakin vaiheessa, mutta en vaan halunnut kokeilla. Tässä postauksessa on aiheesta: http://ostolakossa.blogspot.com/2009/08/paiva-195-puberty-hits-again.html

 19. pikameikki: Oi, pääsen liputtamaan suosikkini Cliniquen uudehkon Almost Powder makeupin puolesta! Tasoittaa hyvin ihon sävyä, pitää kiiltoa hyvin poissa, ei tuo helposti esille pientä pintakuivuutta, näyttää ohuelta ja huomaamattomalta…aivan täydellinen pikameikki siis! Jos en käyttäisi mineraalipohjaa, käyttäisin ehdottomasti tuota. Tai no, itseasiassa aion tuon hankkiakin Diorin meikkipuuterin loputtua juuri niitä superkiireisiä hetkiä varten. 🙂
  Jos tahdot vain peiteaineen, on Estee Lauderin Double Stay peiteaine mielestäni hyvä hankinta.

 20. Hei! Sori kun unohdin kysyä nämä siinä sun kysymyspostauksen yhteydessä, mut jos jaksat siis vastata niin tässä ois pari kysymystä: Ostin sen bare escentualsin get started kitin ja oon huomannu että se meikkivoide tekee mun ihohuokosista tosi näkyvät. Ootko itse huomannut tällasta? Kuinka usein puhdistat niitä mukana tulleita meikkivoidesiveltimiä? Ja vielä luomivärinpohjustajaan liittyen, että pitääkö/voiko pohjustajan alle tai päälle laittaa meikkivoidetta ja puuteria (mulla on too facedin pohjustaja)? Kiitos jos jaksat vastata! 🙂

 21. Minäkin olin vuosien pillerien popsimisen jälkeen vajaan vuoden syömättä ja pakko oli aloittaa uudestaan, kun iho meni niin surkeaan kuntoon (varsinkin selästä).

 22. Pikameikki kiittää vinkeistä! Pitääkin molempia katsella ja valita sitten mukavampi koostumus. Luultavammin juurikin tuo Clinique. Niin ja tietysti sävy, kun on lisäksi lähes kalkkilaivan kapteeni.

 23. mirella: Aina saa kysyä, vaikkei kysymyspostaus olisikaan. 🙂
  Itselläni tuo ei tee huokosista näkyviä, mutta toki riippuu niin ihosta, miltä pinta näyttää. Oleko kokeillut laittaa alle mukana tulleen Rev-er upperin, se tasoittaa ihon pintaa hieman?
  Mitään meikkivoidetta tai puuteria ei pohjustajan päälle tarvitse laittaa, ellei erikseen sanota. Toiset pohjustajat kehottavat puuteroimaan päältä, mutta monet on ihan tarkoitettu käytettäväksi ilman mitään lisätrikkejä, jolloin luomivärit nappaavat nimenomaan suoraan luomiväriin kiinni.:)

  kiukkupussi: Ei se teini-ikä iholla vaan kovin helpolla näytä hellittävän. :/

  pikameikki: Cliniquen meikkipuuterin vaalein sävy 01 on onneksi hyvin vaalea (kerrankin!), samoin Estee Lauderin peiteaineesta löytyy melko vaalea sävy. 🙂

 24. Itse lopetin pillerit helmikuussa ja edelleen naama kukkii, joten kyllä siinä tuntuu menevän aikaa. En tosin tiedä miten menisi jos iho olisi alunperinkin ollut ok, itsellänihän oli teininä akne ja siihen olen pillereitä syönytkin (heh, saa halvemmalla kun reseptiin tuli akne kuin jos olisi lukenut ehkäisyyn). Mutta kyllä tämän naaman kanssa nyt elää voi, ei todellakaan ole samaa luokkaa kuin teininä.

  Sitten kysymys. Kokeilen tällä hetkellä kahta kosteusvoidetta, molemmille oma puoli kasvoista. Ihoni rasvoittuu, hikoilee eikä ihan kamalasti tarvitse rasvausta enkä oikein pidä siitä tunteesta kun rasva ei imeydy vaan jää ihon pinnalle. Sen vuoksi olen tykännyt eräästä akne-iholle tarkoitetusta apteekkivoiteesta. Mutta sen inci sanoo: Aqua, Alcohol denat, polyethylene, glyserin, phenyl trimethicone, nylon-66… lista jatkuu nyloneilla, salisyylihapoilla, erilaisilla sodium edta, alkyyliakrylaateilla jne,… Onko edes mitään järkeä käyttää tuotetta, pystyykö tuollainen tuote kosteuttamaan ihoa ollenkaan vai haihtuuko se heti alkoholin takia iholta ja sen vuoksi tuntuu "imeytyvän"? Kosteusvoidetta haluaisin kuitenkin iholla käyttää, koska ikää alkaa tulla lisää ja huomaan jo silmänympärysiholla juonteita.

  Niin ja toiselle puolelle kasvoja menee tällaista voidetta:
  Inci:water, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, cetearyl alcohol, glyserin, methyl glucose sesquistearate, peg-20…lopuksi seesaminsiemenöljyä, mehiläisvahaa, auringonkukkaöljyä…
  Aika näyttää kummasta tykkään enemmän.

 25. Lääkärit 😀 mulle on sanottu "samettinen iho" tämä siis huono "onko sinulla aina ollut noin pieni leuka" "pitkät sormet" tämäkin siis huono… 😀 mielenkiintoista kuultavaa aina

 26. Anonyymi: Omissakin pillareissäni lukee edelleen aknen hoitoon ja kun käytän rinnakkaisvalmistetta, on sen kolmen kuukauden satsin hinta tosiaan viisi euroa ja sentit päälle. Edullista. 😉
  Tuo ensimmäinen voide tekee varmasti kivan pinnan iholle, mutta ei kyllä kosteuta tai hoida pahemmin. Siinä on vettä, liuottimena äkkiä haihtuvaa alkoholia ja sen perässä ihan vaan muovipussimuovia tekemässä sileän pinnan ja sen jälkeen sitten sentään kosteutta hyvin sitovaa glyseriiniä, mutta kun sitä seuraa vain keyvesti pehmentävä (ja toki pintaa siloittava silikoni) sekä ihan vaan voiteen koostumusta säätelevä nylon-66 ei tuolla oikeasti voi sanoa olevan pahemmin hoitotehoa.
  Jälkimmäisen inci puolestaan näyttää hoitavalta, eli jos tuntuu koostumuksensa puolesta hyvältä niin sitä suosittelisin ennemminkin käyttämään kuin ensimmäistä "muovipussivoidetta". 😉

 27. siivoilin tänään meikkipussia ja kylppärin kaappia ( kaikkeen sitä kuumeisena sairaslomalaisena ryhtyykin ), ja taas löytyi monta tuotetta eteenpäin laitettavaksi… mm. nyt ne nestemäiset meikkivoiteet ;). toisaalta kaikkia sikakalliita meikkejä mihin ei itse tykästynytkään ei huvittaisi aina antaa ilmaiseksi pois, mutta tuntuu välillä että huuto.netistä ym. ei aina tavoita oikeaa kohderyhmää :-/.

  sinulla kun on blogissasi ollut kirppiksiä, niin järjestäpä meille lukijoillesi joskus oikein kunnon markkinat – minulla ainakin olisi monta sellaista tuotetta myydä edullisesti ja vähän käytettyinä mitä moni on haikaillut kokeiltavaksi 😉

  /nanna

 28. nanna: Kiva idea nuo markkinat, pitääkin hioa ja suunnitella. 🙂
  Jos sinulla on sellaisia tuotteita, mitkä uskoisit täällä ihmisiä kiinnostavan, niin saat kyllä ehdottomasti luvan kanssa ilmoitella niistä täällä kommenteissa ihan myynti-ilmoituksena, jos vaikka löytyisi kiinnostuneita ostajia ja saisit vähennettyä jemmojasi. 🙂

 29. niin, ideaali tilannehan olisi se, että kaikkia tuotteita olisi yksi ( jos mahdollista ) ja kaikki olisivat käytössä…kuulostaako tutulta ;D ? ja vähän käytetty tuote on ainakin omasta mielestäni kivempi ostaa pienemmällä hinnalla kokeiluun kuin hakea kaupasta uusi. ( kaikista tuotteista ei kuitenkaan niitä näytteitä ole saatavilla, mikä on valitettavaa )

  sen verran nyt ainakin täytyy luvan kanssa mainostaa, että muistaakseni joku etsi hyvin vaaleaa meikkivoidetta – minulla olisi vailla kotia diorin nude sävyä 010, n. 1 cm käytetty ja asianmukaisesti säilytetty 🙂

  /nanna

Kommentointi on suljettu.