Loistavat luonnonkosmetiikan putsarit

En ole ihan hirvittävän aktiivinen luonnonkosmetiikan käyttäjä, mutta teen sen parissa kuitenkin todella mielelläni kokeluja. Minulle  ei niinkään merkitse tuotteen luonnonmukaisuus tai synteettisyys vaan enemmänkin se, että sitä on miellyttävä käyttää.
Yksi asia, johon minun ja luonnonkosmetiikan tuotteiden yhteinen taival yleensä tyssää ovat tuotteiden tuoksut. En syty voimakkaista yrittisistä tai eteeristen öljyjen tuoksuista vaan rehellisesti sanottuna pidän huomattavasti enemmän synteettisemmistä ja vaihtoehdoista. Tämän vuoksi monet luonnonkosmetiikan ihonhoitotuotteet ovatkin jääneet minulta kokeilematta tai lähtevät kiertoon jo ensimmäisten käyttökertojen jälkeen.

Pääsin kuitenkin kokeilemaan muutamaa ihan erityisen ihanaa luonnonkosmetiikan kasvoputsaria, joista taisi samantien tulla luonnonkosmetiikkasuosikkejani kategoriassaan. Sain nimittäin jo keväällä blogikokeiltavikseni Estelle & Thildin puhdistusgeelin ja vaahtoputsarin, joihin olen hurahtanut täysin.


Ihoni kuivuu helposti, joten liian pesevät puhdistustuotteet eivät ole sille se paras vaihtoehto. Tämän vuoksi olen yleensä suosiolla skipannut useimmat puhdistusgeelit, sillä ne nyt vaan ovat yleensä liian pesevää tavaraa kuivuuteen taipuvaiselle iholle.

Nyt täytyy kuitenkin kertoa, että olen löytänyt aivan loistavan ja hellävaraisen puhdistusgeelin. Estelle & Thild Biocleanse Multi-Action Cleansing Gel on nimittäin toiminut loistavasti omalla kuivuuteen taipuvaisella ihollani ja siitä on tullut suosikkituotteeni ihon aamupuhdistuksessa. 

Kehotan yleensä olemaan hieman varovainen puhdistusgeelien kanssa, sillä ne eivät yleensä todellakaan ole parhaita tuotteita käyttää silmänympärysiholla. Yleensä ne ovat liian peseviä eivätkä ollenkaan niin hellävaraisia kuin mitä herkkä silmänympärysiho ansaitsisi. Tämän tuotteen kanssa minäkin olen kuitenkin uskaltanut mennä aamuisin jopa silmänympäryksille, sillä koostumus on niin miellyttävän hellävarainen.

Myös Biocleanse 3-in-1 Cleansing Foam -puhdistusvaahto on sekin lunastanut paikan sydämestäni. Rehellisesti täytyy toki myöntää, ettei tuote varsinaisesti toimivuudeltaan eroa muista kokeilemistani vastaavista ihonpuhdistustuotteista, mutta rakastan sen tuoksua! Minulla ei varmasti ole koskaan ollut yhä miellyttävän tuoksuisia luonnonkosmetiikan tuotteita, sillä näiden molempien tuoksu on jotenkin vaan niin miellyttävän puhdas ja raikas, mutta samalla pehmeä. Siinä on aavistus sitruksisuutta, mutta  silti se on kaukana niistä voimakkaan ja pistävän tuoksuista luonnonkosmetiikan tuotteista, joihin usein törmää.

Molemmat tuotteet ovat Ecocert-sertifioituja ja sopivat kaikille ihotyypeille, sillä ne kyllä pesevät ihon raikkaaksi, mutta ovat silti todella hellävaraisia.
Tukholmalaistumiseni myötä tämä myös itseään tukholmalaiseksi pakkauksissaan tituleeraava sarja onkin tietysti alkanut kiinnostaa hieman enemmän, minkä vuoksi onkin mukavaa, että minulla on kotona vielä muutamia muitakin merkin tuotteita odottamassa kokeilua.

Oletteko te tutustuneet Estelle & Thildin tuotteisiin?

Estelle & Thild -puhdistustuotteilla on hintaa n. 19 euroa / kpl.

5 kommenttia artikkeliin ”Loistavat luonnonkosmetiikan putsarit”

  1. Mukavaa, kun testailet luonnonkosmetiikkaakin, vaikket itse juuri käyttäisi. Meitä käyttäjiä on silti melko paljon. Itse olen alkanut mieltyä kumma kyllä juuri tuohon yrttiseen tuoksumaailmaan, vaikka se aluksi tuntui oudolta.

    • Mukavaa tosiaan testailla, sillä lukijoillehan tätä blogia tosiaan kirjoitetaan. 🙂 Tällä hetkellä kokeilussa on muuten muutama Frantsilan tuote, jotka ovat tuntuneet varsin hyvältä -yrittisistä tuoksuistaan huolimatta! 😉

  2. Itse rakastuin myös tuohon puhdistusvaahtoon ja samaten sarjan kasvoveteen. Tuoksu saa ehdotonta plussaa, koska mielestäni E&T:n tuotteiden tuoksut on aiemmin ollut…noh ei niin houkuttelevia x) Ehdoton lemppari koko sarjan tuotteista on BioCalm linjan Anti-Redness Rescue Serum – ainoa seerumi, jonka olen oikeasti omalla ihollani huomannut auttavan punoitukseen. Nykyinen must have -tuotteeni siis talveen!

    -Jenni

  3. Biocalm -linjan öljy on ihana pintakuivalle sekaiholle! Päivävoide ihan ok samasta sarjasta ja silmänympärysvoidekkin ihan kiva 🙂 Sävyttävä päivävoide on myös aaaaaivan ihana!

Kommentointi on suljettu.