Minihöylä: Hyödyke vai turhake?

Sain kokeiltavakseni aivan suunnattoman näppärän näköisen vempaimen: Venus Snap -matkahöylän Embrace-terällä
Kuinka kätevän kokoinen ja suorastaan hellyyttävän näköinen tapaus!
Matkakotelossa tuleva pikkukaveri on näppärän kokoinen, mutta silti velvollisuutensa täysin täyttävä kaveri, jolla syntyy sileää jälkeä siinä missä pidempivartisella kaverillaankin.
Höylä on niin kätevän kokoinen, että sitä voisi vaikkapa pitää jatkuvasti mukanaan käsilaukussa ihan siltä varalta, että elämä tuo yllättäen eteen tilanteita, joissa paljasta pintaa olisi näytettävä enemmän kuin aiemmin oli suunnitellut ja rehottavat karvat kaipaisivat pika-apua.
Pikkuhöylää oli niin kätevä käyttää, että hullaannuin siihen kovasti. Höylän varesta sai hyvän otteen ja käyttö oli niin näppärää, että aloin jopa miettiä, että miksi olen koskaan edes halunnut käyttää isompia höyliä. Tämähän on aivan mahtava juttu!
 
Lopulta ajatuksiini tuli kuitenkin järki mukaan.
Viekö se ”iso” höylä nyt muka ihan tosi niin ratkaisevan paljon enemmän tilaa kuin tämä pieni? Ei se nyt kyllä ihan oikeasti vie. Suurimman tilan taitaa viedä höylän kotelo, jos sitä sellaisessa mukanaan kuljettelee, mutta kuka tekee niin? Ja johan tämänkin höylän kotelo vie jossain määrin tilaa.
…Mutta kun se on silti vaan jotenkin niin ihanan söpö!
 
Lopputuloksena oli, että olen ollut hullaantunut tämän höylän kätevään kokoon ja päätynyt käyttämään vain sitä, mutta mietin silti päässäni, onko tämä nyt ihan oikeasti tarpeellinen keksintö.
Mitäs sanotte: Hitti vai huti?

8 kommenttia artikkeliin ”Minihöylä: Hyödyke vai turhake?”

  1. Mulla on jo pidempään ollut tavoitteena koota laukkuuni kaikesta mahdollisesta tarpeellisesta matkakokoinen versio, jotta minkä tahansa tilanteen sattuessa laukusta löytyisi ratkaisu. Tämä tuote on siis aivan kuin tehty mulle, voi niitä lukemattomia kertoja kun on huomannut sääressä huolimattomasti ajellun kohdan ja joutunut harmittelemaan matkahöylän puuttumista… Ja onhan tuo nyt aivan törkeän söpökin. 😉

  2. Itseasiassa tämä on tuon kotelonsa ansiosta aika hyvä juttu! Olen aina pakannut matkoille höylän mukaan pieneen muovipussiin ja jotenkin koen, että ne terät voivat "tylsiintyä", jos hinkkautuvat muovipussin sisällä siihen muoviin 😀 Toki sitten se, käykö niin oikeasti vai kuvittelenko liikaa on sitten eri juttu..lisäksi pieneenkin muovipussiin pakattu höylä vie ärsyttävästi tilaa, joten aion ehdottomasti hommata tuon, varsinkin kun kesälomalla tulee reissattua paikkaan jos toiseenkin-sitten toki toivoen, että pärjään yhdellä höylällä koko kesän 😀

  3. En olisi ikinä uskonut, että kehun höylää söötiksi, mutta onhan tuo söpö! 😀 Mietin vaan, että saako tuosta oikeasti hyvän otteen?! Täytyy varmaan testata itse 😀

  4. Tuo suojakotelo taitaa kääntää höylän hyödykkeeksi. Isomman höylän suojakoteloita ei ole eikä se terän muovisuojus pysy edes meikkipussukassa aina päällä. Pienen koon vuoksi voi myös piilottaa pieneen sivutaskuun. Sinne, missä kondomipaketitkin ja kuukautissuojapaketit ovat.

  5. Itse olen käyttänyt pitkään pelkkää terää, ilman vartta siis ja tähän on syynsä. Tykkään miesten partahöylien teristä enemmän, joten kun mieheni ostaa itselleen höyläpaketin nappaan itselleni pari höylää jemmaan. En tiedä oikeasti onko niillä kauheasti eroja, mutta näin pääsen helpommalla. ;p paras höylä siis gillette viis teränen ja ilman vartta. Toimii 😀

  6. Hankkisin tuon kyllä, jos hinta ei olisi niin suolainen… Anttilassa melkein 15 €, maksaisin korkeintaan jonkun 9,95 €… 🙂

  7. Reissuan paljon ja tilasin tuon Briteistä talvella muun tavaran mukana. Kyllä se minusta on kätevä ollut. En tykkää, että höylä on irrallaan muiden tavaroiden seassa, joten tuo rasia on hyvä. Minusta se ei ollenkaan ole turhake.

  8. No ehkä ei se koko, mutta itse kyllän kannan höylää laukussa mielummin kotelossa kuin ilman. Laukkuni on muutenki sekamelska että sohisin terällä sormeen, tai rikkoo laukun tai jotain siellä sisällä.

Kommentointi on suljettu.