Meren raikkautta

Jos ”vuoden kaunein kosmetiikkapakkausetiketti” -kilpailua järjestettäisiin, esittelisin tässä nyt sen voittajaa. Tai no oikeastaan voisin sen nyt tässä vaikka samantien omatoimisesti järjestääkin, sillä en usko, että minun edes tarvitsisi nähdä muita osaanottajia kun voittajan valinta olisi niin itsestäänselvää.
Vai mitäs sanotte näistä kauniista etiketeistä:
Cutrinin kausituotteina myyntiintuomat Arctic Ocean Fresh -tuotteet ovat niin kauniita, että niitä katsoessa sielu todellakin lepää. Koska olen itse niin henkeen ja vereen kaupunki-ihminen, taitaa minulle riittää maallepakohetkeksi se, että katson näitä kuvia kylpyhuoneessani hetken lämpimän suihkun virratessa päälleni.
Minusta nämä ovat myös varsin loistavia kotimaisia tulaistuotteita. Varsinkin kesäaikaan moni asiakas tulee kysymään ideoita kotimaisiin kosmetiikan tuliaisviemisiin. Yleensä vastaukseksi valikoituu aina Lumene, mutta sieltä ei oikein löydy kovin helpolla sellaisia koko perheelle tarkoitettuja tuotteita. Mitäs jos vaikka vieraillaan miehen ulkomailla asuvan kaverin luona, jonka perheelle tahtoisi viedä jotain suomalaista kosmetiikkaa? Jos vaimoa ei tunne, on melko hankalaa valita hänelle yhtään mitään ja yleensä kosmetiikkatuliaiset ovatkin sitten vain vaimoa koskevia. Tämä parivaljakko onkin mitä parhain kokoperheen käyttöön sopiva tuotekombo, joka tulee varmasti käytettyä ainakin jonkun toimesta.
Nämä ovat nimittäin melko perushelppoja tuotteita ja vaikka ne ovatkin värjätyille hiuksille suunnattuja ei se tarkoita, etteikö niitä voisi käyttää värjäämättömiinkin hiuksiin. Sehän vain tarkoittaa, että ne ovat hellävaraisia ja sitä kautta värjäyksen lopputulosta ylläpitäviä.
Shampoo pesee hiukset puhtaiksi, mutta ei silti natisevan puhtaiksi. Tätä ei oikeastaan voi analysoida kovin laajasti muuten kuin toteamalla, että kysessä on perushyvä shampoo.
Myös hoitoaine oli perushyvä tuote. Se selvitti omat helposti takkuuntuvat ja tehokasta hoitoa kaipaavat hiustenlatvani jättäen tukan sileäksi ja pehmeäksi, muttei silti liian liukkaaksi tai lättänäksi. Tämä meneekin helposti niin pitkähiuksisille kuin lyhythiuksisimmillekin toimien niin äidin, isän kuin tyttärenkin tukassa.
Tuotteiden tuoksua on hieman hankalaa kuvailla, mutta se on raikas. Ei mikään sitruksisen raikas, mutta nimensä mukaisesti sellainen merenraikas, ehkä jopa hieman suolaisen meriveden mielikuvan päässä herättävän tuoksuinen.
Jos näistä nyt jotain negatiivista täytyy sanoa, niin vaikka pakkaukset ovatkin kauniita identtisinä häiritsee minua suunnattomasti, että ne ovat juurikin noin identtiset. Yleensä shampoo ja hoitoaine pyritään erottamaan toisistaa erivärisillä korkeilla, jotta heikompinäköisetkin saavat suihkussa käteensä oikean tuotteen. Eikä muuten tarvitse edes olla heikkonäköinen tätä erotettavuutta toivoakseen sillä riittää, ettei suihkussa ole hyllyä ja kaikki on kuroteltava lattialta.
Kumpi on kumpi? 
Tuota pientä käyttöä jossain määrin hankaloittavaa seikkaan lukuunottamatta olen ollut näihin todella tyytyväinen. En tosin tiedä, kuinka ratkaisevassa osassa mielipiteeseeni on ollut vaikuttamassa jo pelkkä tuo kaunis etiketin kuva… Tosiasiassa tuoteperheeseen kuuluu muuten lisäksi myös suolasuihke, mutta kuten jo vähän aikaa sitten maininisin, on minulla meneillään kymmenen suolasuihkeen testausoperaatio, jonka lopputuloksista raportoidessani esittelen teille tämänkin.

Viehättävätkö pakkaukset teitä?

Cutrin Arctic Ocean Fresh -tuotteet ovat myynnissä toukokuusta lähtien kausituotteina ja tuotteilla on hintaa 9,90 euroa kappale.

8 kommenttia artikkeliin ”Meren raikkautta”

  1. Mä ainakin tuijotan kosmetiikkaostoksilla myös pakkausta, joka vaikuttaa paljon ostopäätökseen 🙂 Harvemmin ostan rumaa purkkia, vaikka sisältö olisikin kultaa. Pakkaus on se, joka kiinnittää ensimmäisenä huomion. Parasta on, kun kauniissa purkissa on sisältö kultaa ja vielä hinta ja tuoksukin kohdillaan. Sellaisia saa kyllä vähän metsästää, eihän niitä joka hyllyllä voi olla tarjolla 😉

  2. Ostan kaiken mahdollisen kosmetiikan ja hygienia- ja taloustuotteet kotimaisina! Ihan vaan kannattaakseni suomalaista työtä! Joten tämä menee taatusti kokeiluun.

Kommentointi on suljettu.