Luonnollinen ihoni pelastaja vol 2

Kerroin eilen ihoni voivan tällä hetkellä paremmin kuin pitkiin aikoihin. Pienet näpyt ja ryhelmät ovat vähentyneet huomattavasti ja ihoni tuntuu paljon aiempaa pehmeämmältä ja kosteutetummalta ja näyttää heleältä. Esittelin teille taikasienen, jonka aikaansaamaa vaikutusta pidän yhtenä osatekijänä ihoni kuolleestanousemiseen. Tänään kerron teille toisesta tuotteesta, jolla uskon myös olevan asian kanssa paljon tekemistä.
Sain nimittäin blogini kautta kokeiltavakseni joitakin viikkoja sitten Biodellyltä i+m Naturkosmetic-merkin Fluid Revital -hoitovoiteen, joka on ollut minulle todella miellyttävä ihonhoidon tuttavuus. 
Elvyttävyyttä lupaava ohut fluidi teki minuun heti ensikohtaamisella vaikutuksen jo pelkällä sisällysluettelollaan:
Aloe Veraa, jojobaöljyä, manteliöljyä, tehokkaasti kosteuttavia aineita kuten glyseriiniä ja hyaluronihappoa… Melkoisen lupaavalta kuulostava tehopommi! Eikä homma todellakaan jäänyt vain printin tasolle, sillä tuote on osoittautunut käytössä melkoiseksi ihonpelastajaksi!
Ensinnäkin fluidi on nimensä mukaisesti iholla todella ohut. Tuotetta voi kuulemma käyttää sellaisenaan tai kosteusvoiteen alla ja itse olen käyttänyt sitä molemmilla tavoilla. Ensimmäisellä käyttökerralla levitin tuotteen kasvoilleni yksinään ja sen hetken niille imeydyttyäni levitin päälle varmuuden vuoksi ohuen kosteusvoiteen. Tuote nimittäin jätti iholle todella pelhmeän ja samettisen mattaisen, mutta hieman aloe vera -pohjaisille tuottelle tyypillisen napakahkon pinnan. Pelkäsin sen olevan iholleni liian kevyt, joten en uskaltanut antaa sen olla ihollani yksinään.

Käytettyäni ohutta fluidia päivän ja yön ajan Sensain ohuen Moist-emulsion alla uskaltauduin kokeilemaan sitä myös yksinään. Tuote tosiaan jätti iholle mukavan kosteutetun, mutta melko mattaisen pinnan joten epäilin, riittäisikö se kosteuttamaan pintakuivuuteen taipuvaista ihoani yksinään pitkän päivän ajan. Turhaanpa epäilin, sillä yllätyksekseni se todellakin riitti!


Nyt olen käyttänyt tätä fluidia aamuin illoin kolmisen viikkoa öisin ohuen emulsion alla ja päivisin yksinään meikin alla ja ihoni kiittää ja kumartaa. Tämä on ollut aivan loistava kosteuttamaan ja pitämään ihoni pehmeänä saaden meikkini kestämään loistavasti läpi päivän. Ihoani ei kiristä, mutta se ei myöskään kiiltele päivän aikana lähes ollenkaan! Kuten yllä olevasta meikkipohjattomasta kuvasta näkyy, näyttää iho mattaiselta jo pelkän fluidin jälkeen. Suosittelenkin tätä nimenomaan niille, joiden iho kaipaa kosteutusta, mutta jotka haluavat silti päivällä käyttää mahdollisimman ohutta, kevyttä ja mattaista kosteusvoidetta. Heille tämä tuote nimittäin todellakin on omiaan!
Freistil-sarjaan kuuluva tuote on siitä erityinen luonnonkosmetiikan tuttavuus, että se on myös hajusteeton. Tai no, tämä on ehkä väärin sanottu, sillä moni luonnonkosmetiikan tuote on hajusteeton, mutta haisee vaan luonnostaan voimakkaasti raaka-aineidensa vuoksi. Tämän juttu onkin nimittäin kuitenkin se, että tämä ei pahemmin haise. Tuote on kehitetty erityisesti herkälle ja allergiaan taipuvaiselle iholle eikä se siksi sisällä lainkaan eteerisiä öljyjä tai yrttilisiä. Mahtava uutinen myös meille luonnonkosmetiikan voimakkaita tuoksuja vieroksuville, siis! Voide tuoksuu kevyesti puhtaalle eikä tuoksu ainakaan omaa nenääni ole häirinnyt. Tämän ihmetuotteen lupaillaan myös toimivan hyvin atoopikoilla!
Itse olen ollut yllätyksekseni aivan myyty tälle luonnonkosmetiikan ihmeihanuudelle. Vegaaninen  BDIH-luonnonkosmetiikkasertifikaatin saanut fluidi on myynnissä ainakin Biodellyn verkkokaupassa ja sen voi ostaa itselleen  hintaan 19,90 euroa.
Onko i+m Naturkosmetik jollekin teistä tuttu merkki? Onko joku muu sattunut kokeilemaan tätä tuotetta? Käsi ylös kenen ihonhoidolliset tarpeet tämä kuulostaisi täyttävän?

9 kommenttia artikkeliin ”Luonnollinen ihoni pelastaja vol 2”

  1. Tuo kuulostaa todella mielenkiintoiselta tuotteelta! Itse käytän lähestulkoon vain luonnonkosmetiikkaa, ja suositukset ja ideat sen saralta ovat todella tervetulleita. Kiitos siis tästä mielenkiintoisesta vinkistä!:) Sarja on minulle entuudestaan tuntematon.

  2. Hmm! Enpä ole ennen tästä kuullutkaan, mutta saattaisi ehkä kiinnostaakin 🙂 Vaikka en niin luonnonkosmetiikan kaveri olekaan. Varsinkin jos tämä ei kerta miltään tuoksu!

Kommentointi on suljettu.