Helppoa, nopeaa ja hauskaa – Nudestix

 

Sis. mainoslinkin

Olen ollut aivan fiiliksissä Lookfantasticin joulukalenteristani ja todella tyytyväinen, että tilasin sen ilahduttamaan itseäni – sitä se nimittäin on todellakin tehnyt! Kalenterista on löytynyt vaikka kuinka monia ihania tuotteita, joihin on ollut huippukivaa tutustua. Tämä kalenteri osoittautui ehdottomasti sellaiseksi, jonka aion ensivuonnakin itselleni tilata!

Nudestix Mystic

Kalenterin kautta olen päässyt tutustumaan tuotteisiin, joiden mahtavasta maineesta on korviini kyllä kiirinyt huhuja, mutta joihin en silti ole tutustunut sen kummemmin.  Yksi tällainen on merkki oli Nudestix. Tunnistin luukusta paljastuneen merkin nimeltä, mutta en tiennyt sen tarinaa.

Nudestix Mystic

Nudestix-brändi valmistaa juurikin kaltaiselleni luonnollista lopputulosta, omia piirteitä korostavia ja helppokäyttöisiä tuotteita rakastaville sopivia meikkejä, joilla syntyy nopeasti kaunis lopputulos. Vegaanisia Cruelty Free -meikkejä valmistavan brändin takana on äiti ja kaksi tytärtä, jotka tahtoivat tehdä meikkaamisesta helppoa, nopeaa ja hauskaa. Kaikki merkin tuotteet ovat kätevässä kynämuodossa ja vaikka merkin pääpaino on kevyissä nudesävyissä, löytyy siltä silti kirkkaampiakin sävyvaihtoehtoja, jotka antavat lookille heti raikkautta.

Nudestix Mystic

Kalenterin luukusta löytyi merkin klassinen Lip + Cheek Pencil sävyssä Mystic. Paksu kynä sopii käytettäväksi siis sekä huulille että poskille, mutta itse olen tyytynyt käyttämään sitä vain huulilla tähän mennessä. Kynän päässä lymyää paksu teroitin, jonka avulla kynä on aina helppoa pitää terävänä.

Nudestix Mystic

Olin ajatellut tuotteen jujun piilevän lähinnä sen sävyssä, mutta kun kokeilin kynää huulilleni huokaisin välittömästi ihastuksesta. Sehän tuntui aivan mielettömän ihanalta! Paksu kynä levittyi huulilleni ihanan pehmeästi ja suorastaan suli niille. Kynämäisen muotonsa ansiosta sillä oli helppoa skarpata huulten rajat tarkoiksi ja se oli juuri optimaalisen kokoinen käyttää muutenkin.

Nudestix Mystic

Mystic-sävy oli loistava. Juuri sellainen, joka ei varsinaisesti pomppaa silmille meikkinä, mutta joka tekee lookista heti huolitellun. Usein tällaiset nudesävyt jäävät ikävästi vain huulten pinnalle joustamattomana kalvona, jonka repeilyjä voi sitten katsoa huulten uurteista. Tämä kuitenkin sulautui huulille täydellisesti.

Nudestix Mystic

Sävyssä on ehdottomasti parasta se, että se sopii sekä täysin luonnolliseen meikkiin että myös pariksi voimakkaammalle silmämeikille. Tällaiset helpot nudesävyt ovat mitä parhaimpia tuotteita kantaa aina mukana käsilaukussa, sillä niillä voi freesata meikin kuin meikin.

Nudestix Mystic

Kynä tuntui kaikin puolin ihanalta käyttää ja annan sille täyden kympin, mutta myönnän, että sen hinta sai minut hieman epäröimään. Kynillä on nimittäin Lookfantasticissa hintaa melkein 30 euroa, mikä jotenkin vain tuntuu minusta melko paljolta. Vähän yli 20 euroa olisi vielä kohtuullinen hinta, mutta vaikka ihastuinkin kynään kovasti tuntuu silti, että se menee hintansa puolesta kipurajani yli.

Veikkaan, että tämä kynä tulee joka tapauksessa kulumaan loppuun tulevien kuukausien aikana juurikin helppokäyttöisyytensä ja simppelin sävynsä vuoksi. Ehkä myös käännän kelkkani siinä ajassa ja tulen siihen lopputulokseen, että kynä todellakin on jokaisen euronsa arvoinen?

Nudestix-tuotteet löytyvät myynnistä Lookfantasticin verkkokaupasta täältä.*

Nudestix Mystic

Onko Nudestix teille tuttu merkki?

7 kommenttia artikkeliin ”Helppoa, nopeaa ja hauskaa – Nudestix”

 1. Tilasin myös tuon kalenterin ja olin huipputyytyväinen siihen 🙂 Paras tuote oli foreo, jonka ostamista olen miettinyt pitkään. Ja 30€ tuote yhdestä luukusta oli hieno ylläri. Vikan luukun paletti ja alekoodi oli kanssa kivat.
  Tuota en ole vielä ehtinyt testailla, mut tarttee nyt kokeilla 🙂
  Olen samaa mieltä, ehdottomasti tilaan kalenterin ensi vuonnakin.

  • Joo, oli kyllä ihan mielettömän mahtavaa, että kalenterista löytyi FOREO Play – tosi arvokas luukku! Oma Playni lähti sopivasti lahjaksi kaverille, joka oli maininnut halunneensa jo pitkään kokeilla sitä. Toivottavasti moni Playta kokeillut ihastuu laitteeseen ja päätyy hankkimaan sen itselleen. En osaisi itse enää olla ilman Foreotani! 🙂

 2. Minustakin tämä oli todella ihana ja uutuus merkki, kuten moni muukin kalenterista tupsahtanut tuote.
  Kynä on sävyltään täydellinen, kuten kirjoitit; ei pomppaa silmille mutta antaa huolitellun lopputuloksen. Tykkään! Täydellinen työpunaksi ja siksipä olen sitä käyttänytkin melkeinpä päivittäin. Yllättikö jokin muu kalenterin tuote sinut iloisesti?

  • Minulla on vielä monta tuotetta kokeilematta, mutta erityisesti tykkäsin, että sieltä löytyi Molton Brownin suihkugeeli, Codagen kuorintavoide, Originsin kasvovoide ja Redkenin 25 lupausta antava hiustuote. Oli myös kivaa löytää kalenterista tuotteita, jotka olen jo todennut suosikeikseni kuten FOREO (mieletön juttu kalenterissa!), Pixin kasvovesi ja Dermalogican kuoriva putsari. Aion kokeilla oikeastaan kaikki kalenterin tuotteet, joten toivottavasti tulee kivoja yllätyksiä sellaisten tuotteiden suhteen, joihin en olisi edes arvannut ihastuvani niin kovasti! 🙂

 3. Minullakin oli tänä vuonna tämä LF kalenteri ja olihan se ihan huippu.
  Mistään luukusta ei tullut blääh-fiilistä (tai no ehkä irtoripsistä, kun en sellaisia osaa käyttää). Lähes kaikki tullut heti käyttöön, muutaman säästän tuleville matkoille. Tämä Nudestix ollut ahkerassa käytössä, tykkään myös kovasti. Foreo oli ihana yllätys luukusta. Minua yllätti sen värinän hiljaisuus, olin siis kuvitellut sen jonkin verran voimakkaammaksi, että kasvot saisivat samalla kunnon hierontaa.

 4. Minulla ei tullut huippufiilistä LF joulukalenterista, jokunen oli aika typerä ja turha, kuten tyynysuihke ja irtoripset. Paljon oli liian pientä kokoa ( esim. Pixien kasvovesi ja Ren) ja liikaa hiustuotteita. En tilaa Lookf Fantasticin joulukalenteria ensi vuonna. Mutta olihan siellä tietysti noita onnistujia, Foreota en olisi muuten hankkinut. Nyt voi kokeilla jonkin aikaa ennen kuin patteri loppuu (eikös tämä Mini ollut ns. kertakäyttötuote??) Nudestix ja Dermalogican Daily Microfoliant olivat myös hyviä yllätyksiä.

Kommentointi on suljettu.