Be Here Now Skincare

*Sivu sisältää mainoslinkkejä

Be Here Now Skincare tuotteet kokemuksia Virve Fredman

Be Here Now Skincare -tuotemerkin takana on vuodesta 2009 lähtien kosmetiikkablogia pitänyt, suomalainen kosmetiikka-alan ammattilainen Virve Fredman. Inspiraatio tuotemerkkiin on syntynyt paitsi Virven intohimosta ihonhoitoon, mutta myös hänen kiinnostuksestaan minimalismiin ja hitaaseen elämään.

Be Here Now Skincare -tuotteilla Virve haluaa kannustaa ihmisiä hidastamaan kiireisen arjen keskellä ja kuuntelemaan itseään, jotta jaksaa paremmin. Hän uskoo, ettei ihonhoidossa ole kyse vain ihon hoitamisesta, vaan että ihonhoito voi myös tarjota mielen rauhoittavan, meditatiivisen hetken.

Estenomiksi valmistunut Virve on julkaissut myös Täydellinen iho -ihonhoito-oppaan, joka kertoo kaiken tarvittavan ihonhoitosta. 


Be Here Now Skincare tuotteet kokemuksia Virve Fredman

Be Here Now Skincare on ihonhoidon ja henkisen hyvinvoinnin yhdistävä tuotemerkki, joka kehottaa ottamaan aikaa itselleen ja huolehtimaan, että ihon lisäksi tasapainossa on myös oma mieli. Avuksi tähän merkki on tuonut myyntiin kaksi kaikille ihotyypeille sopivaa kangasnaamiota, jotka sekä hoitavat janoista ja väsynyttä ihoa, että myös kannustavat huolehtimaan uupuneesta mielestä ja lataamaan kehon omia energiavarastoja.

Relax & Let Go -kangasnaamio on kehitetty syväkosteuttamaan ja rauhoittamaan kuivaa, stressaantunutta ihoa. 

Inhale Exhale -kangasnaamio on tehty kosteuttamaan ja kirkastamaan janoista, stressin samentamaa ihoa. 

Kosteuttavat kangasnaamiot sisältävät runsaasti luonnonmukaisia ja ihoa tehokkaasti hoitavia ainesosia. Naamioiden hoitoseerumi on imeytetty ylelliseen, Bemliese-puuvillasta valmistettuun kankaaseen, joka asettuu kasvoille kuin toinen iho ja varmistaa siten, että iho pääsee hyödyntämään hellivät tehoaineet mahdollisimman hyvin. Erittäin pehmeä Bemliese-puuvilla pitää kangasnaamion kosteana koko naamion vaikutusajan ja sitoo hoitoseerumia niin, ettei se pääse valumaan kankaasta naamion ollessa kasvoilla. 

Be Here Now Skincare uskoo, ettei ihonhoidossa ole kyse vain ihon hoitamisesta, vaan ihonhoitohetki voi myös olla täydellinen tapa pysähtyä keskellä hektistä arkea. Meille jokaiselle tekee välillä hyvää sulkea kylpyhuoneen ovi ja ottaa pieni hetki omaa aikaa itsestään huolehtimalla. Se on tärkeä arjen rutiini, jota tulemme usein laiminlyöneeksi. 

Laita puhelin pois, sulje silmäsi ja vedä syvään henkeä. Pysähdy hetkeksi. Aika ja hetki hiljaisuutta ovat luksusta keskellä kiireistä arkea. Omaan hyvinvointiin ja lepoon on tärkeää investoida, sillä jos oma virta on lopussa, ei sitä ole antaa muillekaan. Kun pitää huolta itsestään, pystyy myös antamaan muille paremmin.

Hengittämisen voisi ajatella olevan itsestäänselvyys, mutta arjen kiireiden keskellä sen merkitys helposti unohtuu. Hengitysharjoitukset ovat kuitenkin helppo tapa rauhoittaa oloa ja ylikierroksilla käyvää mieltä. Samalla kun ihoa hemmotteleva kangasnaamio vaikuttaa kasvoillasi, voit kokeilla esimerkiksi näitä hengitysharjoituksia, joihin löydät ohjeet myös Be Here Now -kangasnaamioiden pakkauksista: 

4-7-8-tekniikka: Hengitä nenän kautta sisään neljän sekunnin ajan. Pidätä hengitystä seitsemän sekuntia ja hengitä suun kautta ulos kahdeksaan laskien. Toista neljästi. 

Hartioiden pyöritys: Vedä hitaasti syvään henkeä nenän kautta ja pyöräytä harteitasi kohti korvia. Hengitä hitaasti ulos suun kautta ja rentouta hartiasi samalla. Toista hitaasti. 

Kun naamio vaikuttaa kasvoillasi, yritä olla tässä ja nyt. Älä murehdi menneitä tai huolehdi tulevasta. Kysy, mitä itsellesi kuuluu ja mitä voit tehdä, jotta jaksaisit paremmin. Muista levätä, ottaa aikaa itsellesi ja olla itsellesi armollinen.

*Osta Be Here Now Skincare -tuotteet Elevenin verkkokaupasta täältä

*Osta Be Here Now Skincare -tuotteet Nordicfeelin verkkokaupasta täältä


Be Here Now Skincare tuotteet kokemuksia Virve Fredman

Be Here Now Skincare Relax & Let Go – Moisture Boosting Sheet Mask

Tee ihonhoidosta päiväsi rentouttavin hetki ja anna mielesi levätä samalla kun hellit ihoasi. Be Here Now Relax & Let Go – Moisture Boosting Sheet Mask -kangasnaamio on tehty syväkosteuttamaan janoista ihoa ja täyttämään sen ehtyneitä kosteusvarastoja. Naamio auttaa myös rauhoittamaan stressaantunutta ihoa. 

Kangasnaamion kosteuttava hoitoseerumi on tehty palauttamaan iholle ihon luonnollinen kosteustasapaino, jotta iho näyttää heleämmältä ja levänneeltä sekä tuntuu pehmeämmältä. Kaikille ihotyypeille sopivan kangasnaamion seerumi sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavia ainesosia (mm. hyaluronihappoa), luonnomukaisia uutteita ja aminohappoja.

Kangasnaamion ohut ja erityisen pehmeä kangas on valmistettu laadukkaasta Bemliese-puuvillasta, minkä ansiosta se asettuu kasvoille kuin toinen iho ja tehostaa siten hoitoseerumin imeytymistä kasvoille. Bemliese-puuvilla sitoo hoitavaa seerumia erinomaisesti itseensä, minkä ansiosta naamion kangas pysyy kosteana koko naamion vaikutusajan. Ylellisen materiaalinsa ansiosta kangasnaamion seerumi ei ala valua naamion ollessa kasvoilla, mikä tekee naamiohetkestä entistäkin rentouttavamman ja miellyttävämmän.   

Be Here Now Skincare -ihonhoitotuotteet on tehty antamaan arjen keskellä tärkeä muistutus omasta hyvinvoinnista ja jaksamisestaa huolehtimiseen.

“The mind is like water. When it’s turbulent it’s difficult to see. When it’s calm everything becomes clear.”

  • Syväkosteuttava ja rauhoittava kangasnaamio kaikille ihotyypeille
  • Sopii erityisesti kuivalle, kosteuskäyhälle ja stressaantuneelle iholle 
  • Sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa, luonnonmukaisia uutteita ja aminohappoja
  • Kangas ylellistä Bemliese-puuvilla, joka asettuu tiiviisti kasvoille 

Koko: 25 ml (1 kpl)

Käyttö 

Puhdista kasvot, jotta kangasnaamion hoitava neste pääsee imeytymään ihollesi mahdollisimman hyvin. Levitä halutessasi iholle kasvovettä, hoitonestettä ja seerumia ennen kangasnaamion käyttöä.

Aseta kagasnaamio kasvoillesi ja anna sen vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista naamion kangas kasvoilta vaikutusajan jälkeen ja painele kasvoille jäänyt hoitoseerumi hellästi iholle.

Kangasnaamion käytön jälkeen iholle on aina hyvä levittää oman ihotyypin tarpeisiin vastaava kosteusvoide, jotta kangasnaamion tuoma kosteus säilyy iholla mahdollisimman pitkään.

Käytä kangasnaamiota 1-2 kertaa viikossa tai aina tarvittaessa. Jos ihosi on erityisen janoinen, voit myös käyttää kangasnaamioita päivittäin viikon ajan tehokuurina palauttamassa iholle sen ehtyneet kosteusvarastot.

Vinkki: Voit itse valita, millaisen tunteen haluat ihollesi jäävän kangasnaamion jälkeen. Jos odotat kangasnaamion poistettuasi 5-10 minuuttia, jää iholle hoidettu tunne, mutta iho ei tunnu liian rasvaiselta. Näin käytettynä naamio sopii loistavasti esimerkiksi ennen juhlameikkiä, virkistämään kasvoja aamulla tai jos iho rasvoittuu helposti. Naamion iholle jättämä pinta voi myös auttaa meikkipohjaa kiinnittymään ja kestämään paremmin.

Jos haluat helliä ihoasi erityisen tehokkaasti, voit kangasnaamion poistettuasi painella loputkin naamiopussin sisältämästä hoitoseerumista iholle. Tämä tapa sopii erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle sekä silloin, kun naamiota käytetään illalla ennen nukkumaanmenoa.  

Jos haluat hoitaa ihosi lisäksi myös mieltäsi, käytä kangasnaamion vaikutusaika rauhoittumalla ja nauttimalla hetkestä. Unohda päivän tapahtumat äläkä mieti tulevia, vaan ole vain hetkessä ja hengitä syvään. Voit kokeilla esimerkiksi tätä hengitysharjoitusta, johon löydät ohjeet myös kangasnaamion pakkauksesta: 

Hartioiden pyöritys: Vedä hitaasti syvään henkeä nenän kautta ja pyöräytä harteitasi kohti korvia. Hengitä hitaasti ulos suun kautta ja rentouta hartiasi samalla. Toista hitaasti.

Ainesosat

Aqua, Glycerin, Methylpropanediol, Butylene Glycol, Dipropylene Glycol, Acer Saccharum Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Portulaca Oleracea Extract, Betaine, Sodium Hyaluronate, Artemisia Capillaris Flower Extract, Arnica Montana Flower Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Palmitoyl Tripeptide-5, Ecklonia Cava Extract, Houttuynia Cordata Extract, Saururus Chinensis Extract, Achillea Millefolium Extract, Artemisia Absinthium Extract, Adenosine, Leucine, Arginine, Phenylalanine , Tyrosine, Glutamic Acid, Glycine, Serine, Alanine, Lysine, Aspartic Acid, Proline, Valine, Threonine, Isoleucine, Histidine, Cysteine, Methionine, Xanthan Gum, Sorbitan Isostearate, Polysorbate 60, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin. Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Parfum.

*Osta Be Here Now Skincare Relax & Let Go – Moisture Boosting Sheet Mask -kangasnaamio Elevenin verkkokaupasta täältä.


Be Here Now Skincare tuotteet kokemuksia Virve Fredman

Be Here Now Skincare Inhale Exhale – Glow Returning Sheet Mask

Tee ihonhoidosta päiväsi rentouttavin hetki ja anna mielesi levätä samalla kun hellit ihoasi. Be Here Now Skincare Inhale Exhale – Glow Returning Sheet Mask -kangasnaamio on tehty heleyttämään sameaa ihoa ja täyttämään janoisen ihon ehtyneitä kosteusvarastoja. 

Kangasnaamio auttaa palauttamaan iholle ihon luonnollisen kosteustasapainon, minkä ansiosta iho tuntuu pehmeämmältä. Kosteuttava vaikutus yhdessä ihoa kirkastavien ainesosien kanssa auttaa myös palauttamaan iholle sen luonnollisen, stressin ja kuivuuden myötä hiipuneen heleyden. 

Naamion hellävarainen hoitoseerumi ei sisällä ihoa kuorivia ainesosia, vaan sen sameaa ihoa heleyttävä vaikutus perustuu sen kykyyn kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Naamio sisältää lisäksi niasiiniamidia, joka myös kirkastaa ihoa.

Kangasnaamion ohut ja erityisen pehmeä kangas on valmistettu laadukkaasta Bemliese-puuvillasta, minkä ansiosta se asettuu kasvoille kuin toinen iho ja tehostaa siten hoitoseerumin imeytymistä iholle. Bemliese-puuvilla sitoo hoitavaa seerumia erinomaisesti itseensä, minkä ansiosta naamion kangas pysyy kosteana koko vaikutusajan. Ylellisen materiaalinsa ansiosta kangasnaamion seerumi ei ala valua naamion ollessa kasvoilla, mikä tekee naamiohetkestä entistäkin rentouttavamman ja miellyttävämmän. 

Be Here Now Skincare -ihonhoitotuotteet on tehty antamaan arjen keskellä tärkeä muistutus omasta hyvinvoinnista ja jaksamisesta huolehtimiseen.

“Worrying does not take away tomorrow’s troubles. It takes away today’s peace.”  

  • Kosteuttava ja heleyttävä kangasnaamio kaikille ihotyypeille
  • Sopii erityisesti samealle, kosteuskäyhälle ja stressaantuneelle iholle
  • Sisältää ihoa tehokkaasti kosteuttavaa hyaluronihappoa, luonnonmukaisia uutteita ja ihoa kirkastavaa niasiiniamidia
  • Kangas ylellistä Bemliese-puuvilla, joka asettuu tiiviisti kasvoille

Koko: 25 ml (1 kpl)

Käyttö 

Puhdista kasvot, jotta kangasnaamion hoitava neste pääsee imeytymään ihollesi mahdollisimman hyvin. Levitä halutessasi iholle kasvovettä, hoitonestettä ja seerumia ennen kangasnaamion käyttöä.

Aseta kagasnaamio kasvoillesi ja anna sen vaikuttaa 10-15 minuuttia. Poista naamion kangas kasvoilta vaikutusajan jälkeen ja painele kasvoille jäänyt hoitoseerumi hellästi iholle.

Kangasnaamion käytön jälkeen iholle on aina hyvä levittää oman ihotyypin tarpeisiin vastaava kosteusvoide, jotta kangasnaamion tuoma kosteus säilyy iholla mahdollisimman pitkään.

Käytä kangasnaamiota 1-2 kertaa viikossa tai aina tarvittaessa. Jos ihosi on erityisen janoinen, voit myös käyttää kangasnaamioita päivittäin viikon ajan tehokuurina palauttamassa iholle sen ehtyneet kosteusvarastot.

Vinkki: Voit itse valita, millaisen tunteen haluat ihollesi jäävän kangasnaamion jälkeen. Jos odotat kangasnaamion poistettuasi 5-10 minuuttia, jää iholle hoidettu tunne, mutta iho ei tunnu liian rasvaiselta. Näin käytettynä naamio sopii loistavasti esimerkiksi ennen juhlameikkiä, virkistämään kasvoja aamulla tai jos iho rasvoittuu helposti. Naamion iholle jättämä pinta voi myös auttaa meikkipohjaa kiinnittymään ja kestämään paremmin.

Jos haluat helliä ihoasi erityisen tehokkaasti, voi kangasnaamion poistettuasi painella loputkin naamiopussin sisältämästä hoitoseerumista iholle. Tämä tapa sopii erityisesti kuivalle ja kosteusköyhälle iholle sekä silloin, kun naamiota käytetään illalla ennen nukkumaanmenoa.  

Jos haluat hoitaa ihosi lisäksi myös mieltäsi, käytä kangasnaamion vaikutusaika rauhoittumalla ja nauttimalla hetkestä. Unohda päivän tapahtumat äläkä mieti tulevia, vaan ole vain hetkessä ja hengitä syvään. Voit kokeilla esimerkiksi tätä hengitysharjoitusta, johon löydät ohjeet myös kangasnaamion pakkauksesta: 

4-7-8-tekniikka: Hengitä nenän kautta sisään neljän sekunnin ajan. Pidätä hengitystä seitsemän sekuntia ja hengitä suun kautta ulos kahdeksaan laskien. Toista neljästi.

Ainesosat

Aqua, Methylpropanediol, Glycerin, Butylene Glycol, Niacinamide, Dipropylene Glycol, Acer Saccharin Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Portulaca Oleracea Extract, Sodium Hyaluronate, Palmitoyl Tripeptide-5, Ecklonia Cava Extract, Houttuynia Cordata Extract, Artemisia Capillaris Flower Extract, Saururus Chinesis Extract, Achillea Millefoloium Extract, Arnica Montana Flower Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Artemisia Absinthium Extract, Betaine, Bisabolol, Xanthan Gum, Sorbitan Isostrearate, Polysorbate 60, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Parfum. 

*Osta Be Here Now Skincare Inhale Exhale – Glow Returning Sheet Mask -kangasnaamio Elevenin verkkokaupasta täältä.