Sisley – laadukas tuotemerkki, jonka viehätystä en ole löytänyt

Fiilistelen blogissani paljon erilaisia tuotemerkkejä ja raportoin viimeisimmistä merkki-ihastuksistani ja brändirakkauksistani siinä määrin, että jollekin saattaa jopa helposti syntyä sellainen kuva, että säntään minkä merkin perään tahansa ja hypetän hieman kaikkea, mikä eteeni sattuu. Tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa, sillä vaikka myönnänkin olevani helposti innostuvaa sorttia, ei ihan mikä tahansa tuotemerkki saa minua syttymään – ei, vaikka istuisin useamman tunnin sen ideologiaa ja tuotteita läpikäyvässä koulutuksessa.

Sisley Paris tuotteet

Yksi tällainen tuotemerkki, jonka maailmaan en oikein millään löytänyt tietäni on ollut Sisley. Tuotemerkki on myynnissä ruotsalaisessa verkkokaupassamme ja kun merkin edustaja tuli konttorillemme kouluttamaan kollegoitani, nappasivat he minut mukaan koulutukseen tietäen, että olen joka tapauksessa aina kiinnostunut kuulemaan kaikista mahdollisista tuotemerkeistä ja osallistumaan jokaiseen mahdolliseen koulutukseen riippumatta siitä, tarvitsisiko niiden tarjoamaa tietoa päivätyössäni.

Sisley Paris tuotteet

Meillä oli loistava tuuri, sillä koulutuksen piti merkkiä jo 13 vuotta edustanut aivan ihanan eloisa kouluttaja, joka tunsin merkin historian, tiesi tuotteen todella tarkasti ja kävipä jopa aina välillä niitä liikkeissä myymässä, joten hän osasi esitellä merkin todella hyvin.

Siitä huolimatta, että tuote-esittely tuli niin asiantuntevalta taholta, en saanut tuotemerkistä yhtään innostunutta fiilistä. Ranskalaisella perheyrityksellä on 40-vuotinen historia ja sen ylelliset tuotteet pohjautuvat kasviperäisiä ainesosia hyödyntäviin koostumuksiin. Ne eivät missään tapauksessa ole tai yritäkään olla luonnonkosmetiikkaa, vaan ainoastaan vain kasviperäisiä aktiiviaineita sisältävä ja niiden tehoon luottava tuotemerkki.

Sisley Paris tuotteet

Merkin suuresta menestyksestä huolimatta se on pysynyt edelleen perheyrityksenä ja koska sen sydämessä on perhe, jolla ei varsinaisesti ole rahasta puutetta, ei asioita tehdä vain rahan kuvat silmissä kiiluen. Merkki ei esimerkiksi kuulemma lanseeraa rajoitetun ajan myynnissä olevia tuotteita, sillä he haluavat, että heidän asiakkaansa voivat jatkossakin ostaa hyviksi toteamiaan tuotteita. Perheyrityksenä he eivät myöskään niinkään seuraa, mitä kilpailijat tekevät vaan toimivat kuten itse haluavat.

Sisley Paris tuotteet

Sisley on siis tuotemerkki, joka on täynnä laatua ja se mielletään siksi myös ylelliseksi merkiksi. Toki ylellisyysmielikuvaan vaikuttavat myös tuotteiden hinnat, jotka ovat rehellisesti sanottuna melko korkeat. Kuten olette varmasti huomanneet, en ole itse mikään erityinen selektiivisen kosmetiikan fiilistelijä. Voin toki innostua kalliimmastakin tuotemerkistä, mutta tuotemerkissä on oltava se joku erityisen kiehtova juju, joka koukuttaa minut pauloihinsa. Sisleyn kanssa en jotenkin vain tunne sitä.

Sisley Paris tuotteet

Istuin koulutuksessa korvat höröllään kuunnellen ja Sisley-tarinoista nauttien, mutta vaikka sainkin kokeiluun kiinnostavia tuotenäytteitä hyvin ihaniksi osoittautuneista tuotteista, oli Sisley kuitenkin hyvä esimerkki tuotemerkistä, josta puuttuu minun mielessäni ”se jokin”, joka saa minut hurahtamaan.

Sisley Paris tuotteet

Kokeilemieni Sisley-tuotteiden joukossa oli pari kivaa tuotetta, joista tulen ehdottomasti teillekin postaamaan, mutta ehkä oli jopa hieman virkistävää huomata, että vaikka olen viime aikoina hurahtanut yhteen jos toiseenkin tuotemerkkiin, en kuitenkaan syty sentään ihan mistä tahansa täysillä, vaikka joku siitä minulle yksityiskohtaisesti esitelmöisikin.

Minusta olisi kuitenkin mukava kuulla, jos teidän joukossanne on Sisley-tuotteista ja Sisleysta ylipäätään innostuneita sekä kuulla teidän Sisley-tuotelemppareistanne!

Sisley Paris tuotteet

Onko Sisley teille tuttu merkki?