NEOGEN – yksi korealaisen kosmetiikan lempparimerkeistäni

Olen viimeviikot jälleen näyttänyt töissä yhdeltä virnistävältä riemuidiootilta, sillä valikoimapuolellemme on sadellut niin hyviä uutisia jatkuvalla syötöllä. Voitte varmasti arvata, että minun kohdallani ne leveimmät hymyt on saanut aikaan jatkuvasti kasvava korealaisen  kosmetiikan valikoimamme ja minun pitää jopa melkein istua sormieni päällä etten jo näpyttelisi teille tietoa siitä, millainen aivan huikea ja ihan valtavasti odotettu K-Beauty-brandi ollaan saamassa alkuvuodesta valikoimaamme – jos kaikki sujuu hyvin eikä matkaan tule yllätyksellisiä mutkia.

Onneksi ihan kaikkea kivaa ei ole tarvinnut odottaa niin pitkään, sillä sain jo viime perjantaina melkoiset viikonloppufiilikset, kun saimme verkkokauppaan liveksi yhden lempparisarjoistani. Valikoimaamme lisättiin nimittäin vihdoin korealainen NEOGEN!

Rakkauteni NEOGEN-tuotteita kohtaan ei varmasti tule blogia seuranneille yllätyksenä, sillä olen fiilistellyt merkkiä täällä blogissa jo useaan otteeseen. Suurimpia haaveitani onkin ollut saada se meille myyntiin, jotta mahdollisimman moni pääsee sen tuotteisiin käsiksi. Olemme aloittaneet kompaktilla valikoimalla, mutta toivon, että voimme kasvattaa sitä tulevaisuudessa.

NEOGEN tunnetaan ihonhoitotuotteista, joista monet ovat saavuttaneet kulttistatuksen korealaisen ihonhoidon tähtituotteina ja ne nimetään lähes poikkeuksetta artikkeleissa, joissa luodaan korealainen ihonhoitorutiini suosikkituotteilla.

Tällaisia paljon esiin nostettuja tuotteita ovat esimerkiksi NEOGEN Real Fresh Foam -puhdistusvaahdot, joista löytyy useita versioita. Minulla on ollut käytössä NEOGEN Real Fresh Foam Green Tea -versio, josta voi lukea aiemman postaukseni täältä.

Erilaisten vaahtojen hauskana yksityiskohtana ovat pumppupullon pohjalla olevat aidot luonnon antimet, eli pullon pohjalla olevasta säiliöstä löytyy tuotteen versiosta riippuen vihreän teen lehtiä, mustikoita, karpaloita tai riisiä.

Toinen paljon uteliaita katseita puoleensa vetänyt tuote on NEOGEN Real Fresh Cleansing Stick Green Tea -puhdistuspuikko, joka on hurmannut minutkin. Kiinteä puhdistuspuikko on tehty erityisesti matkalla kätevästi kulkevaksi tuotteeksi, joka sopii käytettäväksi sekä meikinpoistoon että ihon puhdistukseen. Puikon pH on optimoitu iholle ystävälliseksi ja omien kokemusten mukaan se toimi hyvin myös jatkuvassa käytössä kakkosvaiheen putsarina.

Puikon levittämä puhdistustuote alkoi vaahdota kostealle iholle hierottaessa ja lopputuloksena oli miellyttävän puhdas iho. Puikko myös kuivui hyvin käyttökertojen välillä ja pysyi minusta hygieenisenä. Itse olen käyttänyt yhden puikon alusta loppuun ja se osoittautui hyvin riittoisaksi. Puhdistuspuikosta voi lukea lisää tästä ja tästä aiemmasta postauksestani.

Ehkä se kaikkein suosituin NEOGEN-tuote ovat kuitenkin merkin kuorintalaput. Ihoa hellävaraisen, harsoliinaa hyödyntävän taskumaisen lapun ja happojen avulla kuoriva tuote on varmasti yksi kaikkien aikojen kehutuimpia korealaisia ihonhoitotuotteita ja korealaisista kasvokuorinnoista puhuttaessa se nousee aina esiin.

Lappuja on saatavilla kolmena versiona, joista suosituin on NEOGEN Bio-Peel Gauze Peeling Wine. Itse olen seuraavaksi kiinnostunut kokeilemaan vihreät NEOGEN Bio-Peel Gauze Peeling Green Tea -laput. Aiempi postaukseni näistä kuorintalapuista löytyy täältä.

Kuten tosiaan totesin, olen ollut aivan innoissani siitä, että saimme NEOGEN-tuotteet tarjolle ja toivon, että mahdollisimman moni löytää niiden riemun. Mielestäni niitä ei nimittäin todellakaan kehuta turhaan! Oli myös ihanaa huomata, etten ole ollut ainoa, joka näiden tarjolle tulosta innostui ja ne ovat jo nyt saaneet erinomaisen vastaanoton. Arvatkaa vaan kuinka kivaa on saada tehdä töitä  tällaisten juttujen parissa!

*NEOGEN-tuotteet löytyvät myynnistä täältä.

Onko teillä kokemuksia NEOGEN-tuotteista?


Lue myös:

Korean suosituin kasvokuorinta: Neogen Bio-Peel Gauze Peeling

Nämä kulttimaineiset kosmetiikkatuotteet ostin Soulista

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!