Kuivat silmänaluset tehokkaasti elvyttävä silmänympärysvoide

*Sis. mainoslinkin

Kun aloin tutustua korealaiseen kosmetiikkaan tuntui minusta aluksi, että oli lähes mahdotonta löytää niin ravitsevaa silmänympärysvoidetta, mitä omat, helposti kuivuvat silmänaluseni kaipasivat. Haluan paksuja, ravitsevia, tehokkaasti kosteuttavia ja ihoa hemmottelevilla aktiiviaineilla ladattuja tuhteja koostumuksia, mutta aluksi vaikutti, että saatavilla oli lähinnä kevyitä, ohuita ja virkistäviä versioita.

Otinkin lopulta oikein tehtäväkseni löytää parhaat kuivaa ihoa ravitsevat korealaiset silmänympärysvoiteet ja ilokseni voin kertoa löytäneeni niitä lopulta jopa yllättävän monta. Perun siis kaikki ajatukseni siitä, ettei niitä muka löytyisi korealaisesta kosmetiikasta kovin helposti.

Missha Time Revolution Nutritious Eye Cream silmänympärysvoide kuivalle iholle Ostolakossa Virve Vee

Yksi parhaita löytöjäni on ollut Missha Time Revolution Nutritious Eye Cream -silmänympärysvoide, jossa on minun makuuni aivan täydellisen täyteläinen ja ravitseva koostumus. Silmänympärysvoide on periaatteessa tehty hieman iäkkäämmälle iholle, mutta kuten olen aiemminkin kertonut, ei ihonhoitotuotteiden valinnassa ole kyse iästä vaan ihon tarpeista. Toisten silmänympärysiho voi hyvin ja kaipaa vähemmän hoitoa vielä viisikymppisenäkin ja toiset voivat kaivata tehokkaasti ravitsevia koostumuksia jo parikymppisenä kuten esimerkiksi allekirjoittanut on tarvinnut.

Missha Time Revolution Nutritious Eye Cream silmänympärysvoide kuivalle iholle Ostolakossa Virve Vee

Misshan silmäynmpärysvoide on täytetty ihoa tehokkaasti hellivillä tehoaineilla, jotka todellakin hoitavat, ravitsevat ja kirkastavat ihoa. Miedosti tuoksuvan silmänympärysvoiteen ainesosaluettelo on pitkä ja pullollaan erilaisia aineita, joten yksittäisten ainesosien pitoisuus ei tietenkään voi olla kovin korkea, mutta monet ainesosat voivat myös toimia parhaiten yhdessä, jolloin yksi plus yksi voikin olla kolme tai jopa neljä. Ainesosalistalta voi bongata esimerkiksi runsaasti erilaisia kasviöljyjä ja uutteita,  sekä muita tunnettuja ihoa pehmentäviä, kosteuttavia ja kirkastavia ainesosia.

Missha Time Revolution Nutritious Eye Cream silmänympärysvoide kuivalle iholle Ostolakossa Virve Vee

Tykkään tuotteessa erityisesti myös sen kauniista lasipurkista, joka näyttää ja tuntuu ihanan arvokkaalta. Korealaiset kosmetiikkatuotteet on usein pakattu muovipurkkeihin, jotka eivät välttämättä hengi ylellisyyttä, mutta tämä purkki tuntuu ja näyttää siltä, että kyseessä voisi olla vaikka Diorin tuote.

Erityisen loistavaa tässä silmänympärysvoiteessa on kaltaiselleni läträäjälle myös se, että purkissa on 25 ml tuotetta eikä vain 15 ml, kuten silmänympärysvoiteissa tavallisesti on.

Jos siis kaipaat syksyksi uutta silmänympärysvoidetta, jossa riittää tehoja kuivemmankin ihon tarpeisiin, niin suosittelen kokeilemaan tätä silmänympärysvoidetta. Otin oma purkkini käyttöön alunperin jo viime talvena vähän ennen Thaimaan reissua, mutta laitoin sen sitten Thaimaan reissun ja kesän ajaksi syrjään, kunnes jälleen vähän aikaa sitten palasin käyttämään sitä onnellisena siitä, että muistin sen olemassaolon.

Missha Time Revolution Nutritious Eye Cream -silmänympärysvoiteen myyjiä löytyy eBaysta täältä* ja purkilla on tavallisesti hintaa vähän alle kaksikymmentä euroa, eli tätä voi kutsua hyvinkin edulliseksi löydöksi erityisesti kun ottaa huomioon purkin koon.

Missha Time Revolution Nutritious Eye Cream silmänympärysvoide kuivalle iholle Ostolakossa Virve Vee

Mikä silmänympärysvoide teillä on tällä hetkellä käytössä?


Lue myös:

Mitä tehdä, kun silmänympärykset kuivuvat

5 vinkkiä silmänympärysjuonteiden ehkäisyyn

Loistava löytö: The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG -silmänympärysseerumi