Onko Victoria’s Secretin taika kadonnut?

Rasvailin ihoani eräänä iltana käytellen loppuun yhden Victoria’s Secretin vartalovoiteeni rippeitä. Siinä ihoani hieroessa jäin miettimään, että millaisessa huudossa merkki mahtaa tällä hetkellä olla Suomessa.

Victoria's Secret

Kun vuonna 2011 aloin reissata Englantiin, oli Victoria’s Secret yksi niistä reissaamisen parhaista jutuista. Tykkään hyväntuoksuisista vartalovoiteista ja merkin kauniit pakkaukset kruunasivat kokonaisuuden. Tuotteita oli ihanaa ostaa varsinkin lentokentältä, josta ne irtosivat varsin hyvällä hinnalla. Silloin ne olivat jotain hieman erilaista, mitä ihan jokaisella ei ollut.

Victoria's Secret

Sitten ne tulivat myyntiin laivoille. Palasin opintovapaalta kesäksi töihin Siljan laivalle kosmetiikkamyyjäksi ja vastuullani oli mm. Victoria’s Secretin hyllyt. Tavaraa myytiin aivan hulluna ja kokoajan jotain oli loppu – siitä huolimatta, että tilasimme aina mahdollisuuden tullen valtavasti täydennystä. Pyörin sen kesän Victoria’s Secretin tuotteiden keskellä ja ne tulivat minulle tuoksuineen erittäin tutuiksi. Siinä vaiheessa minun ei kuitenkaan tehnyt enää itse mieli ostaa niitä, sillä kaikilla muillakin oli jo niitä. Viehätys oli hieman kadonnut.

Sitten merkki tuli myyntiin Tukholmaan. Sen omasta myymälästä tuli pieni suomalaisten turistien pyhiinvaelluskohde ja lopulta merkki sai myymälän Helsinki-Vantaan lentokentällekin. Ja sitten vielä Helsingin Foorumiinkin.

Victoria's Secret

Jotenkin tuntuu, että sen taika katosi sen myötä. Se ei enää tunnu olevan niin erityinen merkki, vaan ehkä nykyään enemmän jopa teinityttöjen paikka hankkia ensimmäinen ”hajuvesi” vartalosuihkeen muodossa. Ennen Victoria’s Secret vaikutti hieman vaikean saatavuutensa vuoksi joltain erityiseltä, jota tuotiin ulkomailta tuliaisena ja jota jopa aikuisetkin naiset halusivat, mutta jotenkin minusta vaan tuntuu, että sen hypetys on nyt kokenut Suomessa pienen inflaation ja kohderyhmänä ovat entistä nuoremmat.

Voi toki olla, että vain kuvittelen. Mitäpä minä toisaalta täältä Tukholmasta käsin tietäisin.

Victoria's Secret

Vetelen yhä itse hyvillä mielin iltaisin iholleni Victoria’s Secretin vartalovoiteitani, joita minulta löytyy vielä muutama. Ne tuoksuvat yhä hyvältä ja pidän edelleen niiden pakkauksista, mutta mielessäni joku tuntuu silti muuttuneen. Victoria’s Secretin taika on vaan jotenkin kadonnut.

Victoria's Secret

Mitä mieltä te olette?