Vuoden 2017 parhaat meikkituotteet

Pääsen töiden ja utelisuuteni ansiosta kokeilemaan jatkuvasti erilaisia kosmetiikkatuotteita. Vuoteen 2017 mahtuikin useita aivan loistavia meikkituotteita ja kokosin tähän postaukseen niistä ne kaikkein parhaimmat.

Tällaisia olivat omat parhaat vuoden 2017 meikkilöytöni:

Loreal Paris Paradise Extatic Mascara kokemuksia Ostolakossa Virve vee

RIPSIVÄRI: L’Oréal Paris Paradise Extatic Mascara

Tämä ripsiväri on hennoille, mutta melko pitkille ripsilleni loistava, sillä siinä on tarpeeksi täyteläinen ja voidemainen koostumus, joka ei ole liian märkä. Tämän vuoksi sitä on mahdollista kerrostaa ripsiin erittäin runsaasti, jolloin hennotkin ripseni muuttuvat hetkessä runsaan näyttäviksi. Ripsivärin harja erottelee ripset hyvin, joten lopputulos on aina onnistunut.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Kat Von D Tattoo Liner

RAJAUSTUOTE: Kat Von D Tattoo Liner 

Käytän nestemäisiä rajaustuotteita melko vähän, joten rajauskäteni ei ole turhan skarppi tai harjaantunut. Tarvitsenkin rajaustussin, jolla syntyy varmasti onnistunut lopputulos ja tämä tuote on juuri sellainen. Rajaustussissa on sopivan napakka, mutta silti joustava kärki, jolla syntyy niin ohutta kuin paksumpaakin viivaa. Tussi ei ole liian märkä, joten lopputulos näyttää pehmeältä.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Rebecca Stella kokemuksia Ostolakossa

HUULIMEIKKI: Rebecca Stella Lipstick Lips Don’t Lie

Punaiset huulipunat ovat heikkouteni, mutta niiden kanssa on usein pieni pelko siitä, että ne saattavat salakavalasti levitä pitkin kasvoja. Jos ne puolestaan ovat pitkäkestoisia, ovat ne usein niin kuivia, että ne tekevät huulista jo yhden käyttökerran jälkeen repaileisen näköiset. Tämän huulipunan pehmeän voidemainen koostumus levittyy huulille pehmeän ravitsevana, mutta silti hyvin pysyvänä. Yhdessä saman merkin huultenrajauskynän kanssa lopputulos on täydellinen.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Vera Mona Cake and Bake meikkisieni kokemuksia

MEIKKISIENI: Vera Mona Cake and Bake Beauty Sponge

Kuluneeseen meikkivuoteeni mahtuu runsaasti erilaisia meikkisieniä, mutta niiden joukosta kohosi yksi aivan ylivoimainen voittaja.  Sekä nestemäisten että puuterimaisten meikkipohjatuotteiden kanssa käytettävän sienen sileä materiaali ja kulmikas muotoilu tekevät siitä loistavan apuvälineen käytää niin kuivana kuin kosteanakin. Sienen tasaisten syrjien avulla on helppoa painella meikkipohjatuotteet kasvoille kauniisti ja lopputulos näyttää helposti hyvältä. Sieni sai minut myös innostumaan baking-tekniikan käytöstä ihan arkimeikissäkin, sillä se teki siitä vaivatonta ja sai meikkipohjan helposti pysymään kauniina entistä pidempään.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Linda Hallberg LH Cosmetics The Powder Puff puuterivippa Ostolakossa kokemuksia

MUU MEIKKAUSVÄLINE: Linda Hallberg The Powder Puff

En voinut tyytyä nimeämään vain yhtä loistavaa meikkaustarviketta, sillä tämä ihana puuterivippa ansaitsee myös suurta suitsutusta. Tykkään painella puuterin kasvoilleni vipalla sen sijaan, että sivelisin sen iholleni siveltimellä, sillä näin meikkipohjasta tulee kestävämpi ja mattaisempi. Lindan loistavasti muotoiltu ja ihanan pehmeää materiaalia oleva puuterivippa on yksi vuoden ylivoimaisesti parhaita tuotelöytöjä!

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

MAC Next to nothing pressed powder Ostolakossa kokemuksia

PUUTERI: MAC Next To Nothing Pressed Powder

Pidän kivipuutereista enemmän kuin irtopuutereista, sillä niiden avulla ihosta saa helpommin ihanan mattaisen tuntuisen. Meikkipohjan tekoon suositeltiin ennen nimenomaan irtopuuteria sen kivipuuteria hienojakoisemman koostumuksen vuoksi, mutta nykyään sillä ei ole enää samalla tavalla väliä, sillä saatavilla on myös erittäin kevyitä ja hienojakoisia kivipuutereita. Oma suosikkini on tänä vuonna ollut tämä kivipuuteri, joka tuntuu ja näyttää iholla ihanan ohuelta ja luonnolliselta sekä jättää kasvoille mattaisen tuntuisen, mutta kauniin heleän lopputuloksen.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

ostolakossa-paras-peiteaine-

PEITEAINE: NARS Radiant Creamy Concealer

Käytän peiteainetta etupäässä vain silmänalusillani, jotka ovat erittäin vaativat mitä oikeaan tuotekoostumukseen tulee. Täydellisen tuotteen tulee ensinnäkin peittää niiden ikitummuutta hyvin, mutta se ei saa silti näyttää liian paksulta tai raskaalta. Sen koostumus ei saa olla liian kuivaa, sillä se tekee silmänalusista helposti ryppyisen näköiset. Se ei kuitenkaan saa myöskään olla liian rasvaista, sillä siinä tapauksessa se ei pysy iholla siistinä vaan karkaa juonteisiin. Tämä kulttisuosikki on kuitenkin onnistunut olemaan aivan täydellisesti hieman kaikkea enkä yhtään ihmettele, miksi se on niin suosittu tuote. Muita peiteainevinkkejäni löytyy tästä aiemmasta postauksestani.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Babor Lip & Eye Primer

POHJUSTUSTUOTE: Babor AGE ID Eye & Lip Primer 

Silmäluomieni iho on varsin kirjava, sillä verisuonet kuultavat sen ohuen ihon läpi. Tykkäänkin eniten luomivärinpohjustajista, jotka tasoittavat silmäluomien sävyä ja saavat silmämeikin paitsi pysymään pidempään, myös sen sävyt toistumaan paremmin. Silmäluomieni iho rasvoittuu todella nopeasti, minkä vuoksi se vaatii erinomaista pohjustustuotetta. Tämän pohjustustuotteen hoitava koostumus sopii niille kuitenkin täydellisesti ja lisää plussaa tulee siitä, että tuote sopii käytettäväksi myös huulimeikin pohjustukseen.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Anastasia Beverly HIlls Modern Renaissance kokemuksia

LUOMIVÄRI: Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Tämä hypetetty luomiväripaletti on ollut kaiken saamansa huomion arvoinen. Luomiväripaletissa on loistavat sävyt, luomivärit ovat ihanan runsaspigmenttisiä ja häivyttyvät vieläpä kauniisti. Paletti yllätti minut suuresti, sillä sen myötä innostuin käyttäään punertavia luomivärisävyjä ja totesin niiden loppujen lopuksi sopivan hyvin myös konsertaviiviseen meikkausmakuuni. Voisin käyttää tätä palettia vaikka joka päivä ja tällä syntyi myös häämeikkini. Aivan loistava löytö!

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Essence Satin Touch Blush 10 Satin Coral

POSKIPUNA: Essence Satin Touch Blush

Hyvien kosmetiikkatuotteiden ei onneksi tarvitse maksaa omaisuuksia ja Essencen meikit ovat siitä loistava osoitus. Merkin upea poskipuna hurmasi minut täysin, sillä se on pintakuviointiaan myöten täydellinen haastaja ja jopa päihittäjä monille selektiivisen kosmetiikan poskipunille. Blogikokeiluun saamani poskipuna 10 Satin Coral on täydellisen raikas sävy, joka sopii jokaiseen tilanteeseen.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Oriflame Giordani Gold Liquid Silk Foundation

MEIKKIVOIDE: Oriflame Giordani Gold Liquid Silk Foundation SPF 12

Orfilamen meikkivoiteet ja minä olemme tulleet viime vuosina loistavasti juttuun ja olen löytänyt niiden joukosta jatkuvasti uusia suosikkituotteita. Tämä blogikokeiluun saamani vesimäisen ohut, mutta silti loistavasti peittävä meikkivoide oli täydellinen löytö, joka loi iholle upean your skin but better -lopputuloksen. Ihon sävy tasoittui hyvin, mutta iho näytti ja tuntui silti luonnollisen heleältä. Meikkivoidetta voi myös kerrostaa helposti, mikäli iho kaipaa lisää peittävyyttä. Vaalea, keltapohjainen sävy  Vanilla sopi iholleni täydellisesti ja tämäkin tuote oli käytössä häämeikissäni.

Tuotteesta löytyy postaus täältä.

Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded by The Light

KOROSTUSTUOTE: Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded by The Light

Tämä korostustuote on vienyt sydämeni aivan totaalisesti eikä mikään muu näkemäni korostustuote ole päässyt lähellekään tätä. Vaikka korostustuote on puuterimainen, luo se silti kasvoille suorastaan kostealta näyttävän hehkun, joka ei kimalla vaan näyttää vain heleältä. Korostuspuuteri sopii loistavasti käytettäväksi paikallisesti esimerkiksi poskipäillä, mutta sitä voi hyvin sipaista myös vaikka koko kasvoille heleyttämään ihon ilman pelkoa liian kimaltelevasta lopputuloksesta. Tämä tuote oli vuoden 2017 paras meikkilöytöni!

Tuotteesta löytyy postaus täältä.


Tästä aiemmasta postauksesta voi lukea vuoden 2017 parhaista ihonhoitotuotteista, tästä vuoden 2017 parhaista hiustuotteista ja täältä puolestaan löytyvät vuoden 2016 parhaat kosmetiikkalöydöt. Tästä postauksesta löytyvät vuoden 2016 parhaat aasialaisen kosmetiikan löydöt.

Too Faced Love Light Prismatic Highlighter Blinded by The Light

Mitä loistavia meikkituotteita te löysitte vuonna 2017?

 

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!