Huuliöljyt ovat täällä!!!

Muistatteko, kun joulukuussa fiilistelin Clarinsin tuovan markkinoille kevään lookkiin aivan ihastuttavan kuuloisen tuotteen kahdessa sävyssä: Instant Light Lip Comfort Oilin!
Hypin tietysti riemusta blogitestailua varten saatujen öljyjen saavuttua. Nämähän eivät voisi olla kuin loistavia!
Olin ollut etukäteen hieman epävarma, mitä tuotteita nämä oikeastaan olivat, meikkituotteita vai hoitotuotteita. En tiennyt, mitä tarkalleenottaen odottaa, mutta sitä enemmän nämä minua kiinnostivat. 
Kevään 2015 meikkilookin mukana lanseerattavat tuotteet ovat kuitenkin enemmän meikkituotteiksi tarkoitettuja, mutta niillä on hoidollisia ominaisuuksia. Ne eivät siis ole hoitotuotteita, joilla tahtoisi yöllä kuorruttaa huulensa, mutta ehdottomasti meikkituotteita, joiden käyttäminen on suorastaan palvelus huulille.
Ensinnäkin ihastuin välittömästi huuliöljyjen ihanan muhkeaan ja leveää applikaattoriin, jolla huulia oli helppoa helliä ja öljy levittyi niille tasaisesti. Olisipa kaikissa huulikiilloissakin näin muhkea ja ihana applikaattori!
01 Honey tuoksui kevyen parfymoidulle, muttei minusta kuitenkaan mitenkään voimakkaan hunajaiselle, mitä nimestä olisi voinut kuvitella. 02 Raspberry kuitenkin tuoksui selvästi marjaisalle, muttei sekään liikaa. Pidin molempien miedoista tuoksuista, mutta Raspberry oli makuuni eniten.
Huulille kuin ohuena hunajana levittyvät öljyt tuntuivat loppujen lopuksi enemmän täyteläisiltä ja tahmaamattomilta huulikiilloilta kuin öljyiltä. Ja hyvä niin, sillä pelkäsin hieman niiden jäävän vain ohuina öljykerroksina huulten pinnalle. Nyt ne kuitenkin tuntuivat hoitavan balmimaisilta ja sopivan täyteläisiltä, mutta silti pehmeiltä eivätkä yhtään tahmaisilta. Myös maku on varsin neutraali, mikä on hyvin tärkeää huulilla olevan tuotteen kohdalla.
Koostumus tuntuikin melkolailla täydelliseltä minun makuuni ja olen käyttänyt näitä ahkerasti näiden saapumisesta lähtien.
Sävyvaihtoehtoja oli tosiaan kaksi, mutta loppujen lopuksi tuotteet ovat huulilla niin kevyitä ja läpikuultavia, ettei minun huulillani ainakaan oikeastaan edes erottanut kumpi sävyistä on kumpi. Tuotteet lupailivatkin vain ”huulien omaa väriä korostavaa sävyä”.
01 Honey.
Molemmat näyttivät vain kosteina huulilla runsaasti kiiltäviltä kiilloilta, joilla tuntui olevan runsaasti hoitotehoja.
02 Raspberry.
Minun huulillani onkin siis ollut oikeastaan se ja sama, kumpi laukussani pyörivistä varianteista niille on lopulta eksynyt.
Odotin ehkä salaa mielessäni toiveekkaana kyseessä olevan tehohoitotuotteiden, joita voin lykkiä huulilleni tehokosteuttavan huulirasvan tapaan yötä vasten ja herätä aamulla superpehmeillä huulilla. En ehkä ollut ajatellut toiveeni kanssa loppuun asti sitä tosiseikkaa, että tuotteet kuuluivat MEIKKILOOKKIIN eivätkä olleet ihonhoitopuolen uutuuksia… 
Niin tai näin, olin silti odotuksistani huolimatta enemmän kuin tyytyväinen näihin loistaviin uutuustuotteisiin, joiden pullukka-applikaattori suorastaan huutaa minua sivelemään sillä huuliani.
Tekisikö mieli kokeilla?
Sävy 01 Honey jää pysyvästi valikoimiin sävyn 02 Raspberry ollessa vain kausisävynä. Huuliöljyillä on hintaa n. 19,90 euroa. Tuotteet tulevat myyntiin helmikuussa.

12 kommenttia artikkeliin ”Huuliöljyt ovat täällä!!!”

  1. Oppisikohan tuollaista käyttämään, en en yhtään huulikiiltoa omista (viimeksi 90luvulla) ja en huulipunankaan suurkuluttaja ole. En jotenkin osaa olla varovainen huulimeikin kanssa vaan kieli käy kovaan tahtiin jos tajuatte 😀 terv. kuivat huulet

    Vastaa
  2. Vau, kuulostaa hyvältä ! Odottelen kuitenkin ensin, jotta voin lukea tarkemmin vielä näiden tehosta – vaikkeivat toki niitä varsinaisia hoitotuotteita olleetkaan 🙂

    Vastaa
  3. Milloinkohan YSL:n samankaltaiset tuotteet rantautuvat tänne? Heillä taisi olla isompi värivalikoima (:

    Vastaa

Jätä kommentti