Erinomainen virkistävä silmänympärysvoide – Origins GinZing

*Sis. mainoslinkin

Minulta kysellään aina välillä vinkkejä hyvistä silmänympärysvoiteista, jotka piristäisivät väsyneitä silmänympäryksiä. Olen ollut hieman huono suosittelemaan mitään erityistä tuotetta, mutta nyt minulla olisi kuitenkin antaa yksi aivan loistava suositus.

Origins GinZing Refreshing Eye Cream

Kerroin vähän aikaa sitten, että Origins on juuri rantautunut Suomeen Stockmannille ja kehuin merkiltä kokeiluun saamaani kasvonaamiota siinä yhteydessä. Pääsin kuitenkin tutustumaan samalla myös toiseen merkin tuotteeseen tarkemmin, sillä sain blogikokeiluun myös Originsin GinZing-silmänympärysvoiteen, joka on tarkoitettu virkistämään väsyneitä ja turvonneita silmänalusia.

Origins GinZing Refreshing Eye Cream

En ole normaalisti innostunut yhdestäkään tämän lajityypin edustajasta. Minulla on kuivuuteen taipuvaiset silmänaluset ja tavallisesti virkistävät koostumukset ovat niitä kevyitä ja raikkaan geelimäisiä vaihtoehtoja, joiden kosteutustehot eivät riitä minulle millään. Pahimmillaan niiden kalvoksi kuivuva koostumus ei edes sovi meikkituotteiden alle ja joko rullaantuu pois tai tekee muuten vaan meikatusta ihosta epäsiistin. Toinen vaihtoehto on, että ne ovat niin ”virkistäviä”, että ne saavat silmät suorastaan vuotamaan.

Olenkin suorastaan tuskaillut, kuinka mahdottomalta vaikuttaa tehdä virkistävä silmänympärysvoide, josta minäkin pitäisin. Vaan nytpä se on tehty!

Origins GinZing Refreshing Eye Cream

Originsin GinZing-silmänympärysvoiteessa on voidemainen koostumus, joka riittää hyvin kosteuttamaan omaa silmänympärysihoani ja sulautuu hyvin myös meikin alle. Silmänympärysvoide jättää iholle miellyttävän virkistävän, mutta ei ihoa nipistelevän tai silmät vuotamaan laittavan fiiliksen.

Origins GinZing Refreshing Eye Cream

En lähde väittämään, että tämä silmänympärysvoide tekisi mitään superihmeitä, mutta varsinkin aamuisin sen virkistävä vaikutus on mukava. Uskon, että silmänympärysihon mikroverenkiertoa voidaan aktivoida virkistävillä tuotteilla ja sitä kautta väsymyksen merkkejäkin voidaan häivyttää.

Origins GinZing Refreshing Eye Cream

Tämä onkin nyt ensimmäisiä kertoja, kun voin ihan kunnolla ja sydämestäni suositella jotain virkistävää silmänympärysvoidetta. Jos siis tuntuu, että kevyen geelimäiset koostumukset eivät ole omalle iholle riittävä juttu, mutta  silmänympärykset kaipaisivat silti virkistystä, niin tähän silmänympärysvoiteeseen kannattaa todellakin tutustua!

*Origins GinZing Refreshing Eye Cream -silmänympärysvoiteen voi ostaa Kicksin verkkokaupasta täältä.

Origins GinZing Refreshing Eye Cream

Joko olette tutustuneet Origins-tuotteisiin?