Maailman kaunein konjac-sieni

Olen jo kohta kaksi vuotta hehkuttanut teille ihonhoidon ihmesientä eli Konjac Spongea ja sen hehkutus jatkuu tänäänkin. Sain nimittäin Ekovistalta blogikokeiluuni maailman kauneimman Konjac-sienen:

Ekovista Lavender Konjac Sponge

Oikeasti, kuinka kauniilta Konjac-sieni voi näytäkään kun se saa pintaansa hieman heleää sävyä? Sattumoisin sama laventelinvioletti on myös yksi kylpyhuoneemme väreistä, joka esiintyy pyyhkeissämme, joten kerrankin kuivuessaan yleensä varsinkin karulta näyttävä konjac-sieni sointuu sisustukseen täydellisesti! (Foreoni on muuten violetti, mikä täydentää kokonaisuutta.)

Ekovista Lavender Konjac Sponge

Kuivalle ja herkälle iholle kehitetty laventelisieni tuntuu iholla miellyttävän hellävaraiselta, mutta rehellisyyden nimissä täytyy sanoa, etten ole koskaan huomannut eri sienilaatujen välillä mitään selkeää eroa ihollani. Tämä sieni on siis aivan yhtä loistava kuin muutkin sienet, mutta minut siinä hurmaa sen valloittava väri.

Ekovista Lavender Konjac Sponge

En osaa enää olla ilman Konjac-sientä, sillä sienellä on niin selkeä ja välitön vaikutus siihen, miltä ihoni tuntuu pesun jälkeen. Sieni muuttaa nimittäin huonommankin puhdistustuotteen loistavaksi jättäen iholleni ihanan pehmeän ja puhtaan tunteen. Ihosta tulee myös heleän ja selvästi kirkkaamman näköinen tätä käyttäessä. Sieni ei kuori ihoa niin paljon kuin varsinaiset kuorintatuotteet, mutta irrottaa kyllä ihon pinnalta hyvin hyvin kevyesti kuollutta ihosolukkoa. Vaikutus on kuitenkin niin kevyt, että jos joskus käytän oikeaa kuorintatuotetta huomaan kyllä eron siinä, kuinka paljon tehokkaammin se irrottaa kuollutta ihosolukkoa sieneen verrattuna.

Ekovista Lavender Konjac Sponge

Koska sieni kuitenkin irrottaa ihon pinnalta kuollutta ihosolukkoa, näyttää iho tietysti heleämmältä ja jaksan uskoa, että se myös parantaa hoitotuotteiden imeytymistä. Koska en osaisi enää olla ilman sientä veikkaan, että tästä violetista hurmurista tulee esteettisistä syistä kylphuoneeni vakkarituote.

Ekovista saattaa olla merkkinä monille tuntematon eikä ihme. Alunperin Ekovista on useiden luonnonkosmetiikkamerkkien maahantuoja, joka on kuitenkin valmistuttanut nyt myös omia Konjac-sieniä. Ekovistan tuotteiden jälleenmyyjät löydät täältä ja lisätietoa merkin kaikista omista tuotteista löydät täältä. Ekovistan tuotteita voi ostaa myös suoraan heidän omilta verkkosivuiltaan täältä.
Ekovista Lavender Konjac Sponge

Kuka muu allekirjoittaa väitteen siitä, että tässä on ehdottomasti maailman kaunein Konjac-sieni?

Ekovista Lavender Konjac Spongella on hintaa n. 9,50 euroa.