Vinkki: suojakertoimellinen silmänympärysvoide

Näin kesäaikaan saan erityisen usein kyselyjä suojakertoimellisesta silmänympärysvoiteesta. Myönnän, että en itsekään tiedä, miksi ne ovat niin kiven alla ja miksi niitä ei meinaa löytyä oikein mistään – varsinkaan korkealla suojakertoimella varustettuja, sillä jos suojakertoimellisia silmänympärysvoiteita löytyy, on niiden suojakerroin korkeintaan 15, 20 tai 25.

Käytän itse silmänympäryksillä silmänympärysvoiteeni päällä samaa aurinkosuojaa, mitä muuallakin kasvoilla. Omat aurinkosuojatuotteeni ovat sopineet siihen hyvin, sillä niissä on hellävarainen koostumus, joka ei ole saanut silmiäni vuotamaan tai kirvelemään. Jos silmänympäryksilleen kuitenkin haluaa erillisen tuotteen, on minulla hihassa yksi aivan erityinen tuotevinkki.

suojakertoimellinen silmänympärsvoide Lierac Sunissime Protective Eye Care Global Anti-Aging SPF50

Apteekeissa myytävä Lierac on nimittäin lanseerannut todella kaivatun tuotteen eli silmänympäryksille kehitetyn, kynämäisen aurinkosuojatuotteen, jossa on huikea SPF 50.

Lierac Sunissime Protective Eye Care Global Anti-Aging SPF50 -silmänympäryspuikko sisältää mm. avokadoöljyä, hyaluronihappoa ja ihoa kirkastavaa mica-mineraalia, joka auttaa myös häivyttämään silmänalusilta väsymyksen merkkejä. Paitsi että puikko sopii silmänalusille, voi sitä käyttää myös huulilla ja ihan vain niillä ihoalueilla, joille itsellään syntyy helposti pigmenttiläiskiä.

Puikko itsessään on hieman vahamainen eikä hoitavista ainesosistaan huolimatta kuitenkaan mikään varsinainen hoitotuote, joten sen alla on hyvä käyttää silmänympärysvoidetta tai ainakin kosteuttavaa seerumia, jotta silmänympärysiho saa myös kosteutusta.

Olen lukenut puikosta paljon kehuja pitkin nettiä, mutta en ole itse vielä päässyt kokeilemaan sitä. Koska minulta kuitenkin kysytään niin usein vinkkejä suojakertoimelliseen silmänympärysvoiteeseen ajattelin, että laitan tämän vinkin mielelläni näin yleiseen jakoon kun asia nyt kerran on ajankohtainen.

Lierac Sunissime Protective Eye Care Global Anti-Aging SPF50 -silmänympäryspuikko löytyy useiden apteekkien valikoimasta ja sillä on hintaa vähän yli 30 euroa.

suojakertoimellinen silmänympärysvoide Ostolakossa

Onko teillä kokemuksia tästä tai muista hyvistä suojakertoimellisista silmänympärysvoiteista?