Smile Makers – merkki, joka myy ”sinne” tarkoitettuja ”juttuja”

Mitä vanhemmaksi olen tullut, sitä mukavuudenhaluisempi minusta on tullut. Tykkään vaihtelusta, mutta rakastan myös sitä, että osaan ennakoida, mitä on tulossa ja tunnen siten myös pysyväni mukavuusalueellani. Olen puhunut tästä paljon tuttujeni kanssa ja olen luvannut, että haastan vielä itseäni hieman ja teen jotain minulle totaalisen vierasta.

Kutsu tekemään jotain totaalisen vierasta tuli kuin taikaiskusta, kun eräs tuttuni lähetti minulle kutsun varsin yllättävään lanseeraustapahtumaan. Nyt olisi nimittäin mielenkiintoinen ilta sellaisen merkin parissa, joka valmistaa intiimiin käyttöön tarkoitettuja tuotteita, jotka ovat voittaneet muotoilukilpailussa jopa iPhonen.

Smile Makers

Apua, kehtaanko mennä? Ja mitä minä sanon vanhemmilleni kun he kysyvät, miksi tulin käymään Suomessa? En minä voi tällaista kertoa! Päätin silti, että menen, sillä konsepti kuulosti sen verran hauskalta.

Näin mielessäni kauhukuvia itsestäni kaksikymmentävuotiaiden lifestyle-bloggaajien keskellä kuuntelemassa vibraattorien aikaansaamaa kikatusta ja välttelemässä katsekontaktia didojen kanssa snapchattaaviin. Olin melko ajoissa paikalla, joten kävelin varmuuden vuoksi korttelin kerran ympäri, etten taatusti joutuisi mennä paikalle ilman, että tuntisin sieltä jonkun.

Smile Makers

Kaikki kauhukuvani haihtuivat onneksi nopeasti, sillä tilaisuuden tunnelmasta oltiin tehty mukava ja minulle selvisi nopeasti, että nämä tuotteet sopisivat täydellisesti meille kainostelijoille. En todellakaan ole sitä tyyppiä, joka pystyy suomeksi käyttämään roiseja alapääsanoja sujuvasti puheessaan. Minulle ihmisen anatomia koostuu suurimmassa osassa tilanteita vain ”paikoista”, ”jutuista”, ”vehkeistä” ja noh, ”siitä”. Olikin mukavaa huomata, että tämän merkin yhteydessä saatoin yhä edelleen jättää myös lelujen tekniset määritelmät pois ja pitää homman kivana ja leikkisänä.

Smile Makers

Smile Makersin takana on kliseisesti tietenkin lausahdus siitä, että kauneus lähtee hymystä. Maailmanlaajuisesti myytävä merkki on halunnut lanseerata ylellisiä ja leikkisiä hyvän olon leluja, joita ei tarvitse mennä hakemaan hämäristä pornokaupoista ja Suomessa sen ainoa jälleenmyyjä onkin tällä hetkellä Stockmann, jonka päivittäiskosmetiikkaosastolla Helsingin keskustassakin seisoo (eehheee…) merkin pieni teline.

Smile Makers

Huumori on minulle elinehto ja välttämätön pakokeino kiusallisissa tilanteissa. Siksi se varmasti olikin myös syy, miksi kiinnostuin lähtemään tähän PR-tilaisuuteen ja halusin kirjoittaa tuotteista vielä blogissanikin. Smile Makersin tuotteiden kanssa alkaa nimittäin väkisinkin hymyilyttää vaikka ei edes koskisi tuotteisiin. Ne ovat nimittäin ihan pirun hauskoja jo vain katsellakin.

Smile Makers

Merkin tuotevalikoimaan kuuluu tällä hetkellä viisi hierontalaitetta, joiden ideat on saatu naisten yleisimpien fantasioiden kohteista. Joukkoon kuuluu niin palomies, kielitaidostaan tunnettu ranskalainen mies, tennisvalmentaja, miljonääri kuin surffarikin, joista jokainen on muotoiltu hauskasti paitsi nimeensä sopivaksi myös tarkoitustaan palvelevaksi.

Smile Makers

Merkin muotoiltujen laitteiden ja laadukkaiden koostumusten takana ovat samat tehtaat, jotka valmistavat muita tunnettuja tuotemerkkejä. Merkin tuotteita valmistetaankin esimerkiksi samoissa tuotantolaitoksissa kuin laadukkaista kaiuttimistaan tunnetun Bag & Olufsenin kaiuttimia, kameroistaan tunnetun Olympuksen elektroniikkaa sekä selektiivisistä kosmetiikkamerkeistäänkin tunnettujen kosmetiikkamerkkien tuotteita.

Smile Makers

Merkin tuotepakkauksista oltiin haluttu tehdä mukavia. Minusta nekin ovat todella onnistuneita ja juuri tällaiselle helposti kiusaantuvalle, apuatääonnoloa-mimmille sopivia. Jopa sellaisia, ettei lapsellekaan tarvitse selitellä, että mikä ihmeen pakkaus sieltä äidin yöpöydän laatikosta paljastuikaan – aianakaan siihen asti, kun lapset ovat vielä lukutaidottomia…

Smile Makers

Kaikkein suurimmat pointsit lähtee kuitenkin merkin liukkarivalikoimalle, jonka kohdalla haluttiin myös välttää ne kamalat stereotyyppiset pakkaukset. Aina hoetaan, että seksi on luonnollinen asia, mutta miksi ihmeessä niistä liukkareista pitää tehdä aina niin järkyttävän näköisiä? Miksi niiden tarvitsee huutaa yöpöydälle unohtuessaan, että ”hei, me kokeiltiin eilen anaalia”, ”minulla on vaihdevuodet” tai ”aina ei vain liu’u”? Miksi ne eivät voi näyttää kivoilta?

Smile Makers

Onneksi edes joku on ollut sitä mieltä, että että liukkarikin voi näyttää kivalta. Smile Makersilla on valikoimassaan kolme liukkaria, joista oma huomioni kiinnittyi Stay Silky Serum -nimellä kulkevaan tuotteeseen. Miksei jokainen liukkari voi kuulostaa näin viattomalta ja näyttää tämän tavoin suorastaan kauniin tyylikkäältä? Miksi niissä täytyy aina lukea kissan kokoisilla kirjaimilla viesti, että nyt kyllä liukuu ja tämän kanssa sujuu pervoimmatkin puuhat?

Tämän tuotteen voi onneksi huoletta jättää vaikka sen kylppärin kaapin eturiviin, johon vieraat aina salaa vessareissullaan kurkkaavat ilman, että tarvitsee nolostella.

Smile Makers

Mietin pitkään, voinko kosmetiikkabloggaajana postata tällaisesta aiheesta. Menevätkö seksilelut liian härskin puolelle? Tilaisuudessa ollessani tajusin kuitenkin, että eivät ne mene. En minä tässä mitään omia käyttökokemuksia näistä ole sentään päivittelemässä ja olen ihan varma, että taatusti lukijoihin mahtuu joku, jolla on ollut vastaavan tuotteen hankinta mielessä omaa elämää tai parisuhdetta piristämään, mutta homma on sitten kuitenkin vähän ujostuttanut.

Smile Makers

Jos homma tuntuu kiusalliselta niin älä huoli, meitä on muitakin, jotka jaamme saman fiiliksen ja meitä varten on onneksi tehty tuotteita, joita voi tilata kotiin verkkokaupasta mukavasti Stockmannin paketissa toimitettuna. Näitä voi toki ostaakin tosiaan Stockmannin tavarataloista, mutta häveliäänä tyyppinä en jotenkin vain saisi silti itse aikaiseksi kiikuttaa seksilelua Stockmannin tiskille – oli se kuinka hihityttävä sitten tahansa.

Smile Makers

Muita kaltaisiani salaa hihitteleviä kainostelijoita?

4 kommenttia artikkeliin ”Smile Makers – merkki, joka myy ”sinne” tarkoitettuja ”juttuja””

  1. Musta nää on hauskoja ja tilaisuus oli rento ja kaikkea muuta kuin vaivaannuttava:) Kiva, että tehdään ja markkinoidaan pilke silmäkulmassa tuotteita, joita ei tarvi hankkia jostain nuhjuisesta liikkeestä ja jotka ei näytä …noh. SILTÄ. 😀

  2. Hyvä ja hauska idea kaikin puolin ja tosi kivat pakkaukset. Smile makers myös mitä loistavin nimi tuotteille!
    Taannoin telkkarissa pyöri joku liukuvoidemainos ”hoitavaan seksiin” ja bonuksena pakkaus oli todella ruma – ja kenellä edes tulee seksi mieleen tuon mainoksen jälkeen??

  3. Olipa hyvin kirjoitettu juttu ja minunkin mielenkiinto heräsi ^_^ Itse en päässyt tuohon tilaisuuteen, tai no, en jaksanut tulla kun olin sillä viikolla aikamoisessa jet lag -uupumuksesa USAn matkan jäljiltä. Olikin kiva lukea täältä millaisista tuotteista oli kyse 🙂

  4. Kymmenen pistettä ja papukaijamerkki esimerkillisestä postauksesta! Muistin taas että miksi oot ollutkin kaikki nää vuodet mun lempparibloggaaja, aiheesta kuin aiheesta tulee aina asiallinen mutta rento sekä kiva postaus! 🙂

    Mä noita paketteja kerran jo Stockalla tutkin ja mietin että mitähän ne on, sitten toki tajusin ja iski pieni puna kasvoille 😀 Tälläisenä kainostelijana inhoan niitä räiskyviä paketteja ja tuotteita, jotka loistaa kilometrin päähän ja liukkaripurkkeja, joiden ulkoasusta tulee monesti jo huono olo. Varmaan pakko hankkia toi liukkari kun niin kaunis pullo, huomattavasti houkuttelevamman näköinen kuin ne perinteiset! 😀

    Kiitos Virve hyvästä blogista ja hyvää joulua!

Kommentointi on suljettu.