Testissä kehuttu Vichy Antiperspirant Deodorant 48H -antiperspirantti

Kerroin loppukesästä, kuinka olin kesän aikana testaillut punakorkkista Vichy Stress Resist 72Hr Anti-Perspirant Treatment -antiperspiranttia, mutta en kuitenkaan ollut pitänyt siitä erityisemmin. Sen tuoksu ei ollut ihan minun makuuni, sillä pidän pehmeistä ja puhtaista tuoksuista, se tahrasi eikä se ollut oikeastaan edes pitänytkään minulla.

Minun oli jo alunperin ollut tarkoitus ostaa monien suosittelema turkoosikorkkinen Vichy Antiperspirant Deodorant 48H -antiperspirantin, mutta harhautunut nappaamaan kaupasta punaisen, sillä se vaikutti vieläkin tehokkaammalta. Vaikka päätös osoittautui virheeksi, halusin silti vielä kovasti antaa mahdollisuuden sille kaikkien kehumalle turkoosikorkkiselle antiperspirantille.

Vichy Antiperspirant Deodorant 48H antiperspirantti deodorantti kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Kuten punakorkkinenkin, oli tämäkin alkoholiton antiperspirantti tehty sopimaan myös herkille kainaloille. Molemmissa antiperspiranteissa on hypoallergeeninen koostumus ja vaikka punakorkkinen lupasikin vielä vahvempaa pitoa, ei tämänkään antiperspirantin lupaus 48 tunnin pidosta ollut vaatimaton.

Antiperspirantissa oli melko puhdas ja raikas tuoksu, joka oli suoraan dödöstä haistettuna jopa hieman pistävä, mutta kainaloissa kuitenkin vain puhdas. Antiperspirantti tuoksui kainaloissa hieman, mutta ei mitenkään häiritsevästi vaan oikeastaan aika sopivasti.

Vichy Antiperspirant Deodorant 48H antiperspirantti deodorantti kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Tykkään antiperspiranteista, joissa on reippaan kokoinen kuula, jolla saa kunnolla rullailtua tuotetta kainaloon. Siitä tämä antiperspirantti saakin tuoksunsa lisäksi pisteitä. Valitettavasti pisteiden jako rajoittui kuitenkin omalta osaltani aika pitkälti siihen, sillä vaikka tämä olikin luokkaa ihan kiva antiperspirantti, ei tämä silti ollut omassa käytössäni kummoinen enkä enää toiste ostaisi tätä.

Ottaessani tämän käyttöön käytin antiperspiranttia aina aamuisin. Pesin kainalot, kuivasin ne ja rullailin niihin dödä antaen sen kuivua ihonhoidon ja meikkauksen ajan, kunnes sitten vedin päälleni mustan mekkoni. Tämän antiperspirantin kanssa ongelmaksi muodostui kuitenkin se, että se tahrasi mekkoani, joten sain olla hyvin, hyvin varovainen vaatteita päälleni pukiessani, jotten saisi mekkooni dödötahroja.

Vichy Antiperspirant Deodorant 48H antiperspirantti deodorantti kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Toinen ongelma oli sitten se pito. Tämä ei nimittäin jostain syystä vain pitänyt minulla eivätkä kainaloni olleet illalla enää raikkaalta dödöltä tuoksuvat. Käytännössä tämä tarkoitti sitä, että jouduin myös pestä vaatteitani useammin, mikä ei ollut kiva juttu sekään. En hikoile kovasti ja käyn suihkussa joka ilta, mutta haluan dödön, jonka voin luottaa pitävän koko päivän ja jota käyttäessäni minun ei tarvitse laittaa mekkojani pesuun jo yhden käyttökerran jälkeen.

Tämä antiperspirantti oli itseasiassa lopulta se tuote, joka muutti käyttötottumukseni dödöjen suhteen täysin. Aloin käyttää tätä kainaloissani iltasuihkun jälkeen, sillä yöllä hikirauhaset eivät toimi yhtä aktiivisesti kuin päivällä ja antiperspirantti pääsi paremmin asettumaan kainaloihini. Näin käytettynä antiperspirantista tuli lähestulkoon toimiva, mutta se ei silti kyennyt pitämään kainaloitani niin hyvin raikkaina kuin olisin toivonut.

Vichy Antiperspirant Deodorant 48H antiperspirantti deodorantti kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Sinnittelin tämän alkusyksystä hankkimani antiperspirantin kanssa kuitenkin ihan hyvällä menestyksellä, kunnes sitten syystalvella aloin käyttää Löwengripin antiperspirantteja ja ihastuin niihin totaalisesti. Niitä kokeiltuani halusin vain äkkiä päästä eroon tästä, sillä niinkin arkisen puuhan kuin dödön käytön ei pitäisi olla mitään muuta kuin helppoa ja tuotteen pitoon tulisi aina voida luottaa täysin. Tämän kehutun antiperspirantin kanssa näin ei kuitenkaan minun kohdallani käynyt, joten en innostunut siitä.

Liputan siis vahvasti jo aiemmin kehumieni Löwengripin antiperspiranttien nimeen ja ne ovat olleet minulla huomattavasti Vichyn antiperspirantteja paremman pidon antavia. Minusta ja tästä Vichyn turkoosikorkkisesta dödöstä ei tullut hyviä kavereita ja olin vain onnellinen, kun tämä syystalvesta loppui ja saatoin luopua tästä.

Löwengripin antiperspiranteista voi lukea lisää aiemmasta postauksestani täältä.

Vichy Antiperspirant Deodorant 48H antiperspirantti deodorantti kokemuksia Ostolakossa Virve Vee

Mikä antiperspirantti on teidän luottotuotteenne?


Lue myös:
Parhaat antiperspirantit ovat löytyneet
Aiheuttaako antiperspirantti rintasyöpää?
Tämän vuoksi antiperspiranttia kannattaa laittaa illalla

Virve Fredman Täydellinen Iho Opas korealaiseen ihonhoitoon Osta Kirja

Osta nyt: Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon